Skip to main content

AUDIENŢE. O seară cu trei şefi, dar cu Master(chefii) pe trei! Pro TV, primul pe ştiri, Kanal D, primul cu serialul, Antena, prima cu debutul Adela

 
AUDIENŢE. O seară cu trei şefi, dar cu Master(chefii) pe trei! Pro TV, primul pe ştiri, Kanal D, primul cu serialul, Antena, prima cu debutul Adela

AUDIENŢE. O seară cu multe producţii şi cu mulţi ...şefi. Fiecare pe "felia" lui, pe intervalul lui: Pro TV a ţinut prima parte a serii, cu Ştirile Pro TV. Antena 1 a câştigat cu debutul serialului Adela, iar Kanal D cu producţia turcească Fiica ambasaborului. Constanta a fost MasterChef: locul trei, pe două targeturi, toată seara.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele serii de joi, pe fiecare segment:

1. Ştirile Pro TV, prima opţiune în deschiderea serii (19.00-20.30)

Programul informativ al Pro TV rămâne cel mai urmărit pe interval, la distanţă de locurile următoare. După ştiri, clasamentul se schimbă.

Naţional. La nivelul întregii ţări, la Ştirile Pro TV s-au uitat, în fiecare minut, aproape 1,9 milioane de români, cu peste 600.000 mai mulţi decât la Observatorul Antenei. Kanal D s-a apropiat, pe interval, de un milion de telespectatori.

Urban. La oraşe, au fost 960.000 de români la Ştirile Pro TV şi 550.000 la Observatorul Antenei. Distanţă mare de Kanal D, cu 375.000 de telespectatori la oraşe.

Comercial 21-54 urban. Pe publicul comercial între 21 şi 54 de ani, Pro TV s-a apropiat de jumătate de milion. Aproape dublu faţă de Antena 1 (250.000) şi de patru ori peste Kanal D.

2. Adela, debut de sezon, primul loc în ţară şi la oraşe (20.30-23.25)

Serialul Adela a pornit un nou sezon pe Antena 1. A pornit primul pe două segmente: la oraşe şi pe publicul comercial. La nivelul întregii ţări, a fost depăşit de serialul turcesc Fiica ambasadorului, de pe Kanal D. 

Adela s-a intersectat cu Masterchef (difuzat de Pro TV între 20.30 şi 22.30). Emisiunea culinară de pe Pro TV a fost pe locul trei şi la nivel naţional, şi la oraşe. Pe comercial a fost pe doi.

Naţional. Cu debutul Adela, Antena 1 a avut, la nivel naţional, 1,4 milioane de români pe post, cu 100.000 mai puţini decât serialul turcesc Fiica ambasadorului (locul 3). Poziţia a treia pentru MasterChef, cu 890.000 de români în faţa televizoarelor.

De notat poziţia a şasea pentru Prima TV (320.000 de români), cu filmul românesc Răzbunarea haiducilor (audienţă dublă în comparaţie cu zilele în care pe post era emisiunea lui Florin Călinescu).

Urban. Medie de aproape 700.000 de telespectatori pentru Adela, ceea ce a făcut-o lider pe tronson la oraşe. Locul al doilea pentru serialul de pe Kanal D (625.000 de persoane).

Cu Masterchef, Pro TV a fost pe poziţia a treia (490.000), într-un top completat de Antena 3 şi România TV.

Filmul românesc de pe Prima TV a ţinut postul şi la oraşe pe locul şase.

Comercial 21-54 urban. Aproape 350.000 de telespectatori între 21 şi 54 de ani a avut Adela, cu 50.000 peste Pro TV. Kanal D a fost la distanţă pe target, cu 170.000 de telespectatori.

Răzbunarea haiducilor a urcat Prima TV pe locul cinci, peste România TV, Pro Cinema, Digi 24 şi Realitatea.

3. Kanal D şi fiica ambasadorului, primul pe două segmente (20.00-23.00)

Serialul turcesc Fiica ambasadorului a pornit mai devreme decât Masterchef şi Adela (de la 20.00) şi s-a terminat la 23.00. Diferenţa a dus la o schimbare în clasamentele acestui interval. Serialul turcesc a fost primul detaşat la ninelul întregii ţări, primul la oraşe (dar la mică distanţă de Antena 1), dar locul al treilea pe publicul comercial.

Naţional. Fiica ambasadorul a fost urmărită de peste 1,6 milioane de români în fiecare minut. Kanal D a fost pe primul loc, cu un avans de aproape 300.000 de telespectatori în faţa Antenei 1.

Locul trei pentru Pro TV, cu un milion de români pe post.

Urban. Luptă strânsă la oraşe. A câştigat serialul turcesc, cu 670.000 de telespectatori, faţă de 650.000 la Antena 1 (cu Adela pe cea mai mare parte a interviului). Locul trei pentru Pro TV, cu 560.000 de telespectatori.

Comercial 21-54 urban. Pe publicul comercial, serialul turcesc a avut cifre doar de locul al treilea. Clasamentul de intervalul serialului turcesc: Antena 1 (335.000), Pro TV, foarte aproape (330.000), Kanal D (180.000 de telespectatori între 21 şi 54 de ani la serialul Fiica ambasadorului).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Allex ca exista altele mult mai bune , la ce sunt bune , ca e la postaci plătiți, e slab chefi e mult peste ca și calitate

  Dar Bucatarii Zero mereu sub Fierbinti. Unde e calitatea daca Fierbinti sterge pe jos cu Bucatareala ?
  Si da, exista altele mult mai bune ca Factorati. SuperStar si Vocea.
  Si ca serialele Antenuta Zero. Vlad si Fierbinti cu mult peste Adelinara Zero.
 • Când dispăreți postaci plătiți, nu va rușine, dupa ce injurai ca birjar , acum vi la survivor făcut de aceeași firma

  Ca tine postac. Nu te vezi in oglinda ?
  Cum injurai ca birjar Singur Acasa anul trecut, dar te-ai uitat la Antenuta. Acum injuri iar Home Alone ca e la Pro. Nu postac ?

  La fel ca fotbal. Dupa ce injurai ca birjar fotbalul la Pro, acum obligat sa te uiti la Antenuta. Nu postac ?
 • Cel mai amuzant mi se pare Mile. E A1 odată după câteva săptămâni pe primul loc, iar Mile lasă minim 20 de comentarii despre asta. Când lua grav bătaie de la Survivor, probabil citea în liniște articolul și comentariile, fără sa aibă curaj sa comenteze. Acum nu se mai satură din lăudat Antenuta cu telenovela aia previzibila.
 • si iumor a facut 6 rating inca e cerut si dupa 11 sezoane , acum incep chefi te cunosc de undeva stand up revolution dancing on ice , aici sunt postaci emisiuni nu alea ieftine , masterchef sub 10 clase de chefi ha ha ha
 • Clasamentul celor trei generaliste este cel asteptat, dar m-am asteptat ca serialul Antenei sa obtina mai mult pe targetul comercial, avand in vedere ca a avut drum liber catre primul loc. Masterchef e un show bun, dar fiind afectat de nenumaratele schimbari de jurati si producatori, nu te poti baza pe el in prima parte a Prime Time-ului. Cred ca Masterchef va obtine audiente decente din 10 februarie cand va fi difuzat dupa Las Fierbinti.
 • E o mica neregulă legată de Adela:ori a fost lider in toata tara si la orase,ori la orase si pe comercial?!
 • @ Sabina Cătălin Bugean nu va regiza adaptarea românească a serialului turcesc "Furtună pe Bosfor", i-am trimis un e-mail în care l-am întrebat dacă el va regiza această producție și a spus că este o informație eronată, el lucrează într-adevăr cu Pro TV doar că pentru alte proiecte. Cel mai probabil nu va regiza sau nu a vrut să îmi spună nimic despre acest proiect.
 • Flag iată ca lumea vrea , te oftici, cum sa te uiți la survivor , numai ca e la anumit post , nu
 • @geo Sa schimbat foarte mult piața producțiilor din Romania ...nu mai e ce a fost odată și se confirmă că studiourile Media PRO de la Buftea au ajuns o ruină pentru că nimeni nu a mai vrut să investească bani ..etc ! Acum Turcii sunt numărul 1 și din păcate copiem tot ce putem ! Dar așteptăm informați oficiale poate este o adaptare originală...
 • Allex ca exista altele mult mai bune , la ce sunt bune , ca e la postaci plătiți, e slab chefi e mult peste ca și calitate
 • Masterchef e un format foarte curat și valoros, dar în opinia mea nu mai este un trendsetter în materie de show-uri de cooking în țara noastră. Numeroasele schimbări din juriu, pauzele prin care a trecut formatul, apariția unor alte formate de cooking au transformat Masterchef România într-un brand fără identitate.
  La acest moment al pieței de televiziune, nu cred că s-ar mai putea “repara” ceva legat de Masterchef în România.
 • Valentin, PRO TV va pregăti în toamnă un serial nou regizat de Cătălin Bugean se știe deja de ceva timp. Geo, legat de serialul istoric nu știu nimic.
 • @Sabina De unde este informația că PRO TV pregătește un serial nou ?
 • Sabina, chiar nu mai exista autori români buni care să scrie scenarii originale de calitate - se vorbea, la un moment dat de un serial cu tema istorica ? Pentru ca originalul l-am vazut la Kanal D - mi-a fost suficient si l-am apreciat, la momentul respectiv - astfel incat copia / adaptarea nu imi stârnește, cu regret, niciun interes !

Trimite un comentariu

sus