Skip to main content

B1 TV are un nou şef la ştiri, în locul lui Mihai Stegerean

 
B1 TV are un nou şef la ştiri, în locul lui Mihai Stegerean

Un nume nou vine în fruntea echipei de ştiri de la B1 TV. Este vorba despre Ovidiu Buduşanu (foto), care conduce începând din 15 februarie redacţia de ştiri a B1 TV din poziţia de redactor-şef, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Buduşanu vine în locul lui Mihai Stegerean, cel care a condus ştirile B1 TV din decembrie 2015 şi până în decembrie 2021. 

Carte de vizită Ovidiu Buduşanu

Cu o experienţă de peste 20 de ani în presă, Ovidiu Buduşanu a debutat la Ziarul Financiar şi Pro TV, trecând apoi prin redacţiile de ştiri ale Money Channel, Realitatea TV sau Antena 1.

Din 2011 face parte din echipa B1 TV unde a coordonat mai întâi jurnalele de ştiri din prime-time pentru ca apoi să ocupe funcţia de EOD (editor of the day).

Din poziţia de redactor-şef al Ştirilor B1 TV, Ovidiu Buduşanu va coordona activitatea departamentului de ştiri şi va superviza politica editorială, având ca obiectiv dinamizarea jurnalelor de ştiri şi diversificarea subiectelor abordate, anunţă reprezentanţii B1 TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sobell Sobell
    @Popândaru, și am făcut o reclamație către CNA legată de emisiunea Cap limpede din cauza la limbajul lui CTP și Pândaru se comportă agresiv.
  • SilviuM SilviuM
    Si raspopitul ramane?
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @un privitor, cine e Radu?
  • un privitor un privitor
    De plecat, pleaca. Dar unde pleaca Stege? O face echipa cu radu din nou?
  • Popândaru Popândaru
    @Sobell: degeaba ai barbă, dacă apari în colanți și picior peste picior. Cred că la plecare îl ia și pe CTP pe trotinetă în drum spre casă.
  • Sobell Sobell
    @Prelipcocean-19, vezi că Pândaru are barbă... Am crezut că era un prezentator nou cu barbă de la Digi 24, dar de fapt, era Pândaru.

    Urmează și Prelipceanu să aibă barbă, iar Negruțiu îi este frică de Pândaru cu barbă.
  • Negruțu Negruțu
    @Prelipcocean-19, să plecați.
  • Prelipcocean-19 Prelipcocean-19
    @Negruțu: Noi când plecăm la Euronews România?

    Se termină pandemia și la Digi nu mai avem cum să ne luăm salariile pe subiecte finanțate despre injecții și gripovid.
  • Negruțu Negruțu
    Stegeran a mai lucrat la B1 TV între 2012 și 2014, la doar câteva luni după ce și-a dat demisia de la Digi 24 (de atunci, Digi News).

Trimite un comentariu

sus