Skip to main content

VIDEO. Dan Bittman, în primul episod al noului serial „Oportuniştii” de la Prima TV

 
VIDEO. Dan Bittman, în primul episod al noului serial „Oportuniştii” de la Prima TV

VIDEO. Dan Bittman va apărea în primul episod al noului serial „Oportuniştii”, de la Prima TV. Liderul trupei Holograf nu va fi singura vedetă cu apariţii episodice noua producţie TV. 

Publicitate

„Fiecare episod va fi şi un prilej de a vedea vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care îşi vor juca propriul rol în noul serial”, după cum anunţă cei de la Prima TV. 

Reamintim că noul sitcom debutează sâmbătă18 septembrie, de la ora 19:15

Povestea, pe scurt. Producţia prezintă viaţa a cinci personaje aflate în situaţii comice: o actriţă , un regizor, un văr de la ţară, un patron şi un ginere al patronului. Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriţă ratată care îşi doreşte foarte mult să fie vedetă. Ea şi regizorul Misirianţu, interpretat de Sorin Misirianţu, lucrează împreună, acesta din urmă îi face rost de diverse joburi neînsemnate şi prost plătite, dar pentru care îi ia comision.


GRILA DE TOAMNĂ. Când revin show-urile Prima TV? Cârcotaşii, Dinescu, Cristi Brancu, Liga 1, Flash Monden cu Cove şi un serial cu foştii „Trăsniţi”


Regizorul se bagă în orice fel de proiect, are pretenţii artistice, culturale şi intelectuale dar nu e pregătit deloc pentru meseria sa. Pe lângă problemele pe care le are, Ema se trezeşte în viaţa ei şi cu vărul de la ţară, Neluţu, interpretat de Ioan Isaiu. El vrea cu orice preţ să plece de la sat şi se mută la oraş, pe capul Emei. Neluţu e mereu cu palinca şi cu slănina după el, îşi face prieteni repede iar oportunităţile apar la fel de repede, devenind un oportunist de conjunctură.

Unul dintre prietenii pe care şi-i face este patronul Costică, interpretat de Cristian Bogdan. Acesta conduce o şaormerie mică şi e locul unde se întâlnesc de cele mai multe ori personajele din poveste, pentru a pune ţara la cale. Patronul are un ginere moldovean, Ştefy, interpretat de Radu Lărgeanu.

Serialul este bazat pe un scenariu de Ioan Isaiu şi Sorin Misirianţu. 

VIDEO. Oportuniştii, nou sticom la Prima TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constantin cozma constantin cozma
    sitcomul din punct de vedere al scenariului pare interesant doar că dacă serialul va avea probleme de sunet și video e cam degeaba. cât despre Bitman au ales bine ce să zic

    p.s se face casting pentru secretele președintelui serial care începe pe 1 octombrie
  • dalien dalien
    Doamne fereste, e totusi un serial dat la televizor, cu cativa actori buni.... Chiar n-au gasit un microfon prin toata Prima? Exista youtuberi care fac seriale de calitate audio-video mai buna, cu buget aproape zero.
    Prima TV vrea sa renasca, dar cu asa ceva?...
  • Flag Flag
    Domnul Bitman tot cu fața asta de morocănos ca nu poți face bani la spectacole din cauza la Covid?
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Ti-am zis eu mah ca-i oportunist. Tu nimic: Bitman, Bitman!
  • Livia Pila Livia Pila
    Daca joaca rolul oportunistului, ma uit sigur. Poate castiga Oscarul fiind in mediul lui, actor perfect Danutz SRL.
  • domnu foto domnu foto
    calitate dezastru.pai si acum 20 de ani imaginea si sunetul erau mai bune in serialele chiar de pe prima.
    atatia bani au ?
  • Adi Adi
    Bitman e ăla care spunea ca nu exista COVID?

Trimite un comentariu

sus