Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ. Când revin show-urile Prima TV? Cârcotaşii, Dinescu, Cristi Brancu, Liga 1, Flash Monden cu Cove şi un serial cu foştii „Trăsniţi”

 
GRILA DE TOAMNĂ. Când revin show-urile Prima TV? Cârcotaşii, Dinescu, Cristi Brancu, Liga 1, Flash Monden cu Cove şi un serial cu foştii „Trăsniţi”

GRILA DE TOAMNĂ. Prima TV anunţă emisiuni noi pentru grila de toamnă, dar şi noi sezoane ale producţiilor consacrate. Când încep show-urile din grila de toamnă?

Publicitate

Pe scurt:  

- Una dintre principalele noutăţi este venirea lui Cove în echipa Prima TV, după ce a părăsit Pro TV. Va fi co-prezentator la Flash Monden, emisiune care începe luni un nou sezon.

- Se anunţă şi două sitcom-uri noi, unul dintre ele fiind cu foştii Trăsniţi - Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Bogdan Dumitrescu. 

- Tot la Prima TV se anunţă şi meciuri importante din Liga 1, iar primul dintre ele este duelul dintre meciul F.C. U Craiova 1948 – FCSB (18 septembrie).

- Revin producţii ca Hai cu fetele, Cronica CârcotaşilorExclusiv VIP, Insider politic, Ora de profit, Sănătate cu stil şi Poezie cu delicateţuri cu Mircea Dinescu. 

- Unele producţii, precum Starea Naţiei cu Dragoş Pătraru, s-au întors deja pe micul ecran. 


Grila de la Prima TV, pe zile


Duminică (12 septembrie):

Insider politic - de la ora 11.00, cu jurnalistul Sebastian Zachmann 

Poezie şi Delicateţuri - de la ora 14.00, cu Mircea Dinescu

Luni (13 septembrie):

Hai cu fetele! - de la ora 15.00, cu Giulia, Ioana Petric şi Gabriela Marin. Va fi de luni până vineri. Iese din emisiune Diana Bart 

Cristi Brancu revine - de la 16.00, de luni până vineri, cu un sezon Exclusiv VIP. Se anunţă un decor nou şi doi invitaţi permanenţi: chef Amalia Bellantoni şi DJ Morris

Flash Monden se întoarce - cu Diana Bart şi Cove. Emisiune difuzată de luni până vineri, de la 19.30 şi duminica, la aceeaşi oră. 

Starea Naţiei - de la ora 22:30 (luni-joi)

Vineri (17 septembrie): 

Cronica cârcotaşilor, prezentată de acum de Ioana Petric şi Codruţ Kegheş, este difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.00. 

Sâmbătă (18 septembrie):

Prima TV anunţă serialul Oportuniştii, care se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30.  

F.C. U Craiova 1948 – FCSB va fi tot sâmbătă seara


Foştii „trăsniţi”, într-un nou serial. Din 1 octombrie


La Prima TV vine şi sitcomul Secretele Preşedintelui. Va fi cu foştii „trăsniţi”. Grig Chioroiu va interpreta rolul preşedintelui Pupăză, rol pe care l-a avut şi în „Trăsniţii”. De asemenea, revin şi Toni Ionescu, Bogdan Dumitrecu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu.  

Începe din 1 octombrie.


Citeşte şi: Emisiune nouă la Prima TV, cu o fostă ştiristă Digi 24 şi Realitatea. Revine şi Mircea Dinescu


Citeşte şi: Cove trece la Prima TV, după plecarea de la Pro TV


Citeşte şi: „Sănătate cu stil”, un nou sezon pe Prima TV. Se schimbă ora de difuzare


Citeşte şi: Se termină Trăsniţii la Prima TV. După mai bine de 2000 de episoade


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristy Cristy
    Ringo la Prima TV ora 13:00 azi Duminică
  • Marmurel Marmurel
    Si Pro TV peste Antenuta Zero. Calitate doar la Pro.
  • Mile Mile
    Bună grila peste pro TV ca și calitate
  • RzV RzV
    @Cristy majoritatea actorilor din Iubiri Secrete s-au unit si vor sa reinceapa o serie asemanatoare pe Youtube. Din ce am observat sunt multi oameni care doresc sa ii revada si pentru PrimaTV ar fi simplu acum doar sa le cumpere drepturile de difuzare si scapa fara prea mare stres si probabil vor avea o audienta mai buna fiind una din telenovelele de succes de pe la noi.
  • Cristy Cristy
    acum este Ringo pe Prima TV la 12:59
  • constantin cozma constantin cozma
    @Domnu foto Da întradevar a fost un sitcom pe look acum aproximativ 3 ani dar văd că prima a anunțat alți actori față de cei care au jucat la look tv.Aacum nu știu dacă vor face același format de pe look. Sper să nu pentru că e foarte slab.
  • Cristy Cristy
    Iubiri Secrete ne dorim la Prima TV
  • B.A.M B.A.M
    Chiar că @Domnu foto!!! Aveți dreptate! Am uitat că există!!! Mamă ce șmecherie!
    Dar de, dacă nu l-a văzut nimeni pe Look, e ca și cum l-ai da în premieră pe Prima TV.
  • Domnu foto Domnu foto
    Oportunistii nu e serialul de acum 2-3 facut la Cluj si difuzat la Look tv? Serial mediocru,nici nu e nou
  • B.A.M B.A.M
    Există o problemă mare de tot:
    Flash Monden nu poate asigura așa mult conținut pentru a fi dat 3 ore pe săptămână. Sunt multe informații pe piața mondenă națională și internațională DAR pe termen lung se vor epuiza subiectele!!! Trebuia să continue cu "Trăsniții"! Mai ales că e un serial de cartea recordurilor...
    P.S.
    Faza cu "Secretele președintelui", e un fel de nouă metamorfoză a "Trăsnițiilor"???
    (Dacă mă ajută memoria, totul a început cu "Trăsniții din NATO" care s-au transformat în "Trăsniții". Fapt care le-au pus probleme în obținerea recordului MONDIAL pe care îl au la capitolul longevitate ca număr de episoade.) Sau se vrea ceva cu totul diferit???
  • RzV RzV
    Era bine in legatura cu serialul cu fostii din Trasniti daca mergeau pe alt subiect principal, asta cu presedintele e uzat si nu stiu cum il mai poti invarti sa iasa serial si amuzant. Puteau gasi idei mai putin folosite pe la noi, sa vina cu ceva nou ca sa poata prinde bine. Actorii au un potential enorm pentru o nisa mult mai larga.
  • constantin cozma constantin cozma
    Nu e o grilă spectaculoasă dar măcar e bine că vin cu două seriale noi. sper să fie de o calitate decentă Sorin Misirianțu regizează Oportuniștii dar nu știu ce actori vor mai juca în afară de livia taloi

    iar Secretele Preşedintelui.va fi regizat de alin brancu și vor juca Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu. deocamdată asta au anunțat ei
  • Cristy Cristy
    Ringo ora 15.00 Vineri
  • Iuli Iuli
    Slabă grilă, dar totuși, de ce ne-ar interesa? Ar trebui să faceți articole cu televiziunile din top5 întâi, apoi televiziunile codașe pe sărăcie.

    Oare cum se descurcă emisiunile din timpul zilei cu noile sezoane?
  • Andreas Andreas
    Superstar a fost lider, dar cu cifre rușinoase.

Trimite un comentariu

sus