Skip to main content

Proces. Bobby Păunescu, executat silit de către Ciprian Marica. Suma: câteva zeci de mii de euro

 
Proces. Bobby Păunescu, executat silit de către Ciprian Marica. Suma: câteva zeci de mii de euro

Fostul fotbalist Ciprian Marica a cerut şi a cerut în instanţă executarea silită a lui Bobby Păunescu. Decizia a fost dată de Judecătoria Sectorului 1 la sfârşitul anului trecut, pe 28 decembrie 2022.

Publicitate

Suma - care se ridică la aproximativ 30.000 de euro, ar veni din chiria unui imobil închiriat de Ciprian Marica lui Bobby Păunescu.

Câteva detalii despre caz, via g4media.ro :

- Datoria lui Păunescu către Marica provine din neachitarea obligaţiilor financiare dintr-un contract de închiriere înregistrat la Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice în martie 2016.

- În 2019, la momentul la care Păunescu a intenţionat să candideze la Preşedinţia României şi a depus declaraţie de a avea, era precizată o datorie către Marica de 181.599 lei

- Acţiunea intentată de fostul fotbalist la Judecătoria Sectorului 1 a fost depusă pe 19 decembrie 2022, la trei zile după ce G4Media.ro dezvăluia faptul că Păunescu fusese dat în judecată, pe 25 noiembrie 2022, de către societatea care deţine fostul Hotel Intercontinental (unde Păunescu a locului de muncă). Conform portalului instanţelor, debitul este de aproape 110.000 lei.

Decizia luată de instant în cazul Ciprian Marica - Bobby Păunescu este fără cale de atac.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat situaţia. De ceaaltă parte, Ciprian Marica nu a putut fi contactat.

Citeşte şi : Tensiuni în B1. Bobby Păunescu vrea să-l dea la o parte pe Sorin Oancea şi să preia postul. Oancea: "Tentativă de preluare ostilă şi ilegală"

Citeşte şi : Ce se întâmplă la B1? A fost spart biroul lui Sorin Oancea, iar yala înlocuită. Ce spune Bobby Păunescu?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus