Skip to main content

Nou cooking show la Antena 1. Tot cu Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. Se filmează în Grecia

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Antena 1 pregăteşte un nou cooking show. Va fi tot cu Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Filmările vor avea loc, însă, în Grecia, nu în România.

Publicitate

Noul cooking show se va numi „Chefi fără limite” şi filmările vor avea loc în însulele Greceşti Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos.

Irina Fodor va fi prezentatoarea show-ului. Ea va avea şi un co-prezentator „ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile şi ingredientele pentru care este renumit”, spun cei de la Antena 1.

Irina Fodor a prezentat şi al patrulea sezon Asia Express, dar şi o parte din sezonul nouă din Chefi la cuţite.

„Chefi fără limite” se va filma în această toamnă. Din informaţiile Paginademedia.ro, show-ul va fi difuzat anul viitor. 

Important de menţionat: „Chefi fără limite” are un format diferit faţă de „Chefi la cuţite”. Ambele emisiuni rămân în grila Antenei 1, după cum au confirmat reprezentanţii Intact pentru Paginademedia.ro.

Formatul emisiunii explicat de Antena 1:

- Chefi fără limite este un format care va fi filmat în această toamnă în insulele greceşti. Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiţionale şi locuri din Grecia. 

- Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat „se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele”, spun oficialii Antenei 1. 

- Cei trei chefi vor fi şi ei nevoiţi să iasă din bucătărie şi să se alăture concurenţilor pentru ca echipa lor să iasă câştigătoare în anumite confruntări.

Ce au declarat cei trei chefi şi Irina Fodor:

Sorin Bontea: „Eu sunt obişnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin şi cu bucătăria... cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca şi colegii mei, abia aştept să-i văd!”

Cătălin Scărlătescu: „Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, ştiu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă.”

Florin Dumitrescu: „„Intrăm într-o competiţie cu şanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem şi noi nişte concurenţi, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Aşa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”

Irina Fodor: „Când crezi că aventura a luat sfârşit, afli că se coace una şi mai şi! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, aşa cum erau.

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină aşa de repede, pentru că nu mă aşteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia şi insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu maşina şi nu m-aş mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor şi al echipelor lor.

O să descoperiţi, alături de noi frumuseţea necunoscută a acestei ţări, cultura ei culinară deosebit de bogată şi o să trăiţi o aventură care nu seamănă cu ce aţi mai văzut până acum.”

FOTO. Logo-ul emisiunii „Chefi fără limite”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Trebuie să sărbătorim! Personajul „mile” a avut în sfârșit o intervenție constructivă și o observație pertinentă!
    Domnul Sorin Bontea a participat și la una din edițiile emisiunii Asia Express, nu doar la emisiunile culinare de pe posturile Intact, iar noua emisiune, care este mai degrabă o adaptare și o extensie a formatului „Chefi la cuțite”, se inspiră și din emisiunea de „travel”.

    Cine a urmărit „Chefi la cuțite” știe că bucătarii-șefi luptă și între ei pentru obținerea unor „amulete”, sau avantaje, pe care le vor folosi ulterior în competiția pe echipe, în avantajul echipei conduse de ei.

    Cred că „Chefi fără limite” face ca acele amulete să fie câștigate altfel.
    .
  • RzV RzV
    Nu inteleg de ce o forteaza. Daca o emisiune a prins bine incearca sa o adapteze putin si sa mai faca una in speranta ca vor avea 2 diferite care sa prinda la fel ceea ce e greu de crezut. Au experienta ca ce e mult strica si totusi continua sa incerce pe acelasi stil.
  • Moldoveanu Moldoveanu
    Dezastru oare ? Cum a fost si sezonul ala cu Chefi in familie, sau Cutite in familie. Emisiunea aia cu familii ce gateau.
    Audiente Zero a avut...
  • Anonimul Anonimul
    Nu va stresati,o emisiune care are sa fie mare nu are un logo ieftin ca cel din articol ,cel mai probabil nu va fi difuzat nici în prime time
  • gabi gabi
    sa faci 2 emisiuni de cooking, cu aceeasi bucatari si cu acelasi prezentator, asta inseamna idei originale :))), va rupe norii
  • mile mile
    Un fel de struțo-cămila intre Chefi la cuțite si Asia Express.
  • Valentin Valentin
    Interesant formatul dacă vor găti cei 3 Chefi împreună !

Trimite un comentariu

sus