Skip to main content

Număr-record de donatori de sânge în campania Rock FM şi Ministerul Finanţelor. Pot fi salvate peste 10.000 de vieţi

 
Număr-record de donatori de sânge în campania Rock FM şi Ministerul Finanţelor. Pot fi salvate peste 10.000 de vieţi

România chiar are sânge de rocker! Investiţii de 1,5 miliarde lei, sânge de la peste 1.300 de persoane şi posibilitatea de a salva peste 10.000 de vieţi. Acestea sunt datele reprezentative pentru cea de-a treia ediţie a programului Fidelis, realizat de Ministerul Finanţelor după o iniţiativă a emisiunii matinale Morning Glory, prezentată de Răzvan Exarhu la Rock FM.

Publicitate

Programul Fidelis oferă condiţii extrem de avantajoase la mai multe emisiuni pentru tilturi de stat tuturor persoanelor care fac dovada donării de sânge începând cu 1 ianuarie 2023.

Ediţia curentă a adunat 1.319 oameni, care au beneficiat de tranşa special dedicată donatorilor de sânge şi au avut parte astfel de cea mai mare dobândă oferită, de 7,25% – pentru achiziţia de titluri de stat emise în lei, cu scadenţă la un an, şi oportunitatea de a realiza câştiguri neimpozabile.

Răzvan Exarhu este unul dintre ei mai cunoscuţi donatori de sânge

Totul a fost posibil datorită unei campanii iniţiate de emisiunea matinală Morning Glory de la Rock FM, „România are sânge de rocker, acum şi de investitor”, care s-a desfăşurat anul acesta în perioada 18 septembrie - 3 octombrie.

„Emisiunea cea mai accesată a fost cea în euro cu scadenţa la 1 an, dobânda de 3,90%, cu un total de 487.165 milioane de lei, plasaţi în 3.106 ordine. A doua cea mai accesată a fost emisiunea în euro, cu scadenţa la 5 ani, dobânda de 5,30%, cu un total de 469.102 milioane lei, plasaţi în 3.121 ordine. Suma totală investită în ediţia a treia a Programului Fidelis a fost de aproape 1,5 miliarde de lei”, se arată pe news.ro.

Sângele donat anul acsta de investitorii Fidelis poate salva 10.000 de vieţi

„Încheiem o nouă emisiune Fidelis cu rezultate bune, se pare că românii oferă credit titlurilor de stat, care sunt considerate printre cele mai sigure metode de a investi şi oferă randamente competitive. De asemenea, sunt şi vor rămâne neimpozabile.

Nu am putut să nu remarc faptul că prin această mişcare iniţiată de Morning Glory, Rock FM, la care s-a alăturat şi Ministerul Finanţelor şi încearcă în mod concret să susţină solidaritatea, se creează deja o comunitate de donatori-investitori.

Oameni educaţi financiar care vor să îşi protejeze economiile şi care s-au unit într-un scop nobil. 1.037 donatori au investit în prima ediţie, apoi 1.293, acum 1.319.

Specialiştii ne spun că sângele donat anul acesta de către investitorii Fidelis va salva peste 10.000 de vieţi”, a transmis ministrul Marcel Boloş, potrivit rokfm.ro.

GALERIE FOTO:

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus