Skip to main content

Chefii se întorc. Sezonul 11, ultimul cu Gina Pistol prezentatoare, debutează la finalul lunii. Când se termină America Express

 
Chefii se întorc. Sezonul 11, ultimul cu Gina Pistol prezentatoare, debutează la finalul lunii. Când se termină America Express

Se termină America Express, produs de Mona Segall şi începe Chefi la Cuţite, produs de Mona Segall. Antena 1 dă startul celui de-al 11-lea sezon al cooking-show-ului Chefi la Cuţite. 

Publicitate

De când? De luni, 27 martie, de la 20.30, a anunţat postul de televiziune, cu câte trei ediţii pe săptămână: luni, marţi, miercuri. Premiera vine la o zi după finala America Express, care va avea loc duminică, pe 26 martie. 

Sezonul cu numărul 11, care debutează peste două săptămâni, este ultimul cu Gina Pistol în calitate de gazdă. Vedeta şi-a anunţat recent retragerea din televiziune. 

Citeşte şi: VIDEO. Mona Segall, producătoarea America Express, Chefi la Cuţite, vorbeşte despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi şi ce a însemnat mutarea de la Pro la Antena 1, în podcastul lui Mihai Morar

Totodată, Mona Segall, producătoarea show-ului culinar, a povestit la podcastul lui Mihai Morar că Gina a părăsit emisiunea şi televiziunea pentru a se dedica vieţii personale. 

„Chefi la cuţite nu e uşor de făcut. Munca Ginei, mai ales în perioada de audiţii, înseamnă că stă de la 10 dimineaţa şi câteodată până la două noaptea. E obişnuită să stea cu cea mică, cea mică e obişnuită să stea cu ea”, a spus Mona Segall. 

Întrebată dacă a încercat să o facă să se răzgândească, ea a răspuns:

„Nu prea încerc să fac lumea să se răzgândească când ia o astfel de hotărâre de care depide viaţa, familia. Am făcut şi eu greşelile mele. Nu am ales niciodată familia. Îmi pare rău în anumite momente, nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu. Dar nu aş fi putut să fac altfel.”

Sezonul 11 al show-ului culinar de pe Antena 1 revine cu aceiaşi juraţi Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu, dar aduce şi noutăţi.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuţite, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent.

„În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuţite este o competiţie care evoluează, se dezvoltă şi se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experienţă în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze şi mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

„Am început acest sezon cu forţe proaspete şi poftă de revanşă. Îmi doresc victorie după victorie, indiferent câţi adversari noi avem”, a spus Chef Scărlătescu. ”Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu şi Dumitrescu. Acum mai râvneşte cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”,  a anunţat Chef Bontea.

Competiţia este condimentată şi de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câştigătorul fără să ştie cui aparţine farfuria aleasă.

Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar. Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuţite: toate amuletele care sunt câştigate, de-a lungul audiţiilor, de către ceilalţi competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Ştefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câţiva dintre participanţii la jocurile pentru amuletă care vor încerca să încurce planurile juraţilor, dar Chefii vor avea parte şi de adversari aflaţi pentru prima dată în platoul Chefi la cuţite.

     

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus