Skip to main content

Cine prezintă noul sezon Chefi la cuţite? Gina Pistol sau Irina Fodor?

 
Sursa foto: Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Antena 1 a anunţat un nou sezon Chefi la cuţite. Însă formula de prezentare a show-ului culinar este una neobişnuită. Cine rămâne în echipă - Gina Pistol sau Irina Fodor?

Publicitate

Răspunsul este simplu: ambele! De altfel, Irina Fodor a mai înlocuit-o pe Gina Pistol şi pe finalul sezonului trecut al emisiunii, când aceasta se pregătea să nască. 

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuţite. Irina Fodor prezintă primele ediţii Chefi la cuţite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19“, a transmis Antena 1 într-un comunicat.

Gina Pistol:

“Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuţite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid şi astfel nu am putut să particip la filmări.

De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoşit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în acelaşi timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar“.

Irina Fodor:

„Sezonul 10 Chefi la cuţite ne-a pus faţă în faţă cu neprevăzutul şi, ca de obicei, am funcţionat ca o familie: ne-am ţinut spatele unii altora şi, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere şi trebuie să te adaptezi, asta am făcut şi noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecţiilor pentru Chefi la cuţite, echipa de producţie m-a anunţat că Gina nu se simte bine. Aşa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoşit, a venit cu forţe proaspete şi i-a ghidat pe Chefi şi pe concurenţi până în finală. 

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important şi să cunosc atâţia oameni talentaţi şi pasionaţi până la obsesie de gătit.”

Noul sezon Chefi la cuţite este unul aniversar, show-ul marcând 10 ani de la lansarea trio-ului format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Antena 1 a anunţat că noul sezon va începe în curând, fără a preciza data premierei.

Citeşte şiAUDIENŢE. Chefi la cuţite, reţeta câştigătoare a Antenei 1. Luni seara, show-ul a fost lider detaşat

Citeşte şi: FOTO. Din Asia Express, în bucătărie. Trei ediţii speciale Chefi la cuţite, cu concurenţii sezonului patru. Revine şi Gina Pistol

Citeşte şi: Chefi la cuţite are un nou prezentator. Cine o va înlocui pe Gina Pistol

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul Expertul
    Dar era sigur ok Gina Pistol sa se intoarca la filmari? A stat pana a avut test negativ sau doar zielel obligatorii? Cam periculos sa te intorci imediat dupa covid... Dar, normal, este Antena 1, orice este posibil...
  • An An
    A1 in articol scrie ca Gina a avut covid si de aceea a filmat Irina in loc...
  • A1 A1
    Cam era de așteptat... încă înainte de a citi articolul mi-am spus că ambele "vedete" vor rămâne în show.

Trimite un comentariu

sus