Skip to main content

Chefi la cuţite are un nou prezentator. Cine o va înlocui pe Gina Pistol

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Sezonul 9 Chefi la cuţite intră în faza a doua a competiţiei, iar în această seară va avea loc primul battle. Noul episod vine şi cu o schimbare importantă: Gina Pistol nu va prezenta restul sezonului pentru că se pregătea să nască.

Publicitate

În locul ei va veni Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, şi va prezenta restul sezonului 9. Nu este pentru prima dată când Irina Fodor prezintă un show. Ea a fost co-prezentatoarea lui Pavel Bartoş la Vocea României, în 2018. Detalii, AICI

Irina Fodor, despre noul său rol de la Chefi la cuţite:

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar şi o mare surpriză. Am avut emoţii mariîn prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă şi emoţionantă, iar chefii, concurenţii lor şi echipa de producţie m-au primit cu braţele deschise. O să vedeţi în ediţia din seara asta, a plouat cu pupături şi îmbrăţişări.

Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul şi m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, aşteptam cu mare nerăbdare săîi văd faţa lui Sorin când îşi dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc uşor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveştii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, şi să am atenţie sporită la regulile probelor, aşa că sper ca publicul săîmi ierte micile stângăcii de început de drum.”

Chefii şi-au ales echipele şi culorile pentru sezonul 9

Chef Sorin Bontea conduce echipa verde numită „furculiţele”, care este formată din: Vasile Paul (cuţitul de aur), Cristina Mălai, Francesco Garcia Lopez, Rikito Watanabe, Elena Matei, Victorina Mateev, Matias Alexandro şi Dorin Voiaşciuc.

Chef Florin Dumitrescu coordonează echipa albastră numită „cuţitele”. Membrii echipei sunt: Ştefan Borleanu (cuţitul de aur), Mirela Negoiţă, Radu Micu, Gabriela Porumbel, Ciprian Antone, Keed- David Ioniţă, Teo Costache şi Cătălin Amarandei.

Chefi Cătălin Scărlătescu va intra în battle-uri cu culoarea mov şi cu denumirea echpei de „linguriţele”. Din echipa lui fac parte: Alexandru Bădiţoaia (cuţitul de aur), Valentina Ioniţă, Vincenzo Aiello, Narcisa Birjaru, Nicoleta Pop, Florin Revesz, Luca Pintea şi Andra Mihail.

GALERIE FOTO. Echipele chefilor Bontea, Dumitrescu, Scărlătescu şi poze cu Irina Fodor, noua prezentatoare

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    Gica mitralieră !
  • Spic Spic
    Speak are carisma unei galeti cu apa, nu stiu de ce l-au adus din start, nu aduce nici un plus emisiunii.
  • ion ion
    Eu as concedia fotograful de la A1 inainte sa caut alt prezentator. Pare un cadru din serialul "Tales from the crypt"
  • Marian Marian
    Simona , este cea mai mare deziluzie sa participi la o asemenea emisiune ,este o pata in meseria lui daca vrea sa fie echidistant fata de televiziuni nu participi la nici-o emisiune pacat .
  • B.A.M B.A.M
    Asta da lovitură pentru Speak! Mi-e puțin milă de el...
  • SIMONA SIMONA
    Domnul Obae va fi miercuri la Iumor
  • SIMONA SIMONA
    Domnul Petrișor obae veți fi miercuri la Iumor, abia așteptam sa va vedem

Trimite un comentariu

sus