Skip to main content

Serialul Clanul, produs de Pro TV, difuzat în străinătate

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Clanul - serialul despre mafie şi poliţie este difuzat în străinătate. Producţia care a început anul trecut, se vede în Bulgaria, pe postul bTV, în prime-time notează protv.ro. Primul sezon s-a încheiat în decembrie anul trecut, însă acum se filmează pentru cel de-al doilea sezon. 

Publicitate

Serialul Clanul este realizat după formula turcească Içerde (Intrusul), difuzat la noi pe Happy Channel, în 2017.

Denis Hanganu:

„Este o veste uriaşă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internaţională şi, în acelaşi timp, să valideze şi mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect, dar şi interesul crescut al românilor pentru serialul Clanul.

Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare şi în Bulgaria. Nu e deloc puţin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenţie după doar un sezon de difuzare. Înseamnă că cei care urmăresc acest produs cinematografic din exterior observă calitatea şi văd în mod clar potenţialul. Şi mai înseamnă că românii nu s-au înşelat urmărindu-l, ba dimpotrivă, a fost un pariu câştigat.

E un plus pentru România. Închei prin a-mi exprima bucuria sinceră că se va difuza şi în Bulgaria fiind foarte curios de feedbackul lor ulterior.

Marian Olteanu:

„Mă bucur nespus că vor avea ocazia să vadă probabil unul dintre cele mai bune seriale pe care le are România la ora actuală. Pentru mine, ca actor, e un vis împlinit să ştiu că munca mea, şi a echipei, a ajuns să treacă graniţa.

Sper ca succesul serialului să fie acelaşi ca şi în România. Noi deja filmăm sezonul 2 şi abia aştept să înceapă difuzarea pentru că în clan a început să iasă adevărul la iveală, încetul cu încetul. Vizionare plăcută şi să ne vedem cu bine.”

Antonii Mangov, Programming Director adaugă că nu este prima dată când un serial din România va fi difuzat şi în străinătate:

„Unul dintre obiectivele companiei noastre, pe termen lung, este de a dezvolta ficţiunea locală şi tocmai de aceea am făcut investiţii puternice în această direcţie.

Nu este prima dată când un serial PRO TV ajunge să fie de interes internaţional, iar aceasta este o altă validare a calităţii producţiilor noastre de ficţiune, atât din punctul de vedere al telespectatorilor, cât şi din perspectiva criticilor.

Sperăm ca serialul Clanul să beneficieze de acelaşi succes şi în alte pieţe şi să fie un început pentru cât mai multe reuşite.”

Din distribuţia producţiei de la Pro TV se află George Mihăiţă (Tătuţu), Şerban Pavlu (Comisarul Costoiu), Denis Hanganu (Tudor), Marian Olteanu (David), Carmen Tănase (Luminiţa). The Rose - Teodora Maria Diaconu (Vera).

Citeşte şi: Concurs serialul Clanul. Ce premii sunt puse la bătaie?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus