Skip to main content

„Nu sunt eu în imagini” - Clotilde Armand acuză România TV şi Antena 3 de fake-news

 
„Nu sunt eu în imagini” - Clotilde Armand acuză România TV şi Antena 3 de fake-news

„Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la  televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3)”, spune Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Publicitate

Primarul Sectorului 1 acuză România TV şi Antena 3 de fake-news, după ce posturile au dat imagini noi de la Biroului Electoral al Circumscripţiei Electorale Sector 1, din noaptea alegerilor pentru Locale. 

România TV şi Antena 3 au titrat, printre altele, că au apărut noi imagini cu „Clotilde, cu mâna pe voturi”

Cele două posturi TV suţin că în respectivele imagini ar fi Clotilde Armand, chiar în momentul numărării voturilor după alegerile locale de anul trecut. 

„Clotilde Armand, prinsă la furat. Cu buletinele de vot în mână”, s-a spus pe post, printre altele, la România TV. 

„Seamănă, dar nu răsare” - Clotilde Armand

După emisiunile în care au fost prezentate aceste noi imagini, primarul sectorului 1 a reacţionat pe Facebook. Aceasta neagă că ar apărea în imagini şi cataloghează situaţia drept „fake-news”:

„Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" şi spun că eu aş fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache şi de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare”, spune aceasta în postare. 

Mai menţionează, de aseamenea:

„Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA.

De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană”, conform postării. 

Postarea lui Clotilde Armand

VIDEO. Imaginile prezentate de România TV

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dar sotul doamnei apare in imagini? Ce sustine aceasta stimabila doamna primar reprezinta culmea nerusinarii.
 • Ca de obicei, Varanul și Partidul Comunist Chinez au pus la cale o înscenare grosolană menită să le discrediteze pe doamnele Crocodile Armand și Luluța Chiorveși, singurele care se luptă cu corupții și care îi reprezintă interesele poporului în dauna mafiei pesedeze. Le pixel bleu, rouchine Dinou Patrichou!
 • Mihai, dă-ne un motiv să o credem ORBEȘTE pe Clotilde Armand și, implicit, teoria "gemenei malefice", TE ROG!
  P.S.
  Cât durează să moderezi un comentariu pentru care ai ales să nu fie moderat, ci să fie publicat în forma scrisă?!?!
 • Orice bandit poate lansa acuze pentru că are imunitate. Mândri că sunt hoți și prosti români, tovarășii de la PSD.
 • Mihai, dă-ne măcar un motiv pentru care am crede-o ORBEȘTE pe doamnă și să credem teoria "GEMENEI MALEFICE", te rog!
 • Se vede si pe aici ca sunt disperați pesedezii din cauza lui Clotilde Armand care le-a stricat combinațiile de la sectorul 1, asa cum era disperați si din cauza Laurei Codruța Kovesi care chiar i-a bagat pe unii la pârnaie, de nu le venea nici lor sa creada ca chiar plătesc pentru infracțiunile pe care le-au săvârșit, evident pe baza legilor noastre care sunt foarte îngăduitoare cu penalii si pe care pesedezii le-au facut cat mai lejere pentru ei.
 • O completare la postarea precendetă:
  1) Dacă și consilierii PNL Sector 1 (niște amărâți care țipă degeaba în urechile "surzilor" Ludovic Orban și Florin Cîțu care nu vor să recunoască că au greșit) au ajuns să se plângă de ea, noi dr ce i-am spăla imaginea publică???
  2) Antena 3 nu-și poate asuma această "lovitură de presă" doar pentru că au preluat emisia România TV în timp real...
  3) La punctul 1) nu vreau să-mi bat joc de surdo-muți, dar în limba română e cea mai buna comparație existentă...
 • Clotilde în penibiliate pesedistă și acuză implicarea Moscovei...m-am lămurit și cu astia
 • Eu nu cred că e ea în imaginile în care se pune mâna pe saci.E doar în cele din tocul ușii unde nu știm exact ce căuta și ce făcea.Totuși, deși am votat-o, nu pot să nu remarc răspunsurile slabe și clișeice.Vorbește de Antena 3 când ea a fost la Antena 3 și râdea în hohote cu Gâdea.Nu zic că nu are calități pentru a conduce primăria ,dar pe partea de comunicare mai e de lucrat

  https://www.bugetul.ro/video-clotilde-armand-pe-vremea-cand-mergea-la-antena-3-si-se-amuza-cu-mihai-gadea/
 • Ar fi drăguț ca doamna Armand să dea și dovezi în acest sens! Nu de alta dar să spui că ar fi o altă persoană în imagini, fără să dea nicio dovadă în acest sens sau măcar vreun POSIBIL NUME al "gemenei malefice" din imagini care s-ar da drept ea, distrugându-i "senzaționala" carieră politică, devine deja de un STUPID cu un puternic miros de LEȘ și benzină de la 3 firme de gunoi!!!!!! (De ce 3?!?)
  Dacă amărâtul ăla de procuror a ajuns să dea un interviu CENZURAT la Kanal D lui Denise Rifai unde susține că "lucrurile nu sunt roz" (Sunt elegant în exprimare!), noi de ce ar trebui să o credem ORBEȘTE/"ÎN ALB" și fară dovezi (sau MĂCAR AFIRMAȚII VAGI despre IDENTITATEA PERSOANEI din imagini, precum numele, prenumele, domiciliul, etc acesteia) pe doamna Clotilde Armand???????? E noua stea a politicii românești și nu am aflat??? Nu am MIROSIT acest lucru?!?!?

Trimite un comentariu

sus