Skip to main content

Comentator şi-n fotbal, dar şi în lumea afacerilor. Costi Mocanu începe colaborarea cu Profit News

 
Comentator şi-n fotbal, dar şi în lumea afacerilor. Costi Mocanu începe colaborarea cu Profit News

Seara comentează meciurile, ziua comentează afacerile. Costi Mocanu, care s-a alăturat recent televiziunilor Prima Sport în calitate de comentator, a bătut palma şi cu televiziunea Profit News, parte din acelaşi grup de presă, Clever. 

Publicitate

În fiecare zi de luni până joi, el va fi invitat permanent în jurnalele de ştiri, dar şi în talk show-urile Profit News,  unde va comenta, alături de invitaţi, principalele subiecte ale zilei.

Pasionat de domeniu, Costi Mocanu va vorbi despre companii şi burse, despre investiţii inteligente şi lectii din viată din experienţa marilor afacerişti.

Costi Mocanu:

„Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de profesionişti în televiziunea de business. Suntem cu toţii pe profit atunci când avem acces la informaţie, mai ales când aceasta vine de la persoane avizate.

Vom dezbate subiectele zilei, voi avea o rubrică de ştiri pe care le voi alege personal.  Toate acestea sunt în pregătirea unei emisiuni de prime time pe care o vom lansa anul acesta având ca subiect banii şi investiţiile.”

Din postura de invitat, el va fi alături în platou de Raluca Al-Haddad, la ştirile dimineţii, şi de Constantin Rudniţchi, în talk show-ul de la ora 14.15. 

Citeşte şi:

Mutare-surpriză. Costi Mocanu trece la Prima TV. Postul anunţă data când canalele Look Sport vor deveni Prima Sport

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ProstimeMare ProstimeMare
    Anti-talent. Asta e, daca sunt fortat sa ma uit pe net la streamuri in engleza, pentru ca noi ii avem comentatori pe Du-te dica Mocanu, Baleanu, si pe Prost-X e si Mironica .. ne meritam soarta.
  • Fanel Fanel
    un om foarte bun si un profesionist si mai si. sper sa aiba spatiu si sa creasca produsele odata cu implicarea lui acolo.
  • Iuliu Iuliu
    Costi este un profesonist, bravo @prima
  • Adi Adi
    S-a văzut clar că nu are nicio legătură cu fotbalul intern. Că nu e conectat la amărâtul nostru de fotbal. Deci el a plecat de la 0.1 la Aleph si vine la 0.01 la Profit. Asta e. De la director la Pro la 0.01 e ceva prăpastie.
  • Zmee Zmee
    Cand prezentatori sau vedetele consuma tot bugetul unei televiziuni ! Doar vedete dar ce este in spate,regie ,platouri,echipamente ,nu spune nimeni. Spalare de bani si doar atat .
  • Villy Villy
    Mult succes!
    Și sa nu aibă soarta lui Călinescu.
  • ddd ddd
    că le place unora să recunoască sau nu în momentul ăsta comentatorii interni ai pro tv sunt foarte slabi pentru evenimentele sportive Premium ale Pro TV
  • ddd ddd
    am ascultat câteva minute comentariul lui Costi Mocanu de aseară de pe look și Orange sport un nivel foarte bun de comentariu al lui are un ritm mai bun și mai atractiv decât au majoritatea comentatorilor look Orange sport care comentează aproape zi de zi și weekend de weekend

    Din punctul meu de vedere ProTV a greșit că nu a încercat să îl convingă măcar la o colaborare și pariază pe niște comentatorii precum Adrian Costeiu Care este complet complet pe dinafară în ceea ce înseamnă comentariu mai ales pe fotbal Plus că are și o atitudine foarte arogantă foarte super superficială de a comenta meciurile se crede un fel de mironică combinat cu Banciu
  • Andrei Andrei
    Costi Mocanu nu a fost niciodată comentator de fotbal, ci comentator de bani. Niciodată nu a comentat jocul echipelor pe care le avea în față, ci vorbea doar despre salariile jucătorilor, bugetele cluburilor șamd. Deci locul lui e mai degrabă la Profit News decât la Prima Sport.

Trimite un comentariu

sus