Skip to main content

Mutare-surpriză. Costi Mocanu trece la Prima TV. Postul anunţă data când canalele Look Sport vor deveni Prima Sport

 
Mutare-surpriză. Costi Mocanu trece la Prima TV. Postul anunţă data când canalele Look Sport vor deveni Prima Sport

Transferul începutului de an. Costi Mocanu, cu 29 de ani de experienţă de jurnalism sportiv, se alătură grupului de televiziuni Prima.

Publicitate

Din aprilie, el se întoarce la microfon pentru a comenta meciuri din cele mai importante campionate ale lumii. „Mă bucur să regăsesc fotbalul, microfonul si audienţa. Bucuria este completată de intrarea într-o echipă de comentatori de mare calitate”, spune Costi Mocanu.

Mutarea luI Costi Mocanu vine după ce, anul trecut în septembrie a încheiat colaboarea cu televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate la momentul respectiv. Anterior, Costi Mocanu a lucrat 25 de ani la Pro TV, fie ca jurnalist i comentaor sportiv, fie pe zona de management. 

Look Sport devine, din această lună, Prima Sport

Totodată, Prima TV anunţă că din 19 aprilie, canalele Look Sport se transformă în Prima Sport,.  LookSport+, LookSport, LookSport2 şi LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2, 3 şi 4 iar din vară se va lansa si Prima Sport 5.

Din vara lui 2022, Prima Sport va difuza Premier League, cel mai important campionat de fotbal din lume. Astfel, Prima Sport va transmite cele mai importante 6 campionate de fotbal conform coeficienţilor UEFA:  Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Ligue 1(Franţa) si Primeira Liga (Portugalia).

Oferta de fotbal Prima Sport este completată de UEFA Champions League, fotbalul autohton din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României, precum si de competiţii importante din alte sporturi precum Formula 1, Moto GP, cupele europene de handbal, baschetul din Liga Naţională, campionatele mondiale si europene de handbal masculin si feminin, turnee de tenis, Cupa Davis sau Fed Cup.  “Prima Sport a adunat cele mai spectaculoase proprietăţi din sport, sunt onorat că voi lua parte la acest spectacol. Vă asteptăm pe cel mai mare stadion TV din România”, adaugă Costi Mocanu. El va putea fi auzit la microfonul Prima Sport din luna aprilie.

Din 19 aprilie telespectatorii se vor delecta cu cele mai puternice competiţii din fotbal, motorsport, baschet, gimnastică sau tenis, iar familia PRIMA se măreşte cu 4 noi canale dedicate 100% sportului!

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Cel mai slab și enervant comentator de sport pe care l am auzit vreodată . Acum sunt nevoit sa ascult la radio și sa văd la tv !!!
  • AfeFaliment AfeFaliment
    SÂRBULE, DĂ-NE BANII!!!
  • Antim Antim
    a nimerit senzatie la Prima Cj fara bani sa treaca strada. Sa vezi cum o sa arate meciurile pe care o sa le ‘faca’ cel mai mare director tehnic care stie doar sa traga de un cablu la stadion. Daca va cere cineva meciuri 4k sunteti terminati. O sa rupa Prima, o sa vedeti…o sa rupa locul 15. Mare investitor Tomsa, mare.
  • AfeFaliment AfeFaliment
    Sârbule, dă-ne banii, ***! Nu mai angaja oameni dacă nu ești în stare să îi plătești.

    Sfat pentru cititori: NU VĂ ANGAJAȚI LA ALEPH NEWS că SÂRBU NU VĂ PLĂTEȘTE!!!!!!!
  • UcrainIan UcrainIan
    Mosu’, tine te bine ca esti bun! Bucura ne de sport:)
  • Prima telespectatoare fidela Prima telespectatoare fidela
    O sa aiba soarta lui Calinescu! Putintica rabdare! va face pereche la comentat cu Gradinescu, nasul lui Vladut, zis si ProTV dragostea mea. L-a lucrat bine de tot Orlando Nicoara pe Vladut, s-a folosit de el pana a pus mana pe Telekom Sport dupa care s-au lepadat de el. Cum se intoarce roata!
  • Americanu' Americanu'
    Multi au impresia ca acest Mocanu ar fi fost vreo valoare de nepretuit a neamului in materie de tv. Nicidecum! A fost cocotat la un moment dat in fruntea ProTV de Shogun, nu a avut nicio realizare majora ca manager, ci doar proiecte facute zob. La un moment dat a fost anuntat ca responsabil de voyo.ro, un esec maxim. Altfel, isi da cu parerea despre aproape orice cu aerul ca le stie pe toate. Viata l-a pus bine de tot la punct.
  • Decembrie Decembrie
    "Trebuie sa câștiga și el o pâine"
    Nu ?
  • Adi Adi
    Când o să vadă ce haos este la Look/ Prima, cum nu merge nimic, cum toate stau să crape, o să zică ,,ce bine era la Alep,,!
  • Milkut Milkut
    Pro x tot la coada vacii nu prea prinde

    Ca Zuzu TV Zero. Tot la coada vacii nu prea prinde.
  • Rob Roy Rob Roy
    Marele deontolog in ale managementului media, calcatorul pe cadavre, emitatorul de platitudini a ajuns sa fie bagat pe usa din dos la Prima de cameleonul Orlando Nicoara. Prietenii stiu de ce!
  • Mile Mile
    Pro x tot la coada vacii nu prea prinde
  • Cristina Cristina
    Vrea sa simtă cum e și țeapa lui Tomșa?!
  • AS AS
    Gata, nu mai halește cacao pe facebook despre vizionarismul lui Sârbu cu Aleph? S-au terminat banii de mâncat de la Sârbu?
  • mihai mihai
    Au plecat pe capete de la S-aleph praful Tv a lui sarbu, după ce lăsaseră posturi mai bune, cum ar fi cele de la Pro TV nr 1 în România. Cum să lași Pro TV pentru un post mic al lui sarbu unde îți arată doar niște prim planuri, de parcă ar fi selfie-urile de pe Instagram, că alea macar sunt poze reușite?

Trimite un comentariu

sus