Skip to main content

FOTO. Concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva, cu Pepe prezentator. Emi şi Cuza, Zarug sau Dima Trofim, printre nume

 
FOTO. Concurenţii noului sezon Te cunosc de undeva, cu Pepe prezentator. Emi şi Cuza, Zarug sau Dima Trofim, printre nume

Opt cupluri de vedete intră în jocul transformărilor, în cel de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva, de pe Antena 1. 

Publicitate

Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu sunt cuplurile de concurenţi care vor lupta pentru marele premiu. 

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1.

Show-ul va fi prezentat de Alina Puşcaş şi Pepe, care îl înlocuieşte pe Cosmin Seleşi. Juriul rămâne neschimbat şi este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Prezentăm în continuare cuplurile de concurenţi: 

 • Emi şi Cuza

Emi şi Cuza au făcut echipă la Asia Express, acum se întâlnesc şi la Te cunosc de undeva. Dacă pentru Cuza, scena Te cunosc de undeva! nu este străină, Emi participă pentru prima oară în calitate de concurent al transforming show-ului de la Antena 1:

Emi: „Momentul când am primit invitaţia de a face echipă cu prietenul meu cel mai bun, Cuza, ne-a bucurat pe amândoi, pentru că el a mai fost acum vreo cinci ani cred, şi mi-a tot zis <trebuie să facem asta împreună, că e frumos rău!”, a declarat Emi de la Noaptea Târziu. 

 • Zarug şi Jazzy Jo

Un alt fost concurent de la Asia Express a acceptat să intre în show-ul Antene 1. Este vorba despre Zarug, care de data aceasta va face echipă cu Jazzy JO. 

Zarug:

„Am primit propunerea de a participa cu reţinere şi oareşce frică. Eu sunt o fire foarte emotivă şi genul ăsta de performance foarte public mă şi sperie, dar mă şi ambiţionează să văd de ce sunt în stare. Mă reconfortează gândul că Jazzy Jo are multă experienţă pe scenă şi faptul că ea e, de fapt, „doer-itza” care mă împinge să pot!”, a declarat acesta, î

Jazzy Jo a completat: „Cum am primit propunerea?  Wow!  Cu braţele şi cu sufletul deschis, entuziasmată pentru nenumăratele schimbări de toate felurile prin care  o să trecem. Al meu partener şi prieten, Zarug, este delicios, click-uim împreună ceva de speriat! Abia aştept! E o provocare genială! Watch out for us, Zarug and Jo!”.

 • Alexia Talavutis şi Dima Trofim

Un alt cuplu de concurenţi este cel format din Alexia Talavutis şi Dima Trofim, care au fost colegi de platou în serialul Pariu cu viaţa de pe Acasă TV. 

„Îmi place mult formatul emisiunii şi mă bucur mult să fac parte din sezonul 17 Te cunosc de undeva!, cu atât mai mult cu cât voi face din nou pereche cu Dima Trofim. Avem sute de ore petrecute împreună pe scenă, pe platourile de filmare şi multe amintiri din perioada Lala Band cu turnee. Acesta cred că este cel mai mare avantaj al nostru, că ne cunoastem atat de bine. Cea mai mare provocare este să ne apropiem cât mai mult de artişti mari precum Whitney Houston, Prince sau Lady Gaga. Suntem pregătiţi să primim în viaţa noastră orice personaj şi să muncim la dublu!”, a declarat Alexia

Dima a mărturisit:

„Nu este pentru prima dată când particip la Te cunosc de undeva!, dar este pentru prima dată când am emoţii teribile! Şi nu, nu pentru că fac echipă cu Alexia, pentru că ne ştim de multă vreme, e un profesionist! Altcineva mă face să am emoţii cât Casa Poporului – are 68 de cm, are aproape 8 kg şi dacă se uită urât la mine, sunt capabil să intru în pământ de ruşine! O cheamă Ania şi este fiica mea şi, totodată, motivul pentru care, acum, Te cunosc de undeva! înseamnă altceva pentru mine! Vreau să o fac mândră pe fetiţa mea! Nu mai spun că mai e cineva care se uită cu ochi critic - iubita mea. Aşadar, va fi interesant. Pentru ele, dar mai ales pentru mine! Abia aştept!”

 • Romică Ţociu şi Carmen Chindriş

Împreună cu un veteran al show-ului, Romică Ţociu, va face de data această echipă şi spectacol alături de Carmen Chindriş. 

„Pentru mine, participarea la acest transforming show reprezintă o provocare mare, cu bucurii, emoţii şi dorinţa de a excela şi a le arăta oamenilor că pasiunea pentru cântat şi actorie poate depăşi orice aşteptări. Vă promit că veţi cunoaşte o Carmen Chindriş cameleonică, ce se transformă de la un personaj la altul şi este fericită că poate trăi experienţe speciale, în cadrul acestui show minunat. Mai mult de atât, alături de Romică sunt sigură că echipa noastră va duce distracţia la cote maxime!”, a mărturisit Carmen.

Romică Ţociu a completat:

„Sezonul acesta vom vedea lucruri foarte interesante la Te cunosc de undeva! şi spun asta pentru că şi concurenţii acestui sezon sunt unii foarte interesanţi. Sunt cupluri fenomenale, majoritatea vin din cu totul alte domenii, aşa că joacă la surpriză. Iar avantajul va fi clar al publicului, căci vor avea parte de foarte multe surprize!”, a mărturisit 

 • Maria Buză şi Paula Chirilă

Maria Buză, care nu e la prima experienţă în acest show, va face echipă cu Paula Chirilă.

Maria Buză: 

„Din nou la Te cunosc de undeva!. Unii vor spune că nu mai era cazul să reapar, alţii se vor bucura, iar eu îi înţeleg, deopotrivă, şi pe unii, şi pe alţii. Părea un capitol încheiat în viaţa mea artistică, dar n-am putut rezista provocării unui duet cu Paula Chirilă. Este o actriţă pe care o admir, un om de care îmi place, o mamă luptătoare, un om integru, mai pe scurt. Sigur, vom face o echipă extraordinară! Ceilalţi concurenţi să facă bine să îşi ia notiţe! "Torpilele", adică noi, distrugem tot în jurul nostru!”

Paula Chirilă:

„M-am bucurat foarte mult atunci când am primit propunerea, pentru că mai participasem în urmă cu vreo 3-4 ani şi a fost o experienţă fabuloasă. Mi-am propus să mă bucur de fiecare secundă pe care o petrec în acest show, începând cu antrenamentele, repetiţiile şi filmările de la platou, care nu sunt deloc uşoare.

Am primit cu mare bucurie vestea că partenera mea în acest sezon al duetelor va fi Maria Buză, pentru că este un om pe care îl admir din tot sufletul meu, o actriţă extraordinară, un om care aduce foarte multă bucurie, în fiecare secundă, în ochii celor care îi sunt aproape. E o artistă desăvârşită şi cred că am numai de învăţat de la ea. E o bucurie de om şi sunt convinsă că vom face un cuplu foarte bun. O admir şi o iubesc de foarte mulţi ani şi sunt o norocoasă ca fac echipă cu ea în acest sezon!”

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

Un alt cuplu este cel format din Ilona Brezoianu şi Florin Ristei. Prieteni de multă vreme, cei doi au primit propunerea de a participa „cu mult drag şi multă bucurie!”.

Ilona Brezoianu:

„Ne-a plăcut că suntem în echipă, în sezonul acesta şi că poţi să te bazezi pe cineva care cântă mai bine (arătând spre colegul său, Florin Ristei), în vreme ce acesta a completat imediat: „sau pe cineva care dansează mai bine, arătând spre colega sa, Ilona!” şi să ai şansă să şi câştigi emisiunea asta, dacă vii cu Florin, aviz altor echipe, pentru alte sezoane!”

Florin Ristei mărturiseşte:

„Nu concurăm cu nimeni sezonul ăsta, noi l-am gândit ca un sezon în care vin nişte perechi de artişti, fac o găşcă mare şi se distrează. Am trecut demult de faza cu puncte şi câştigători, nu suntem ofticoşi, vrem doar să ne distrăm şi să facem momente de arătat nepoţilor! Ah, şi încă ceva, să nu fim ultimii, că nu se place! Eventual, dacă se poate, să luăm să câştigăm, cu note cât mai mari!”.

 • Surorile Ana şi Monica Odagiu

Surorile Ana şi Monica Odagiu vor face şi ele echipă în acest sezon al duetelor Te cunosc de undeva.

„Pândim de foarte mult timp acest transforming show şi ne bucurăm că în sfârşit suntem aici. Suntem entuziasmate, pentru că Te cunosc de undeva!  înseamnă o experienţă completă, în care trebuie să excelezi pe toate planurile, şi ne referim aici la muzică, dans, actorie, deci nu e deloc de joacă.

Este un show complex, dificil, în care ne vom <întinde> limitele, cu siguranţă – am simţit asta încă de la prima gală, pentru că da, am început deja filmările şi abia aşteptăm să împărtăşim cu cei de acasă bucuria noastră!”, au mărturisit Ana şi Monica.

 • Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Un alt cuplu este cel format din Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Cei doi vor face pentru prima oară echipă pe scenă.

„Mă bucur extrem de mult că particip la acest show, mai ales că voi face echipă cu Ionuţ. Este un actor de comedie foarte talentat şi un prieten bun.

O să vă spun şi un secret, dar să nu-l mai spuneţi nimănui,  în mod cert avem un avantaj – faptul că ne cunoaştem de ceva vreme şi ne ştim toate calităţile şi toate metehnele. Ionuţ este un om foarte muncitor şi foarte pasionat de arta aceasta de a imita şi a reproduce personaje, la fel ca şi mine, de altfel, deci zic eu că vom face echipă bună!”, a mărturisit Anisia Gafton

Ionuţ Rusu: 

„În contextul în care eu n-am nicio treabă cu muzica, am fost întâi amuzat! Apoi mi-am amintit cât de mult îşi doreşte mama mea să particip la Te cunosc de undeva!, încă de când aveam eu 16 ani, deci am şanse să nu mă mai certe în viaţa mea pentru asta!”. 

GALERIE FOTO. Concurenţii Te cunosc de undeva

 • Alexia Talavutis şi Dima Trofim
 • Ana şi Monica Odagiu
 • Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu
 • Carmen Chindriş şi Romică Ţociu
 • Emi şi Cuza
 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Jazzy Jo şi Zarug
 • Maria Buză şi Paula Chirilă
             

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • B.A.M B.A.M
  Proasta glumă @PAM! EU pot comenta în continuare, dar E TRIST că CEILALȚI NU AU ACELAȘI DREPT CA MINE (și tine)!!!
  P.S.
  Vezi că ieri au foat probleme cu serverele acestui site, apropo...
 • PAM PAM
  @BAM: probabil ești pedepsit ca ai comentat urat și nu mai vezi toate comentariile ca sa nu mai poți raspunde. Jos cenzura! Trebuia scris cu majuscule
 • B.A.M B.A.M
  De ce scrie că sunt 3 comentarii, dacă există doar UNUL???
 • Flag Flag
  Aceeași emisiune răsuflată cu ritm de anii 70-80 pentru publicul național trecut de 50 de ani!
  Super locul 3 e rezervat de antena1 pe comercial.

Trimite un comentariu

sus