Skip to main content

Te cunosc de undeva anunţă un nou sezon şi un nou prezentator în locul lui Cosmin Seleşi

 
Te cunosc de undeva anunţă un nou sezon şi un nou prezentator în locul lui Cosmin Seleşi

Antena 1 a dat startul filmărilor celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva, iar noutatea anului este noul nume care va prezenta în locul lui Cosmin Seleşi. 

Publicitate

Astfel, din acest an, coleg de platou cu Alina Puşcaş va fi Pepe, un „veteran” al acestui format, în care a avut rol de concurent, dar şi de jurat

Pepe:

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală.” 

În plus, Pepe, în calitate de concurent, a câştigat două trofee şi a ieşit de trei ori pe locul al doilea. 

Alina Puşcaş, despre noul coleg de platou:

„Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”

Schimbarea de prezentator vine după ce în primele 16 sezoane ale emisiunii, actorul Cosmin Seleşi a fost prezentator al emisiunii. Informaţiile legate de despărţirea lui Seleşi au ieşit la iveală în momentul în care actorul a apărut într-un promo pentru revelionul Pro TV

Seleşi a avut câteva momente umoristice în programul de Revelion al Pro TV şi a apărut alături de trupa sa Cosmin Selesi Orchestra, care are în repertoriu piese româneşti ale anilor 1970-1980 şi 1990-2000. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milogi Milogi
    Calitatea face diferența bravo antena ha

    Ce calitate visezi postac ? Calitate cu 3-4 comercial ? Calitate la Insule, Accesati, Factorati, Miresici, Adelinari, Bucatariii Zero ? Ce visezi ?
  • Mile Mile
    Calitatea face diferența bravo antena ha
  • Milik Milik
    Cum nu plânge nimeni după selesi ha

    Si fara selesi Anonimii Zero tot sub Pro TV vor fi. Poate lider la pensionari. Atat.
  • Mile Mile
    Cum nu plânge nimeni după selesi ha
  • Teo Teo
    abc+ , care ar fi explicația ?
    "Casa" este gata, bagă la greu promouri. Trebuia să înceapă la începutul acestei luni. Sau poate au avut probleme cu castingul și nu găsit cele mai potrivite *** ?
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Îmi pare bine că Pepe are de-acum încolo și sarcina de a fi prezentator, mă bucur că emisiunea aceasta de divertisment continuă să existe, și remarc că Aurelian Temișan nu a scăpat de „Te cunosc de undeva” nici când a prezentat Eurovision-Selecția Națională, una din interpretele invitate în recital a fost câștigătoare a showului similar din țara sa. Sper să îl revedem și pe Aurelian Temișan în această producție.
  • abc+ abc+
    Casa Iubirii începe la Kanal D din 4 Aprilie, De luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și sâmbătă-duminică de la 16:00 și 19:00.

Trimite un comentariu

sus