Skip to main content

După sport şi economie, Costi Mocanu ajunge şi la ştiri. Este noul director al ştirilor Prima TV. Cine este redactorul-şef

 
După sport şi economie, Costi Mocanu ajunge şi la ştiri. Este noul director al ştirilor Prima TV. Cine este redactorul-şef

Comentator la sport, comentator în afaceri, Costi Mocanu are o nouă funcţie la Prima TV, parte a grupului Clever. El este noul director de ştiri si emisiuni informative al Prima TV, începând de la 1 septembrie, anunţă reprezentanţii televiziunii. 

Publicitate

El va face echipă cu Mădălina Rădulescu, un jurnalist cu experienţă amplă în managementul redacţiilor de ştiri, care preia poziţia de redactor-şef al FOCUS.

Jurnalistul cu 30 de ani de experienţă în televiziune, Costi Mocanu s-a alăturat echipei Prima în urmă cu 5 luni, în postura de comentator sportiv. Mocanu a început şi o colaborare cu Profit News, parte a Clever, în calitate de invitat permanent în emisiunile de ştiri. 

Pe lângă managementul ştirilor, Costi Mocanu va coordona implementarea de conţinut şi cross promo între canalele Grupului Clever. 

Costi Mocanu:

„Focus are un loc bine plasat în media din România, aşa că vom aduce din această toamnă şi mai multă informaţie relevantă pentru public. Avem jurnalişti cu experienţă şi jurnalişti tineri în echipă, oameni care îşi iubesc meseria şi împreună cu care vom crea cel mai bun spaţiu pentru exprimare. Focus îşi va păstra abordarea echilibrată. Vom schimba un pic tonul ştirilor, le vom adapta unui canal cu entertainment în ADN.”

Începutul de septembrie aduce şi o schimbare la ştirile amiezii. Din 5 septembrie, ştirile Focus de la ora 14.00 îşi măresc emisia cu 30 de minute.

„Aducem în plus dezbatere. Suntem implicaţi şi atenţi la tot ce se întâmplă”, spune Costi Mocanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Nu știu cât de pregătit este pentru acest post dar ca și comentator e foarte ,foarte slăbut și enervat . De când a început sa comenteze la Prima sport și Orange sport dau drumul la radio și ma uit doar la imagini la TV . Păcat ca i stirbeste și din farmecul lui Gradinescu . Cred ca se potrivește sa comenteze doar meciurile între puști din curtea școlii
  • Soby - prostu de serviciu Soby - prostu de serviciu
    Off-topic: Sper să nu aberez, dar iarăși am dat pe Cartoon Network astăzi la televizor, se pare că se pregătesc pentru grila lor de toamnă din ce am văzut în direct de la televizor.

    Astăzi la ora 19 nu s-a mai dat Tom Si jerry, ci continuarea la Caine Prost (de data asta a prezentat chiar caine prost), după s-a dat Știri din Jellystone (nu a mai apărut Mickey sau Mini, ci s-a dat fără prezentator), iar de la ora 20 a intrat în direct repede Craig și dumbrava cu Ediție specială.

    Gumball a zis că de săptămâna viitoare începe un nou sezon pentru Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball , cu surprize noi și sărbătorește 3 ani de la debutul său pe Cartoon Network. A spus asta la Cronicile Gumball de la ora 17:30.
  • Costel Costel
    Fascinant cum reușește acest clovn să îi vrăjească pe patroni să-l pună în funcții bine plătite. Totuși, la ce se pricepe Costi Mocanu?
  • Calin Florinescu Calin Florinescu
    In primavara era in carti prompteristul TeVeRist Radu Andrei Tudor pentru cel mai dorit job din Univers: seful Stirilor PrimaTV. Musculosul netalentat dar telegenic a devenit insa proaspat tatic si s-a milogit la Dan Turturica pentru o leafa de 150 milioane brut, pe care a si primit-o. Asa ca Vlad Sterescu a mai taiat o vreme frunze la caini pana a apucat Costi Mocanu sa-l lucreze sistematic din somaj. Interesant de urmarit si serparaia Dragos Patraru - Costi Mocanu - Orlando Nicoara - Irina Radu - Aura Iordan, de unde scapa cine poate. Florin Calinescu, deja dinozaur, a iesit ff sifonat din ea.
  • Mosu' Mosu'
    Una-doua, pac-pac apare Cove de cate ori dezastrul e pregatit ca la carte. PrimaTV a ajuns cimitirul rebuturilor si al ratatilor din alte locuri pusi pe aburificat noii patroni. Tomsa insa se increde doar in Patraru (deja redundant ca o moara stricata), ce-i va curata pe atarnatorii care au falsa impresie ca vin sa dea lectii pe acolo. Tomsa vrea performanta, dragilor. Tomsa vrea sa bage 2 lei si sa scoata 2000 de euro. Se va plictisi repede de voi.
  • Soby Soby
    Off-topic: Sper să nu aberez, dar iarăși am dat pe Digi 24 astăzi la televizor, se pare că se pregătesc pentru grila lor de toamnă din ce am văzut în direct de la televizor.

    Astăzi la ora 19 nu s-a mai dat Business Club, ci continuarea la Știrile zilei (de data asta a prezentat Ioana Ciurlea), după s-a dat Știri din sport (nu a mai apărut Simona sau Andreea, ci s-a dat fără prezentator), iar de la ora 20 a intrat în direct repede Claudiu Pândaru cu Ediție specială.

    Iancu Guda a zis că de săptămâna viitoare începe un nou sezon pentru Banii în mișcare, cu surprize noi și sărbătorește 3 ani de la debutul său pe Digi 24. A spus asta la Banii în mișcare de la ora 17:30.
  • Rodica Rodica
    Experimentele continua la prima tv. grila de toaman nu au, angajati nu mai au si o sa-i piarda si pe astia care mai sunt. investitii au facut de 100 euro. redactia de stiri de la prima tv este undeva la 8% din redactia pro tv-ului. matinal nu mai fac ca nu mai eu oamenila tehnic - nu au bani sa anagajeze. emisiuni noi nu au. se zbat intre un 0.2 si 0.3 de toata frumusetea - au inceput sa faza zero barat in prime time. o sa creasca audientele ca in filmele de groaza. Tandemul Irina si Simona sunt cele mai cuminti si nu ies din cuvantul lui Tomsa. Daca le da afara nici la Nasul tv nu mai ajung. E bine la Prima iar experimentele groazei sunt abia la inceput. Cel mai trust media din Univers. Costi Mocanu, cu vasta lui experienta intr-o redactie de stiri, o sa ridice audienta stirilor cu... nimic pentru ca nu are oameni iar bani doar de la xerox. bani de benzina si de taxi mai sunt?
  • Elena Groman. Elena Groman.
    Mai aveți de lucru.Mocanu,să Vedem!?Groman
  • margo margo
    doamne fereste.... am lucrat cu madalina radulescu acum multi ani la realitatea vantu... nu cred ca are prea multe in comun cu televiziunea, poate doar faptul ca are televizor acasa si se uita la el.

    ceea ce pot spune si despre cealalta madalina radulescu, de la tvr. adica si ea are televizor acasa.
  • B.A.M B.A.M
    Ca fapt divers...
    Cum e cu grila de toamnă? Ei singurei și-au pus data limită de 15 august, dar nu au spus nimic.
  • circo circo
    sper sa fie cat mai promovat domnul mocanu in asa fel incat sa nu mai aiba timp sa mai comenteze meciuri si sa ne scuteasca de prostiile si de exaltarile jenante pe care le emana in comentarii.
  • Adi Adi
    Oh, Doamne! Aruncat de peste tot ca o măsea stricată, inclusiv de prietenul din copilărie, Adrian Sârbu, Mocanu ajunge șef la știri. A făcut pe undeva meseria asta? Chiar nu vede nimeni de atâția ani că pe tot ce pun mâna ăia plecați din Pro se alege praful?
    P.S. Nu, de Călinescu nu mai zic nimic. Totuși, mai există?
  • Insider Insider
    Mocanu si Radulescu sunt un fel de Tusea si Junghiul. El un comentator exaltat si ajuns in somaj tehnic, *** plecata de la mondeneala si ajunsa la deontologeala. Nu de barosani si de pseudovedete duce lipsa Clever Media, ci de reporteri buni, de resurse decente, de editori creativi si talentati. Dupa ce o sa fie scuturat bine de alti bani, buticarul Adrian Tomsa o sa revina la realitate: oricat de mogul se crede, presa nu-i pentru el.
  • Soby Soby
    Off-topic: Din ce am citit eu din grila de toamnă de la Prima TV, s-ar putea să iasă Focus de la prima oră cu Osmanovici și Gologan.

    Nu scrie pe nicăieri Focus de la prima oră în articolul de la TV Mania: https://www.tvmania.ro/prima-tv-grila-de-toamna-cove-laura-cosoi-pup-o-ma-371896

Trimite un comentariu

sus