Skip to main content

O nouă artistă intră în show-ul Te cunosc de undeva!

 
O nouă artistă intră în show-ul Te cunosc de undeva!

După ce săptămâna trecută Antena 1 a anunţat cooptarea actriţei Adriana Trandafir în echipă, acum pe listă este şi Crina Mardare. Rolul ei este să antreneze cele opt cupluri de concurenţi la partea de canto. 

Publicitate

Astfel, Crina Mardare va prelua misiunea Ozanei Baranbancea de a pregăti momentele artistice.  În noul sezon, juraţii nu vor mai fi implicaţi deloc în antrenarea concurenţilor. Scopul este ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Aşadar, Crina Mardare şi Adriana Trandafir îi vor înlocui pe Ozana Baranbancea (canto) şi Cristi Iacob (actorie) în pregătirea momentelor.

Crina Mardare, despre show-ul Te cunosc de undeva!:

„Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari.

Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva!, ne omoară! (râde). Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!

Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată... e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!”

Antena 1 încă nu a anunţat încă data premierei celui de-al 17-lea sezon sezon.

Concurenţii noului sezon formează duete:

  • Emi şi Cuza,
  • Ana şi Monica Odagiu,
  • Maria Buză şi Paula Chirilă,
  • Alexia Talavutis şi Dima Trofim,
  • Jazzy Jo şi Zarug,
  • Carmen Chindriş şi Romică Ţociu,
  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei,
  • Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu.

Cosmin Seleşi a ieşit din echipă, acesta fiind înlocuit de Pepe, după cum a relatat Paginademedia.ro. Însă juriul este acelaşi: Andreea Bălan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan.

Citeşte şi: Adriana Trandafir intră în echipa Te cunosc de undeva! Ce rol va avea în noul sezon

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    An, DE CE ar trebui să se renunțe la aceste două elemente care oferă emisiunii SUSPANS (punctajul și ruleta) și provoacă CURIOZITATE (însoțite pe alocuri de LUDICITATE prin glumele juraților, concurenților sau chiar ale prezentatorilor)?????
    Tocmai acestea două fac diferența dintr-o SIMPLĂ emisiune (adică INSIPIDĂ ȘI INODORĂ), la cum ai descris-o chiar tu, și una mai ATRACTIVĂ (cum este acum)!!!!
    DE CE VREI SĂ DISTRUGI ACEASTĂ EMISIUNE?!?!?!?! Ce ghimpe ai împotriva ei?!?!?!
  • An An
    Se va apropia mai mult de formatul cum e la italieni, unde mentorii sunt diferiti de jurati...ma bucur ca a plecat Selesi ca nu era de emisiunea asta...trebuia un singur prezentator (din cei grei...Dan Negru, Mircea Radu...cu Pepe va fi o hlizeala...) ... Un alt plus era ca emisiunea sa fie live, sa vedem ce poate fiecare in realitate, nu cu duble... Frumos era si votul sa fie mai pe repede inainte ca la italieni, precum si anuntarea rolurilor pe care le vor interpreta, direct, fara ruleta...la noi mai bine de 1 ora se pierde cu anuntatul punctelor si ruleta...
  • R R
    Începe din 30 aprilie

Trimite un comentariu

sus