Skip to main content

ÎN AJUN de CRĂCIUN. Dan Negru şi Florin Piersic, într-un interviu emoţionant: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor"

 
ÎN AJUN de CRĂCIUN. Dan Negru şi Florin Piersic, într-un interviu emoţionant: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor"

"N-o să-ţi placă ce spun şi sper să nu tăiaţi la montaj din interviu", spune Florin Piersic în interviul cu Dan Negru, ca o rugăminte către echipa de filmare. De ce să nu se taie din interviu la montaj. Piersic continuă, gâtuit de emoţie, arătând spre echipă: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor".

Publicitate

Un dialog între Dan Negru şi actorul Florin Piersic, acum în vârstă de 85 de ani, care va fi difuzat azi, 24 Decembrie, în Ajun de Crăciun, pe Antena 3. Tot un interviu cu Florin Piersic, tot cu Dan Negru, a fost dat de postul de ştiri şi în urmă cu un an.

De data aceasta, interviul a fost realizat în Dubai. De ce tocmai în Dubai? Dan Negru a explicat pentru Paginademedia de ce:

"Pentru că dialogul porneşte de la "călătoriile" lui Florin Piersic, iar Dubai este unul dintre puţinele locuri din lume în care "Mărgelatu" nu a ajuns."

Ce povesteşte Piersic în interviu? Dan Negru detaliază.

Întâlnirea lui Florin Piersic cu legendarul Picasso, poveşti spectaculoase din oraşele lumii prin care a filmat actorul şi mult e altele. Cum s-a înţeles cu Sophia Loren, pe care a văzut-o la Londra, sau cu Laurence Olivier. Cu Jean Marais a şi filmat în România.

În China, când Piersic a fost la premiera unui film din seria Mărgelatu, a fost surprins să vadă că în locul sunetelor de seminţe sparte, chinezii au băgat "zgomot de gloanţe".

"Ce m-a emoţionat cel mai mult a fost rugămintea lui Florin Piersic din final: să nu tăiem mult la montaj din vorbele lui, pentru că nu crede că mai are timp să ne vadă din nou", a declarat Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

Interviul a fost fimat cu o echipă din Dubai şi a fist susţinut financiar de un fost "leu" de la Imperiul leilor.

"Îi mulţumesc pentru sprijinul financiar prietenului meu Cristi Oneţiu, un bun prieten timişorean de foarte mult timp, dar şi Consulatului României din Dubai, care ne-a găzduit", a mai spus realizatorul de la Antena 1.

GALERIE FOTO. Interviul din Dubai cu Dan Negru şi Florin Piersic

VIDEO. Un scurt fragment din interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Tolstobrach-Dutescu Tolstobrach-Dutescu
  DANE , scrie si publica impreuna cu FLORIN PIERSIC o care intitulata ; AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR A TEATRULUI SI CINEMATOGRAFIEI ROMANESTI IMPREUNA CU UN STIK PLIN CU FILME ,PIESE DE TEATRU ETC.,.ETC.. DIN ACEA EPOCA . Apeleaza si la arhivele personale ale celorlati actori si colegi de-ai lui Florin. AMINTIRILE SCRISE IN STILUL LUI CREANGA (Amintiri din copilarie ) AR AVEA UN IMPACT PSIHOLOGIC CARE I-AR PRELUNGI VIATA LUI FLORIN PANA PESTE 100..DE ANI

  ACEIASI INITIATIVA AI PUTEA SA-I PROPUI IMPREUNA CU ALTI COLEGI SI LUI ALEXANDRU ARSINEL CARE TRECE PRIN MOMENTE DIFICILE ,IAR SCRIEREA UNEI CARTI SPRE A FI PUBLICATA SUB FORMA UNOR AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR A TEATRULUI DE REVISTA ROMANESC DE LA TANASE PANA LA STELA POPESCU SI ARSINEL I-AR REDA SANATATEA SI I-AR PRELUNGI VIATA LA FEL PANA PESTE 100 ..DE ANI
  ASEMENEA CARTI AR INTRA IN PATRIMONIUL IDENTITAR NATIONAL SI CIVILIZATIONAL ROMANESC CA EXEMPLU DE CREATIVITATE SI DRAGOSTE DE PROPRIA PROPRIA CIVILIZATIE PENTRU GENERATIILE CARE VOR URMA , MAI PRECIS "Despre cum pot si romanii sa-si regenereze o tara "nu musai ca afara "
 • Tolstobrach-Dutescu Tolstobrach-Dutescu
  DANE , scrie si publica impreuna cu FLORIN PIERSIC o care intitulata ;
  FLORIN PIERSIC AL DOILEA ION CREANGA AL ROMANIEI ,si iti garantez ca va fi vanduta in Romania ,Israel,SUA , Germania ,Franta ,UE ,Canada ,etc.,.peste 10 milioane de exemplare si veti deveni nemuritori peste veacuri precum Eminescu si Creanga
 • Tortulescu Tortulescu
  Ca Marinica Accesati Factorati Umor Seci Adelinara Home Alonel e azil. Ha ha ha ha !
 • Mile Mile
  Ha ha ha fierbinteni atunci e azil
 • Zarzavescu Zarzavescu
  Ca Mile mile postacul. Daca esti prost si nu pricepi ha.
  Cum am zis, Antenuta lidera la pensionari...
 • Zarzavescu Zarzavescu
  Ca Mile mile postacul. Daca esti prost si nu pricepi ha.
  Cum am zis, Antenuta lidera la pensionari...
 • Mile Mile
  Dacă ești prost nu pricepi ha
 • Milovers Milovers
  Educația face diferența diferența ha

  Te referi la pensionari nu ? Ca acolo e Antenuta lidera.
 • Milovers Milovers
  Antena 10 clase peste toate tv ha

  Unde 10 clase postac ? Ca, in astea 5 zile, Pro TV lider 4 zile pe comercial. Deci, unde visezi 10 clase peste ?
 • Mile Mile
  Educația face diferența diferența ha
 • Mile Mile
  Antena 10 clase peste toate tv ha
 • Negrescu Negrescu
  Si Singur acasa umiliti de Fierbinti. Nu zici asta postac ?
 • Mile Mile
  Umiliti iar singur acasă ha
 • Miluta Miluta
  Valori la antena bravo aștept

  Pe stirea cu Factor Zero nu zici nimic postac ? Baga si acolo un comentariu. Hai, curaj.
 • Camelia Camelia
  @B.A.M
  Film Cafe este o televiziune de nișă și poate vrea sa mearga pe tactica : daca nu avem Singur Acasa, schimbam la 180 de grade și ne adresam unui segment de public caruia nu-i place Craciunul.

Trimite un comentariu

sus