Skip to main content

ÎN AJUN de CRĂCIUN. Dan Negru şi Florin Piersic, într-un interviu emoţionant: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor"

 
ÎN AJUN de CRĂCIUN. Dan Negru şi Florin Piersic, într-un interviu emoţionant: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor"

"N-o să-ţi placă ce spun şi sper să nu tăiaţi la montaj din interviu", spune Florin Piersic în interviul cu Dan Negru, ca o rugăminte către echipa de filmare. De ce să nu se taie din interviu la montaj. Piersic continuă, gâtuit de emoţie, arătând spre echipă: "Nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor".

Publicitate

Un dialog între Dan Negru şi actorul Florin Piersic, acum în vârstă de 85 de ani, care va fi difuzat azi, 24 Decembrie, în Ajun de Crăciun, pe Antena 3. Tot un interviu cu Florin Piersic, tot cu Dan Negru, a fost dat de postul de ştiri şi în urmă cu un an.

De data aceasta, interviul a fost realizat în Dubai. De ce tocmai în Dubai? Dan Negru a explicat pentru Paginademedia de ce:

"Pentru că dialogul porneşte de la "călătoriile" lui Florin Piersic, iar Dubai este unul dintre puţinele locuri din lume în care "Mărgelatu" nu a ajuns."

Ce povesteşte Piersic în interviu? Dan Negru detaliază.

Întâlnirea lui Florin Piersic cu legendarul Picasso, poveşti spectaculoase din oraşele lumii prin care a filmat actorul şi mult e altele. Cum s-a înţeles cu Sophia Loren, pe care a văzut-o la Londra, sau cu Laurence Olivier. Cu Jean Marais a şi filmat în România.

În China, când Piersic a fost la premiera unui film din seria Mărgelatu, a fost surprins să vadă că în locul sunetelor de seminţe sparte, chinezii au băgat "zgomot de gloanţe".

"Ce m-a emoţionat cel mai mult a fost rugămintea lui Florin Piersic din final: să nu tăiem mult la montaj din vorbele lui, pentru că nu crede că mai are timp să ne vadă din nou", a declarat Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

Interviul a fost fimat cu o echipă din Dubai şi a fist susţinut financiar de un fost "leu" de la Imperiul leilor.

"Îi mulţumesc pentru sprijinul financiar prietenului meu Cristi Oneţiu, un bun prieten timişorean de foarte mult timp, dar şi Consulatului României din Dubai, care ne-a găzduit", a mai spus realizatorul de la Antena 1.

GALERIE FOTO. Interviul din Dubai cu Dan Negru şi Florin Piersic

VIDEO. Un scurt fragment din interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • De ce "bravo", Camelia?!?! De când poate fi felicitată în industria TV prostia, "sinuciderea" voluntară și altele?
    Dacă cei de la Film Cafe fac asta, denotă că acolo sunt grave probleme ce vor afecta imaginea și brand-ul postului. O televiziune trebuie să aibe ca "biblie" DORINȚELE TELESPECTATORILOR! Și asta implică să te adresezi MAJORITĂȚII!!!
    Chiar nu e filozofia "peștelui pane"!!!
  • In aceasta perioada, in care suntem asaltati de colinde si filme de Crăciun, Film Cafe difuzează filme cu subiecte din perioada precrestina, din antichitate : Cleopatra, Spartacus, Alexandru, Asterix si Obelisc la Jocurile Olimpice. Ma intreb daca au facut-o intentionat, sa ignore Craciunul. Ha ha ha, bravo lor!
  • Ar fi amuzant ca Dan Negru să depășească și de data asta Antena 1...
  • Dați și audientele de aseara ale animatiei Frozen si a finalei x factor
  • nu cred ca se referea la echipa de filmare, ci la telespectatori... oricum, e neclar din fragmentul difuzat la ce se refera exact si ce anume nu trebuie taiat la montaj.
  • Dati si audientele animatiei Frozen de aseara si a finalei X Factor

Trimite un comentariu

sus