Skip to main content

FĂRĂ MASCĂ. Dan Negru: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”. Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1

 
FĂRĂ MASCĂ. Dan Negru: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”. Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1

FĂRĂ MASCĂ. Chiar în prag de Revelion, Dan Negru vine cu un mesaj surpriză: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”, scrie prezentatorul Antenei 1 pe Facebook. 

Publicitate

Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1. 

Negru precizează clar că Revelionul 2022 va fi ultimul după formatul „Cu mască, fără mască”, fără a da mai multe detalii. El spune doar că: 

„Am făcut zeci de revelioane fără măşti şi in următoarele mele revelioane renunţ la măşti.”

Prezentatorul de la Antena 1, mai adaugă şi că:

„E datoria mea morală să spun ca ideea măştilor e din România anilor '80 când se numea "Cu Mască, Fără Mască". E mai bine sa eşuezi in condiţii onorabile decat sa reuşeşti prin fraudă !

Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 şi anul asta o prezint pentru ultima dată.

Şi dacă peste alţi 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici şi altcineva o să reia ideea,va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii' '70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format...

Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale”, conform postării pe Facebook. 

Dan Negru, înţepături pentru Antena 1

Mesajul de azi al lui Dan Negru vine la doar o săptămână după un alt mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre o postare dură la adresa Antenei 1, dar şi la adresa celor care copiază, după ce postul Intact a fost bătut cu Singur acasă 3, una dintre cele mai de succes „reţete” de audienţă, din anii trecuţi, ale Pro TV.

Negru, care găzduieşte Revelionul Antenei 1, emisiunea cu cele mai bune audienţe ale postului, a venit şi cu un citat din Lucian Blaga: „Cu penele altuia te poţi împodobi dar nu poţi zbura”.

„Nu mi-a plăcut niciodată copy-paste-ul. Eşti lider când eşti original”, a mai scris Dan Negru după cum Paginademedia.ro a relatat AICI


Citeşte şi: Efectul Singur Acasă la Antena 1. Dan Negru, înţepături pentru Antena 1, pentru că a „copiat” reţeta Pro TV de audienţă: "Eşti lider când eşti original"


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Gabi, chiar o să fie Ferma pe Pro 2?Auzisem ceva, dar nu eram sigură.
 • Gabi, chiar o să fie Ferma pe Pro 2?Auzisem ceva ,dar nu eram sigură .
 • Dacă lucrurile rămân în picioare, Ana Morodan va avea reality show pe Antena Stars, in locul ăluia a lui Brigitte, iar pe Pro 2 o sa fie Ferma, cred că din martie, dar cu Majda prezentatoare, nu cu Rădulescu.
 • Surse: România Tv testează formatul HD iar pe viitor își vor modifica sigla și grafica postului.

  PS
  Pe wikipedia, Acces direct are altă imagine https://ro.wikipedia.org/wiki/Acces_direct_(emisiune)
 • @Bam, ușor ca să nu dai în spasme.
  Știi de ce se renunță chiar dacă merge bine? Pentru că totul are un sfârșit bun sau rău, iar ei îl preferă pe ăla bun. Mai bine te opresti când e cazul decât să facă N revelioane și la un moment dat să pice grav în audiențe.

  Sperietura de ProTV nici nu e cazul, ProTV o să prindă locul 2, dar la mare distanță de Antena1 pe Revelionul starurilor, probabil prinde locul 1 pe intervalul 20:00–22:00
 • Dan Negru nu pleacă doar va schimba formatul emisiunii care cred eu că trebuia să se întâmple ceva nou !
 • Dan Negru nu pleacă doar va schimba formatul emisiunii care cred eu că trebuia să se întâmple ceva nou !
 • Avand in vedere problemele financiare si imaginea patronului sau de atatia ani nu intelege de unde atata moralism la domnul asta. De manelizare si emisiuni de prost gust nu mai zic, vad ca sunt si alte comentarii...
 • Ca o paranteză:
  Ați fi avut mai multe accesări dacă NU puneați "disclaimer"-ul.
  În presa de calitate, CONȚINUTUL articolului trebuie să fie LĂMURITOR și să joace rolul de "disclaimer", NU o frază STERILĂ băgată FORȚAT în titlu, care să UCIGĂ interesul pentru știrea pe care ați scris-o!!!
  Credeam că atâta lucru știți și voi!!!
  P.S.
  Spun aceasta ca un sfat PRIETENESC pentru viitor!!! Critica e constructivă!!
 • De ce să renunți la o idee care e BUNĂ, FĂRĂ absolut NICIUN motiv PERTINENT/COERENT/LOGIC/CREDIBIL/ETC?!?!?!?
  MAI ALES CĂ ȘI FUNCȚIONEAZĂ!!!!! (la momentul scrierii comentariului)
  Dacă tot invocă VAG nu știu ce principiu moral, MĂCAR NUMEȘTE-L/INVOCĂ-L/EXPLICĂ-L/ETC cu "nume și prenume"!!!
  Mă așteptam ca Dan Negru să știe că "moralitatea" (din punct de vedere al logicii și argumentării) este un concept VAG ȘI RELATIV!!!
  Eu sper să realizeze cât de UTOPICĂ este "moralitatea" despre care vorbește el, ÎN LUMEA TELEVIZIUNII (pe care TEORETIC el o cunoaște)!!!
  P.S.
  Eu înțeleg că revelionul celor de la PRO TV sperie, mai ales că s-ar rupe TRADIȚIA de vreo 22 de ani (ăsta fiind al 23-lea DACĂ NU greșesc), dar ăsta NU e un motiv pentru a fi IMPERTINENT!
 • Geo pai exact sunt mari artiști, la maruta îți plac manelisti , trebuie sa fie ce vrea lumea , ei domina în România ha
 • D te uiți la tristețe, postacii ne zic ca inventează apa calda la mascați ha ha ha , și anul acesta va fi fain , bravo
 • Imi place cat de moralist este Dan Negru uneori...ce bine ar fi fost daca i-ar tine in afara emisiunilor sale pe manelisti si pe cocalari(ele) cu pretentii artistice. Nu ar fi putut face un revelion - cu masca sau fara masca - in care sa aiba invitati doar mari artisti romani, de azi si si de ieri, actori, cantareti, de ce nu sportivi...

Trimite un comentariu

sus