Skip to main content

Denis Ciulinaru se întoarce la Europa FM după plecarea de la Naţional

 
Denis Ciulinaru se întoarce la Europa FM după plecarea de la Naţional

Revenire la Europa FM. Omul de radio Denis Ciulinaru a revenit la Europa FM, post de radio cu care a mai colaborat în urmă cu 20 de ani, el făcând parte din echipa care a lansat postul de radio. 

Publicitate

Ciulinaru a trecut la Europa FM după ce în luna martie a încheiat colaborarea cu grupul fraţilor Micula, unde a fost director de programe la Naţional FM, dar şi realizator de emisiuni la Naţional TV. 

La Europa FM, Ciulinaru va acoperi tronsonul 14.00 - 16.00, cu emisiunea „După-amiaza devreme”, ce se difuzează de luni pană vineri.

Denis Ciulinaru:

„Se spune că experienţele frumoase sunt momente unice în viată. Le trăieşti şi apoi îţi rămân amintirile faine cu care te hraneşti ani de zile. Cam atat.

Din când în când …te străbate un gând fugar şi îţi zici: ce ar fi să se întample iar? Cănd acel gând devine realitate, chiar poţi considera că este vorba despre destin la mijloc.

Revin dupa 19 ani de zile în echipa Europa FM şi asta este pentru mine, o imensă bucurie. Dar şi un stres pe măsură.

Nu mai sunt un copil şi îmi dau seama cât este de important momentul.

Aveam numai 22 de ani când am deschis prima data microfonul Europa FM. Se întâmplă fix a doua zi după lansarea staţiei şi îmi amintesc foarte clar că am avut nişte emoţii de am zis că leşin. Şi nu eram un începător nici atunci.

2023 îmi face această surpriză grozava; mă întorc acasă. În locul ce a fost pentru mine un adevărat reper profesional, indiferent pe unde am lucrat/colaborat în aceşti de absenţă de pe frecvenţele Europa FM. Şi se întamplă treaba asta cu câteva zile înainte de aniversarea postului de radio. Ce îti poţi dori mai mult? Să nu uit: le mulţumesc colegilor pentru primirea călduroasă. Vă aştept pe frecvenţele Europa FM în După -amiaza devreme, de la 14 la 16.”

Denis Ciulinaru, Carte de vizită:

- Director de programe Naţional FM, din 2009

- a intrat în grupul fraţilor Micula în 2006, ca realizator Naţional FM, pe tronsonul 10.00-13.00. Ulterior, după plecarea din grup a cuplului de prezentatori Răzvan Simion şi Dani Oţil (trecuţi la Antena 1), Denis Ciulinaru a realizat, o perioadă, matinalul postului de radio

- din octombrie 2017, a realizat emisiunea Miezul Problemei, pe Naţional TV

- înainte de grupul Naţional, Denis Ciulinaru a lucrat, printre altele, la Radio Total (1997-2000) şi a făcut parte din prima echipă a postului Europa FM (între anii 2000 şi 2005). A avut şi o scurtă escală la Radio Star (actualul Magic FM).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus