Skip to main content

Dezbrăcatu’ - de la Cârcotaşi, invitat în Secretele Preşedintelui

 
Dezbrăcatu’, prezentatorul TV Codruţ Kegheş de la Cronica Cârcotaşilor, are un rol de stilist în sitcomul Secretele Preşedintelui. Sursa foto: Facebook/Cronica Câarcotaşilor
Dezbrăcatu’, prezentatorul TV Codruţ Kegheş de la Cronica Cârcotaşilor, are un rol de stilist în sitcomul Secretele Preşedintelui. Sursa foto: Facebook/Cronica Câarcotaşilor

Dezbrăcatu’, în rol de stilist în Secretele Preşedintelui. Prezentatorul TV Codruţ Kegheş este invitat special în serialul cu Pupăză de la Prima TV, a anunţat postul.

Publicitate

Codruţ Kegheş, cunoscut după numele de scenă Dezbrăcatu’, are o apariţie specială în episodul de astăzi, 8 aprilie, al serialului Secretele Preşedintelui.

Sitcomul este difuzat la Prima TV în fiecare vineri de la ora 22.00.

Cum a ajuns Dezbrăcatu’ stilist în Secretele Preşedintelui

Prezentatorul de la Cronica Cârcotaşilor joacă în serial rolul de stilist. Este un rol cu care ne-a obişnuit deja prin personajul care l-a consacrat în media - Dezbrăcatu’, care a fost inspirat de altfel după numele creatorului de modă Cătălin Botezatu.

Care este implicarea lui în Secretele Preşedintelui? În presă apare o cronică în care se spune ca miniştrii Mârlanu şi Chiorete sunt prost îmbrăcaţi. De aceea, Pupăză decide să le aducă un stilist să-i trainuiască.

Dintr-o întâmplare, în locul acestuia este adus Dezbrăcatu’ de la Cronica Carcotaşilor. Şi de aici apar mai multe încurcături. În final, Mârlanu decide să umble numai în uniforma militară.

Secretele Preşedintelui este un sitcom în care joacă foştii „Trăsniţi”: Grig Chiroiu (Pupăză), Toni Ionescu (Mârlanu') şi Bogdan Dumitrescu (Chiorete), la Prima TV. Producţia a început pe 1 octombrie 2021, după cum a relatat Paginademedia.ro, iar acum rulează un nou sezon care a debutat luna trecută, pe 4 martie 2022.

Pe de altă parte, serialul Trăsniţii a avut ultimul sezon, cel cu numărul 34, în toamna anului 2020. Numărând peste 2.000 de episoade, serialul produs de Prima TV a reuşit performanţa de a intra în Cartea Recordurilor pentru distincţia de cel mai lung sitcom din lume, depăşind animaţia „The Simpsons”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • margo margo
    daca si trasniti in nato este sitcom...

Trimite un comentariu

sus