Skip to main content

Serial cu foştii „Trăsniţi”: Pupăză, Mârlanu' şi Chiorete. Începe mâine

 
Foto: Prima TV
Foto: Prima TV

Serial cu foştii „Trăsniţi” Grig Chiroiu (Pupăză), Toni Ionescu (Mârlanu') şi Bogdan Dumitrescu (Chiorete), la Prima TV. Producţia începe mâine, pe 1 octombrie.

Publicitate

De altfel, Chiroiu va duce mai departe rolul său - Pupăză - şi în acest nou sitcom. 

Noul serial se numeşte „Secretele preşedintelui” şi se vede în fiecare vineri, de la ora 22:00.

Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu vor fi actorii care vor interpreta diverse roluri din administraţia prezidenţială. O mare parte din filmări au avut loc la casa lui Nicolae Ceauşescu, din cartierul Primăverii.

Sinopsis pentru serialul „Secretele preşedintelui”

Acţiunea serialului se va desfăşura sub auspiciile eforturilor acestuia de a reabilita imaginea clasei politice din România.

Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu vor fi actorii care vor interpreta diverse roluri din administraţia prezidenţială dar nu vor lipsi nici personajele cheie, cum sunt menajera paranormală (Iuliana Mărgărit) şi administratorul casei lui Ceauşescu (Eugen Cristea).

Femeia de serviciu de la Cotroceni este cea care ştie tot ce mişcă în administraţia prezidenţială şi pentru asta preşedintele Pupăză o descoase pentru a afla lucruri de la ea, în timp ce administratorul este un moş isteţ, nostalgic ceauşist şi preocupat ca toată lumea să urmeze regulile.

Serialul Trăsniţii s-a încheiat în 2020

Serialul Trăsniţii şi-a consumat ultimul sezon, cel cu numărul 34,  în toamna anului 2020.

Serialul Trăsniţii a numărat peste 2.000 de episoade şi a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu şase ani. Sitcomul produs de Prima TV a primit din partea Guinness Book distincţia de cel mai lung sitcom din lume, reuşind să depăşească animaţia „The Simpsons”.


CITEŞTE ŞI: GRILA DE TOAMNĂ. Când revin show-urile Prima TV? Cârcotaşii, Dinescu, Cristi Brancu, Liga 1, Flash Monden cu Cove şi un serial cu foştii „Trăsniţi”


CITEŞTE ŞI: Se termină Trăsniţii la Prima TV. După mai bine de 2000 de episoade


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    Sa vedem ce poate, pare interesant la prima vedere. Doar ca fiind pe un subiect clasic politica e destul de greu sa vii cu ceva foarte nou care sa atraga.

Trimite un comentariu

sus