Skip to main content

Mai avem de aşteptat! Disney+ nu se lansează în România nici anul acesta

 
Mai avem de aşteptat! Disney+ nu se lansează în România nici anul acesta

Disney+, platforma de streaming a Disney, nu se va lansa în România şi în restul ţărilor din Europa de Est şi Centrală nici anul acesta.

Publicitate

Potrivit BroadBrandTvNews, Disney+ va putea fi disponibil în ţările din Europa de Est şi Centrală abia în vara anului 2022.

Iniţial, Disney+ trebuia să fie disponibil din octombrie în România şi în ţările vecine. 

Amânarea lansării Disney+ în Europa Centrală şi de Este se datorează faptului că Disney va lansa serviciul de streaming în mai multe ţări din Asia şi în Africa de Sud.

Bob Chapek, CEO-ul Disney, a anunţat că Disney+ se va lansa în Coreea de Sud, Hong Kong şi Taiwan în noiembrie, iar în octombrie va fi în Japonia.

Disney+ a anunţat că are 116 milioane de abonaţi la nivel global, la finalul lunii iunie.

Disney+, lansat în 2019

Platforma de streaming s-a lansat în noiembrie 2019 şi s-a dorit a fi un concurent pentru Netflix. Pe Disney+ sunt producţiile Disney, de la clasicele animaţii, la filme celebre din universul Marvel, StarWars şi Pixar.

De asemenea, Disney a lansat în 2021 şi Star, o versiune internaţională a Hulu şi care oferă o extindere a ofertei Disney cu un conţinut pentru adulţi.

Pe Star se pot vedea 75 de emisiuni noi, 300 de filme originale din SUA, printre care sunt titluri precum „Big Sky”, „Love Victor” sau „Solar Opposites”.

 

CITEŞTE ŞI: Disney anunţă data lansării şi preţurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge şi în România

CITEŞTE ŞI: Disney+ a depăşit 100 de milioane de abonaţi, la mai bine de un an de la lansare

CITEŞTE ŞI: Ce vedem pe Disney Star? Multe filme şi seriale: Lost, Anatomia lui Grey şi Neveste disperate, printre ele

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Alexandru Cazacliu Paul Alexandru Cazacliu
    :) L-au tot vrut pe Iliescu dupa revolutie, caci toti ceilalti "n-au mancat salam cu soia" si asta a dus la pastrarea mizeriei pana-n ziua de azi caci chiar daca Iliescu s-a dus, baronii PSD si mentalitatea lor a ramas.
  • caraman caraman
    Ei,pretenie si fratie ca de la aliatul mare la al mic.Eu scriu de 4 lun in in fiecare zi pe Prime sa bage titrarile in romana pentru Battlestar Galactica.Ii doare-n vultur.Si platesc la fel ca toti bongolezii,birmanmezii,rusii si care or mai fi cu titrari pentru filmul respectiv,ca sunt vreo 24Pana la 100 mai e ceva cale.Dar daca e respect ce sa-i faci?Sau dragoste poate?
  • Paul Paul
    Oricum poți vedea 99% din titluri gratis online sau dai 10 lei în plus la cablu și ai HBO-urile unde poți să vezi tot MCU, Tangled, Frozen, Moana, seriale etc.
  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    DISNEY CHANNEL ÎN JAPONIA SE ÎNCHIDE DEFINITIV LA 1 OCTOMBRIE
  • JFK JFK
    Cat merg streamurile paguba-n fasole!!!
  • Adrian C Adrian C
    Paralel cu lansarea Disney+ se vor inchide statiile tv Disney din regiunea respectiva ca sa forteze lumea sa se aboneze.
  • Dan Dan
    Amana lansarea Disney+ cum au amanat lansarea din 2008 a Disney Channel, care s-a lansat in 2009. Mai bine ar baga inapoi pe Disney Channel clasicele seriale, si asa se difuzeaza doar porcarii pe Disney Channel in ultimii ani
  • Mile Mile
    Evident sunt tari bogate ha

Trimite un comentariu

sus