Skip to main content

Disney anunţă data lansării şi preţurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge şi în România

 
Disney anunţă data lansării şi preţurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge şi în România

Disney anunţă data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Netflix, care va reuni producţiile Disney, de la clasicele animaţii, la filme celebre din universul Marvel, StarWars şi Pixar.

Publicitate

Disney+ va fi lansat anul acesta, pe 12 noiembrie în Statele Unite, la preţul de 6.99 de dolari, la jumătate faţă de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari, scrie Variety. Utilizatorii vor avea şi posibilitatea să-şi facă un abonament anual de 69.99 de dolari, adică 5,83 dolari pe lună.

Ulterior, platforma va fi lansată pe rând în diferite regiuni ale lumii.

Platforma va ajunge şi în România, cel mai probabil, la sfârşitul anului 2020, când platforma va fi disponibilă în Europa de Est şi America Latină. În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale şi 500 de filme, dintre care 100 fac parte din categoria celor mai recente.

Christine McCarthy, CFO Disney, estimează că până în 2024 platforma va avea între 60 şi 90 de milioane de abonaţi, dintre care două treimi vor fi din afara Statelor Unite. Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ va ajunge în toate colţurile lumii în doi ani.

Lansarea în America de Nord va avea loc pe 12 noiembrie 2019, iar serviciul va fi disponibil în Europa de Vest şi Asia-Pacific la sfârşitul anului 2019, chiar începutul lui 2020. În Europa de Est şi America Latină, acesasta va ajunge la sfârşitul lui 2020.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    https://www.cnet.com/news/disney-plus-streaming-service-preorders-release-dates-prices-shows-and-movies-to-expect-d23-discount/
    Mai precis, în octombrie 2020 în Europa de Est.
  • F F
    Nu mile. Nici macar antena ta nu mai este gratuită.
  • mile mile
    nu o sa plateasca nimeni, este grauit peste tot
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Chestia cu "politica corecta" (îmi cer scuze pentru cacofonie) nu îmi place deloc, la fel nici cum Disney a abordat-o. Asa ca nu voi fi niciodată abonatul acestei platforme și nici nu îmi las copilul sa se uite pe canalele lor de desene. Lumea asta o ia razna tot mai rău și eu nu vreau sa particip.
  • Curaj Curaj
    E trist cind citesti de cineva ca pleaca (si e prea dureros probabil pt explicatii) dintr-un job in care a investit atitia ani... Da Doamne sa fie bine desi mediul nostru din media e destul de trist.

Trimite un comentariu

sus