Skip to main content

Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge și în România

 
Disney anunță data lansării și prețurile platformei care va concura cu Netflix. Când ajunge și în România

Disney anunță data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, un concurent pentru Netflix, care va reuni producțiile Disney, de la clasicele animații, la filme celebre din universul Marvel, StarWars și Pixar.

Disney+ va fi lansat anul acesta, pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari, scrie Variety. Utilizatorii vor avea și posibilitatea să-și facă un abonament anual de 69.99 de dolari, adică 5,83 dolari pe lună.

Publicitate

Ulterior, platforma va fi lansată pe rând în diferite regiuni ale lumii. 

Platforma va ajunge și în România, cel mai probabil, la sfârșitul anului 2020, când platforma va fi disponibilă în Europa de Est și America Latină. În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme, dintre care 100 fac parte din categoria celor mai recente.

Christine McCarthy, CFO Disney, estimează că până în 2024 platforma va avea între 60 și 90 de milioane de abonați, dintre care două treimi vor fi din afara Statelor Unite. Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ va ajunge în toate colțurile lumii în doi ani.

Lansarea în America de Nord va avea loc pe 12 noiembrie 2019, iar serviciul va fi disponibil în Europa de Vest și Asia-Pacific la sfârșitul anului 2019, chiar începutul lui 2020. În Europa de Est și America Latină, acesasta va ajunge la sfârșitul lui 2020.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • https://www.cnet.com/news/disney-plus-streaming-service-preorders-release-dates-prices-shows-and-movies-to-expect-d23-discount/
    Mai precis, în octombrie 2020 în Europa de Est.
  • Chestia cu "politica corecta" (îmi cer scuze pentru cacofonie) nu îmi place deloc, la fel nici cum Disney a abordat-o. Asa ca nu voi fi niciodată abonatul acestei platforme și nici nu îmi las copilul sa se uite pe canalele lor de desene. Lumea asta o ia razna tot mai rău și eu nu vreau sa particip.
  • E trist cind citesti de cineva ca pleaca (si e prea dureros probabil pt explicatii) dintr-un job in care a investit atitia ani... Da Doamne sa fie bine desi mediul nostru din media e destul de trist.

Trimite un comentariu