Skip to main content

Disney+ a ajuns în România. Ce filme şi seriale sunt disponibile pe platforma de streaming

 
© 2022 Disney şi entităţile afiliate
© 2022 Disney şi entităţile afiliate

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company se lansează de azi, 14 iunie, în România. Abonaţii au la dispoziţie producţii Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star.

Publicitate

Preţul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Disney+ le oferă abonaţilor un catalog de peste 700 de filme şi 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, se arată într-un comunicat.

Care sunt condiţiile Disney+?

Utilizatorii vor putea viziona producţii pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive şi IMAX Enhanced pentru anumite producţii. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii pentru a accesa conţinut adecvat vârstei.

Ce filme şi seriale sunt pe Disney+?

Fanii Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” şi ambele sezoane din serialul „The Mandalorian”. Mai mult, Disney+ include întreaga sagă a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 9 episoade din Star Wars.

Pe Disney+ sunt peste 40 de filme Marvel, inclusiv „Shang-Chi şi Legenda celor zece inele”, „Eternii”, „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” şi „Captain Marvel”, nominalizate la Oscar. Totodată, sunt incluse şi peste 40 de seriale Marvel, inclusiv „Moon Knight”, „Loki” şi „WandaVision”.

De asemenea, pe platformă sunt prezente peste 280 de filme de la Disney şi Pixar, inclusiv întreaga serie „Povestea jucăriilor”, „Suflet” şi „Luca”, nominalizate la Premiile Oscar.

Alte titluri premiate sunt „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, cât şi filmul „Cruella”, premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul celebrei „Cruella de Vil”.

Din rândul producţiilor National Geographic disponibile fac parte şi seria documentară „Salvarea” şi filmul documentar „Free Solo” regizat şi produs de E. Chai Vasarhelyi si Jimmy Chin premiaţi cu Oscar, precum şi îndrăgitele seriale „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” şi „Gordon Ramsay: Călător cu gust”.

Din categoria divertisment general, abonaţii vor putea viziona producţii originale de succes precum serialul  de comedie „Crime în imobil”, mini-seria „Pam & Tommy”, „The Kardashians”, „Regine”, thriller-ul ”Moarte pe Nil” regizat de Kenneth Branagh, cât şi serialele „Familia Simpson”, serialele „Anatomia lui Grey”, „9-1-1” şi „Black-ish”.

Din amplul portofoliu Disney, vor fi disponibile îndrăgite filme clasice precum „Cenuşăreasa”, „O poveste încâlcită”, „Prinţesa şi broscoiul” şi „Mica sirenă” dar şi filme recente, cu succes răsunător precum „Raya şi ultimul dragon” şi „Neînfricata Mulan”.

De asemenea, din catalogul Disney+ vor putea fi vizionate sute de seriale, scurtmetraje şi programe speciale Disney Channel, inclusiv „Miraculous: Buburuza şi Motan Noir” şi „Phineas şi Ferb”.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bla-bla-bla Bla-bla-bla
    @Adriana
    Multumesc mult pentru raspuns! Ce sa mai zic? Nu ma asteptam la ditamai compania. Oricum, voi considera totusi ca niciun sistem informatic nu e perfect...
  • Adriana Adriana
    @bla-bla-bla Eu am primit link-ul pe doua site-uri cu care m-am inregistrat, chiar in dimineata zilei de 14 iunie.

    @Andrei Guinea Este subtitrare si la unele e si dublaj, de ex la ce tine de Disney Junior

    Ce nu imi place mie e ca nu pot ajunge cu usurinta la un anumit punct al unui video, asa cum e la Netflix.
  • Bla-bla-bla Bla-bla-bla
    A primit cineva pe e-mail link-ul de oferta la pretul redus promis in campanie? Ziceau parca ceva de o posibila intarziere de vreo 24h sau 48h, nu mai retin exact, dar mi se pare un pic bizar, de parca cineva ar procesa cererile manual. Eu pana acum n-am primit nimic. Sau asteapta ca omul sa se sature si sa-si faca abonament la pretul intreg? Stie cineva ceva?
  • Dinu Dinu
    Mult mai bun decat tot ce ofera Netflix, tot ce e Star Wars, filme de actiune clasice si toate desenele Disney, tot ce are Netflix la raportul calitate este doar Stranger Things, in rest doar filme si seriale de ***.
  • Andrei Guinea Andrei Guinea
    Are idee cineva dacă oferă subtitrare in română?
    Mulțumesc.
  • unu unu
    @Cineva: televiziunea o sa reziste ani buni: vezi ce se întâmplă în SUA care e mama și tata televiziunilor: nu scade atât de drastic consumul tv. în europa oricum avem un delay, iar europa de est e și mai în urma. De ani de zile aud discuția cu moartea televiziunii și uite ca e bine mersi și face bani multi din vânzarea audienței către publicitari. faptul ca eu sau tu folosim platforme media nu înseamnă ca și mama și tata o fac:)
  • Ha Ha
    @Alex, știu că nu s-au închis, am zis la viitor :))))
    Eu aș zice că după câteva luni vor fi închise
  • Alex Alex
    @Ha
    Canalele Disney Channel și Disney Junior nu s-au închis și nu cred că se vor Închide prea curând la noi, ținând cont că încă se consumă mult TV.
  • Ha Ha
    Și astfel posturile Disney Junior și Disney Channel vor fi doar o amintire
  • R R
    Dați audiențele de ieri
  • _Cineva _Cineva
    Deja televiziunea clasica devine inutila, cu exceptia transmisiunilor sportive si a stirilor!

Trimite un comentariu

sus