Skip to main content

Doina Teodoru, câştigătoare iUmor şi fostă participantă la America Express, se alătură distribuţiei Camera 609. Cine mai joacă în comedia romantică?

 
Doina Teodoru, câştigătoare iUmor şi fostă participantă la America Express, se alătură distribuţiei Camera 609. Cine mai joacă în comedia romantică?

Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei iUmor şi participantă la America Express, se alătură distribuţiei comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, care se va difuza în această toamnă la Antena 1.

Publicitate

Alături de ea, distribuţia serialului va fi completată de Lucian Ionescu şi de Iulia Barbu. Ce rol va avea Doina Teodoru în serialul produs de Ruxandra Ion?

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, Doina o va interpreta pe Adina Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil.

Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă femeie. A luat decizia să se mute la mama ei şi să divorţeze, deşi încă e îndrăgostită de bărbatul care i-a oferit un copil.

Doina Teodoru:

"M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este şi ce vrea sa pară. La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă şi soţie.

Ce poţi să îţi doreşti mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj “cărnos”, cum ne place nouă să spunem şi sunt foarte fericita.

Pentru mine este prima oară când lucrez intr-un proiect semnat Ruxandra Ion. Până acum, tot ce pot să vă spun e că fiecare zi pe set este o încântare. Am cunoscut o echipă creativă şi extrem de sudată.

Fiecare departament îşi face treaba impecabil, iar asta îi oferă unui actor un mediu sigur în care poate să se desfăşoare la potenţial maxim. Simt că am fost primită cu braţele larg deschise în această familie. Ne vedem curând pe micile ecrane. Camera 609 va fi cu siguranţa noul vostru serial preferat."

Alături de Doina Teodoru revine pe micile ecrane şi actorul Lucian Ionescu. Acesta îi va da viaţă lui Doru Balti, soţul Adinei.

E mai mare decât soţia lui, dar cei doi au fost colegi de şcoală, pentru că a rămas repetent. Şi-a dorit să câştige banii uşor, prin tot felul de matrapazlâcuri, însă niciodată nu i-a ieşit. Suferă foarte mult din cauză că l-a părăsit soţia şi încearcă obsesiv să se reîmpace cu ea, prin tot felul de gesturi romantice fără succes. Îşi iubeşte foarte mult fiica, pe Ana, şi ar face orice pentru ea.

Lucian Ionescu:

"Sunt recunoscător că fac parte din distribuţia acestui serial şi că am ocazia să îl joc pe Doru, un personaj tragicomic, un om care luptă neîncetat să evolueze către o condiţie socială mai bună, dar pentru care eşecul a devenit vrând-nevrând un stil de viaţă.

Mă bucur să cunosc în acest proiect atâţia oameni pasionaţi şi talentaţi, extrem de dedicaţi şi cu o forţă de muncă excepţională, atât în echipa de productie, cât şi în rândul castului."

Împreună cu Doina Teodoru şi Lucian Ionescu, din acest proiect va face parte si Iulia Barbu, care o va impersona pe Ana, fetiţa cuplului Adina-Doru, un copil cu mult umor, dar care suferă în urma despărţirii părinţilor.

Iulia Barbu:

"Personajul meu, Ana este un copil iubitor şi cuminte. Îşi doreşte foarte mult ca familia ei să se reunească şi să fie împreună. Mă bucur mult că am obţinut acest rol, iar faptul că sunt unul dintre actorii din acest serial este una dintre cele mai mari realizări ale mele de până acum. Sunt mândră că am ocazia să filmez alături de o asemenea distribuţie.

Îmi place să petrec timp pe platoul de filmare, unde toată lumea e prietenoasă şi are grijă de mine, iar toţi mă alintă “pisicuţă” pentru că port bentiţe cu urechi."

La rândul ei, Doina Teodoru, interpreta mamei Anei, dezvăluie: "Dintre toate, rolul de mamă este cel care mi-a ridicat cele mai multe intrebari. Când lucrezi cu copii, nu ai altă şansă decât să fii adevărat. Inocenta şi prospeţimea din ochii lor nu te lasă să te eschivezi şi scot ce-i mai bun din tine. Mă simt privilegiată să experimentez asta pe platou, alături de Iulia."

Despre Doina Teodoru:

Absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, Doina Teodoru a debutat pe scenă încă din facultate, în scurt metrajul Happy Meal. Actriţă a teatrului de Comedie şi a Teatrului Mic, Doina a jucat în numeroase spectacole şi a putut fi urmărita în proiecte tv precum America Express, iUmor şi Băieţi de oraş.

 Despre Lucian Ionescu:

Absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi distins cu premiul Galei Uniter 2020 pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea rolului Gomez Addams din spectacolul „Familia Addams” (Răzvan Mazilu).

Citeste si: Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

Citeste si: FOTO: Cine sunt protagoniştii noului serial de pe Antena 1 - Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Actriţa în rol principal a jucat în Vlad, de la Pro TV

Galerie foto:
               

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus