Skip to main content

EŞEC. Donald Trump îşi închide platforma de comunicare după doar 29 de zile. Din ce motiv?

 
Foto: France 24
Foto: France 24

EŞEC. Donald Trump, fostul preşedinte al Americii, şi-a închis platforma de comunicare pe care o lansase acum 29 de zile, scrie Reuters.

Publicitate

Motivul? Numărul mic de cititori. Jason Miller, consilierul lui Trump, susţine că site-ul denumit „From the desk of Donald J. Trump” a fost închis definitiv. „Site-ul era doar unul auxiliar”, a spus Miller pentru Reuters.

Acest site a fost lansat pentru ca susţinătorii lui Trump să poată distribui informaţii pe Twitter şi Facebook, după ce conturile fostului preşedinte au fost eliminate de pe cele două platforme.

În ultima zi „activă” a blogului, aproximativ 1.500 de oameni au distribuit informaţii pe Facebook şi Twitter, potrivit Digi24.

Platforma a fost realizată de Campaign Nucleus, o companie de servicii digitale creată de Brad Parscale, fostul manager de campanie al lui Trump.

 

CITEŞTE ŞI: Donald Trump şi-a făcut propria platformă de comunicare

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Ăsta e un blog, parcă zicea ceva de un site de socializare. În primul rând depinde ce reguli are când te inregistrezi. Lumea renunță dacă ți se cere să spui și ce număr porți la pantofi. Nu spun că știu cum era blogul, dar spun doar că, în general, poate fi o piedică, dacă te enervezi la înregistrare.
  • Stefan Stefan
    Daca se inchidea dupa 29 de zile, da, era esec.
  • Gabriel Gabriel
    Si care e esecul ? Daca voi va inchideti site-ul, e esec ?

Trimite un comentariu

sus