Skip to main content

FOTO. Ce mai viralizăm? Dorian Popa lansează şi jocul „Înoată Cheluţu”, după succesul piesei de pe Youtube

 
FOTO. Ce mai viralizăm? Dorian Popa lansează şi jocul „Înoată Cheluţu”, după succesul piesei de pe Youtube

Ce să mai viralizăm pe net? Viralul "Cheluţu" e acum şi joc. Dorian Popa lansează un joc care se cheamă - cum altfel? Înoată Cheluţu. Are şi în engleză un nume.

Publicitate

După succesul piesei de pe Youtube lansată anul trecut şi care are peste 23 de milioane de vizualizări, Popa, în colaborare cu MediaPro Music & Universal Music Romania, a lansat jocul „Înoată Cheluţu”, disponibil în App Store şi Google Play.

Din App Store poate fi descărcat de AICI, iar din Google Play de AICI.

Pentru utilizatorii români, jocul se numeşte "Înoată Cheluţu", iar pentru publicul internaţional - "Frenchie The Swimmer". În joc sunt două personaje - Dorian Popa şi căţelul lui, Cheluţu.

Tema aplicaţiei este de tip "casual game – runner", cu controale uşoare, accesate prin "swipe up" şi "tap".  Aplicaţia dispune şi de topuri online, bazate pe performanţele utilizatorilor. În plus, jocul va beneficia de update-uri în funcţie de fiecare etapă din viaţa lui Cheluţu şi / sau anotimp.

Melodia „Înoată Cheluţu” a fost lansată pe 26 august 2020 şi a ajuns pe primul loc în treding pe Youtube în mai puţin de o oră. În aproximativ 12 ore, piesa a adunat 1 milion de vizualizări.

Dorian Popa a mai lnasat şi „Cheluţu cu brăduţu”, melodie care a adunat în câteva ore peste 300.000 de vizualizări pe YouTube şi peste 40.000 de aprecieri.

Dorian Popa este implicat şi în media. El colaborează cu Antena 1 pentru proiectul Next Star, acolo unde este jurat. De asemenea, a avut o emisiune din culisele Te cunosc de undeva.

FOTO. Cum arată jocul „Înoată Cheluţu”

 

VIDEO. Piesa „Înoata Cheluţu” a lui Dorian Popa

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Vezi sambata postacule. Next Staratii 2 rating comercial. Ha ha ha !
  Nu bagi un comentariu acolo postac ?
 • Cine angajează specialiști din US să le facă campanie electorală, vor eșua. Cine are un afiș cu pisici/ caini, cum e poza cu Orban și pisica, vor câștigă.
 • Ca tine postacule. Muncesti acuma. Sa lauzi Antenuta. 5 LEI postarea.
 • Postacule, de NextStar nu zici nimic ? Vad ca il lauzi pe Pompa Dorutu.
  De NextStar ce ne zici ? Ca doar e Pompa jurat.
  2 rating comercial sambata. Ha ha ha !
 • Linkul pentru jocul de AppStore NU E CEL BUN! Acela e un joc fanmade, nu cel original!!

Trimite un comentariu

sus