Skip to main content

EXCLUSIV! Dragoş Bucur: „Cele mai grele secvenţe au fost cele filmate când veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi”. Interviu despre rolul din „Încă două lozuri”

 
Actorul Dragoş Bucur a povestit că a fost nevoit să filmeze într-o perioadă în care s-a confruntat şi cu nişte probleme de sănătate
Actorul Dragoş Bucur a povestit că a fost nevoit să filmeze într-o perioadă în care s-a confruntat şi cu nişte probleme de sănătate

INTERVIU. Dragoş Bucur, prezentator al emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV, a stat de vorbă cu Paginademedia despre filmul „Încă două lozuri”, care va intra în cinematografele din ţară din 27 octombrie. Comedia este o continuare a producţiei intitulate „Două lozuri”, care a fost lansată în 2016.

Publicitate

„Am încercat ca anumite secvenţe să fie filmate în aceleaşi locuri folosite acum opt ani pentru filmul «Două Lozuri», a povestit Dragoş Bucur, în exclusivitate pentru Paginademedia.

Producţia regizată de Paul Negoescu îi are în rolurile principale pe Dragoş Bucur („Poveste de dragoste”, „Urma”), Dorian Boguţă („Ruxx”, „Maria, Regina României”) şi Alexandru Papadopol („Libertate”, „Numai iubirea”).

„Cred că cinematografia ar pierde dacă Sile ar evolua, este un personaj naiv şi credul, aur pentru comedie”, a spus Dragoş despre personajul pe care îl interpetează în acest nou film.

Cât despre cele mai grele secvenţe, actorul spune că acestea au fost cele filmate în Slatina, din cauza unei crize de rinichi pe care a avut-o în acea perioadă:

„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu.

A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (recuzită, n.r.), care a deschis calea pietrelor către canalizare”.

Din distribuţia filmului mai fac parte Iulian Postelnicu, Mihai Bobonete, Ilona Brezoianu. Eduard Cîrlan, Dan Chişcă şi Andrei Leuştean.

GALERIE FOTO: „Octombrie este perioada cea bună pentru film, lumina are o anumită textură şi culoare”

Mai multe detalii, în înterviul de astăzi cu Dragoş Bucur:

Paginademedia.ro: Spuneţi-ne, vă rog, în ce perioadă şi unde s-au desfăşurat filmările pentru „Încă două lozuri”?

Dragoş Bucur: Am filmat pentru Încă Două Lozuri anul trecut, în luna octombrie, adică exact acum 12 luni. Luna octombrie este perioada cea bună pentru film, lumina are o anumită textură şi culoare.

Am filmat în Bucureşti, Slatina, Ploieşti, Curtea de Argeş, dar şi în Platourile Giuleşti. Am încercat ca anumite secvenţe să fie filmate în aceleaşi locaţii folosite acum 8 ani pentru filmul Două Lozuri.

Paginademedia.ro: Ce puteţi să ne spuneţi despre povestea din film, puţin mai mult decât descrierea din sinopsisul dat deja publicităţii?

Dragoş Bucur: În sinopsisul deja public nu apare o informaţie importantă, ce anume îl face pe Sile (personajul meu) să încerce cu orice preţ să se îmbogăţească.

Ei bine, este vorba de dragoste, dragostea curată, inocenţă, plină de altruism a unui fost puşcăriaş faţă de iubita lui, fosta prostituată. La urma urmei, dragostea învinge!

Paginademedia.ro: Cum evoluează personajul interpretat de dumneavoastră? Câţi ani au trecut între acţiunea din primul film? Tot 7, atât cât a trecut între lansările celor două producţii?

Dragoş Bucur: Aş spune despre Sile că este un personaj incapabil să evolueze, este atât de convins că doar soarta stă în calea fericirii şi succesului său, încat nu are nici capacitatea şi nici dorinţa de a se schimba.

Pe de altă parte, cred ca cinematografia ar pierde dacă Sile ar evolua, este un personaj naiv şi credul, aur pentru comedie!

Paginademedia.ro: Cine nu a văzut primul film, „Două lozuri”, trebuie să-l vadă pentru a înţelege ceea ce se întâmplă în acesta? Dacă da, de ce?

Dragoş Bucur: „Încă două lozuri” este un film de sine stătător, poate fi văzut fără probleme de cei care nu au apucat încă să vadă primul film.

Cei care au văzut însă şi „Două lozuri” vor veni la noul film… mai încălziţi şi mai ataşaţi de cei trei prieteni Sile, Dinel şi Pompiliu.

Paginademedia.ro: Care au fost cele mai grele secvenţe din film?

Dragoş Bucur: Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi…cine a avut vreodata pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu. A fost forte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props care a deschis calea pietrelor către canalizare.

Paginademedia.ro: Dar pentru dumneavoastră, care au fost momentele cele mai provocatoare de la filmări şi de ce?

Dragoş Bucur: Provocator a fost să nu râd la toate glumele şi improvizaţiile colegilor mei, mai ales la monologul complet improvizat al lui Mihai Bobonete. Îşi propusese să facă reclamă în film brutăriei mele şi a scos ce era mai bun în el pentru asta, tot monologul fiind centrat pe asta.

Problema este că la câteva săptămâni după filmare, am schimbat numele brutăriei din Tănţica (aşa cum îi spune el în film) în Patiferia. Bobonete mi-a cerut să refilmam secvenţa, dar l-am refuzat.

Paginademedia.ro: Din tot ce aţi realizat pentru Cinema care dintre proiecte v-a adus cele mai mari satisfacţii profesionale şi de ce?

Dragoş Bucur: Satisfacţiile profesionale sunt destul de diferite, unele se manifestă în timpul filmărilor, altele în timpul repetiţiilor şi al căutărilor artistice, altele atunci când vezi şi auzi reacţiile publicului, iar altele când vin raportările de încasări. Mi-aş dori ca „Încă două lozur”i să le împlinească pe toate.

Ne-am propus ca în campania de promovare să recompensăm publicul în cazul în care filmul face încasări record, aşa că am lansat „criptobiletul”, un premiu-tombolă a cărei valoare creşte în funcţie de numărul de spectatori, putând ajunge până la 10.000 euro dacă box office-ul ajunge la 1 milion de spectatori.

VIDEO. „Încă două lozuri” - Primele secvenţe din film - TRAILER

Povestea din film

„Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogăţească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel şi Pompiliu îl cunosc pe Ionuţ, premiantul judeţului, cu ajutorul căruia reuşesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB.

Dinel e responsabil de păstrarea în siguranţă a stickului, dar reuşeşte performanţa să-l piardă foarte repede, aşa că cei trei pornesc în căutarea lui.”

Citeşte şi: Filmul Încă două lozuri, cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va intra în cinematografe, în această toamnă. Producţia a avut deja premiera la TIFF

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus