Skip to main content

Filmul Încă două lozuri, cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va intra în cinematografe, în această toamnă. Producţia a avut deja premiera la TIFF

 
Sursa foto
Două lozuri, Facebook
Sursa foto Două lozuri, Facebook

Comedia Încă două lozuri, cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va intra în cinematografe în această toamnă. Producţia Încă două lozuri este o continuare a primului film Două lozuri, care a apărut în 2016.

Publicitate

Încă două lozuri a avut deja premiera la TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), la Cluj-Napoca.

Dragoş Bucur şi regizorul Paul Negoescu au fost invitaţi la emisiunea lui Cătălin Măruţă şi au povestit mai multe detalii despre film.

Dragoş Bucur:

"Tocmai am avut trei proiecţii la TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), iar din octombrie o să fie în cinematografe.

Eu văd că în ultimii ani, publicul de la noi a început să fie consumator serios de film serios... Eu cred că abia acum începe cu adevărat consumul în masă a filmului românesc.

E un film pe care îl poţi vedea liniştit şi cu familia. Nu se înjură, nu se omoară, nu vezi sânge pe pereţi, ceea ce eu zic că e un lucru bun, iar povestea are legătura cu zona digitală, cu zona cripto, care are un soi de loterie."

Paul Negoescu, regizor:

"Distribuţia este cu Papadopol, Dorian Boguţă, Ilona Brezoianu, Mihai Bobonete, Eduard Cârlan, Iulian Postelnicu.

Filmările au ţinut vreo 20 de zile, adică am avut veo 16 zile toamna trecut (septembrie si octombrie) şi am mai avut vreo patru zile acum în primăvară."

O parte din Încă două lozuri a fost filmat în aceleaşi locuri ca în prima producţie Două lozuri.

Paul Negoescu:

"O parte, da. În primul film sunt nişte cadre cu un oraş fictiv, care nu există şi nici nu este numit în film, care a fost filmat în mai multe oraşe şi am fost în aceleaşi locuri şi am refilmat aceleaşi cadre şi se vede cum s-a schimbat şi ţara în timpul acesta.

În film sunt nişte secvenţe care au fost filmate în aceleaşi locuri din povestea primului film, dar locurile acelea nu mai existau şi au fost recreate în platou, ca să arate la fel ca în primul film."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus