Skip to main content

Erika Isac pregăteşte o nouă piesă. Lansarea: chiar de Ziua Femeii. „Mesajul care este în Macarena se regăseşte în foarte multe din piesele mele nelansate, într-un fel sau altul”

 
Erika Isac pregăteşte o nouă piesă. Lansarea: chiar de Ziua Femeii. „Mesajul care este în Macarena se regăseşte în foarte multe din piesele mele nelansate, într-un fel sau altul”

Invitată în studioul Paginademedia, Erika Isac a povestit că are în pregătire o nouă piesă, care este scrisă deja de câteva luni. Noua melodie care se pregăteşte de lansare este o continuare a mesajului din Macarena.

Publicitate

„Mesajul care este în Macarena se regăseşte în foarte multe din piesele mele nelansate într-un fel sau altul”, a spus solista la interviul Paginademedia.

Lansată în urmă cu opt zile, piesa Macarena are peste 3 milioane de vizionări pe YouTube şi până ieri (22 februarie) a fost pe primul loc în trending.

Reamintim că în ultimele zile melodia Erikăi Isac a stârnit un val de reacţii în mediul online. Comentariile s-au împărţit între aprobare totală, pe de o parte  şi critici la adresa limbajului, de cealaltă parte.

Detalii despre noua piesă a Erikăi Isac:

„Vreau să zic numele piesei. Se numeşte Femei în Parlament sau poate doar Parlament (...). Piesa este de luni întregi. E scrisă deja, mă rog, nu am strofa doi scrisă, dar refrenul şi prima strofă sunt scrise deja, ca drept dovadă că nu-i o strategie de marketing (...).

„Cum am scris Macarena aşa am scris toate piesele de până acum în studio şi aşa o s-o şi fac de acum încolo. Adică tocmai pentru că vine dintr-o zonă reală, vine din ceva real care ţine de mine.”

Ce mesaje a primit din partea persoanelor publice?

„Am primit foarte multe reacţii superbe din partea anumitor persoane publice pe care eu le admir foarte mult. Delia, Micutzuu, Aluziva, Faiăr şi mulţi alţii.

Sunt foarte multe persoane publice, inclusiv jurnalişti, oameni de televiziune, care au distribuit piesa pentru mesaj, pentru că nu ne cunoşteam înainte, nu aveau vreo obligaţie morală că suntem prieteni sau ceva. Suntem încă străini.”

Când se lansează următoarea piesă?

„Pe 8 martie. Echipa mea acum e mai mobilizată decât niciodată şi am decis să scoatem de 8 martie pentru că până la urmă e vorba de simbolistica din spate.”

VIDEO. Povestea piesei Macarena spusă de Erika Isac la Paginademedia

Citeşte şi: Povestea piesei Macarena. Erika Isac: „Am încercat să expun în versuri realitatea abuzurilor şi realitatea victimelor cu care se confruntă, din păcate, toată lumea (...) „Macarena nu a fost o schemă de marketing”

 
 
 
VIDEO. Piesa Macarena

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus