Skip to main content

„La X-Factor mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ şi am hotărât împreună cu părinţii mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mişcare”. Erika Isac, despre participarea la X-Factor - VIDEO

 
Erika Isac, în studioul Paginademedia
Erika Isac, în studioul Paginademedia

VIDEO. La momentul respectiv la X-Factor mi-am luat atât de mult hate încât m-a pus la pământ şi am hotărât împreună cu părinţii mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mişcare”, a spus Erika Isac, într-un interviu pentru Paginademedia.ro, despre momentul participării la emisiunea X-Factor.

Publicitate

Erika a participat la X-Factor în 2015, pe când avea 15 ani. Invitată în studioul Paginademedia, cântăreaţa a povestit că după participarea la emisiunea de la Antena 1 a fost asaltată cu mesaje de ură pe reţelele sociale din cauză că purta pantaloni scurţi.

Erika a mai participat la mai multe show-uri cum ar fi Splash! Vedete la apă, tot la Antena 1, şi One true singer, un talent show produs de HBO în colaborare cu Global Records.

Amintim că Erika Isac şi piesa ei, Macarena, au stârnit comentarii în online în ultimele zile. Piesa ei se află în continuare pe locul 1 în trending YouTube şi are până în acest moment 2,7 milioane de vizionări.

Erika Isac a venit în Studioul Paginademedia şi a stat de vorbă cu Petrişor Obae.

De ce şi-a luat „hate” după momentul X-Factor?

„Pentru că au fost în numărul zecilor de mii adulţi de peste 30 de ani care numeau un copil de 15 ani c***ă, pentru că purtam pantaloni scurţi”, a spus ea.

„Am luat decizia de a nu mai apărea”

„Şi pentru că părinţilor mei le-a fost foarte frică ca, copilul lor să nu mai fie numit într-un anume fel, în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pentru imaginea mea, pur şi simplu am luat decizia de a nu mai apărea.”

Întrebată de Petrişor Oabe dacă la acel moment a stat să se lupte cu valul de critici la adresa ei, Erika a răspuns că „la 15 ani nu eşti în stare să lupţi cu nimic.”

VIDEO. Momentul Erikăi Isac de la X-Factor

Cine s-a ocupat de cariera ei la început?

„Părinţii mei se ocupau de mine. Mai aveam profesoara de canto care îmi mai dădea sfaturi. Eu sunt din Constanţa, nu eram într-un mediu în care se vorbea toată ziua despre industria muzicală, nu eram la Global Records să ştiu tot ce mişcă, cu ce se mănâncă.”

Cu ce sfaturi au ajutat-o părinţii, după momentul X-Factor?

„Părinţii mei îmi tot ziceau: nu te mai uita, ignoră. Cu ce puteau să mă ajute mai mult? Să dea clipurile jos de pe YouTube sau să se certe cu ăia de la X-Factor? Nu, nu că nu au nicio responsabilitate.”

„E foarte greu să nu bagi în seamă opinia oamenilor din jurul tău”

„Păream mai mare de 15 ani, eu fiind filmată de undeva de jos. Eu am 1,60 în realitate, dar la momentul respectiv, care s-a viralizat internaţional din America până în Australia, până în Brazilia, etc şi părea ca am minim 1,75m şi prin faptul că păream şi înaltă, şi eram şi machiată, că până la urmă te duci la televizor şi aveam pantaloni scurţi, cum poartă orice om pe pământul ăsta, oamenii au considerat că sunt dezvoltată mult prea devreme şi cu siguranţă mi-am început viaţa sexuală foarte devreme şi cine ştie ce fac eu la şcoală (...).

Toată lumea zicea bă, dar nu le băga seamă, dar e foarte greu să nu bagi în seamă opinia oamenilor din jurul tău.”

VIDEO. Erika Isac, despre participarea la X-Factor

Citeşte şi: SPECIAL. Anatomia unui viral. Erika Isac, autoarea viralului Macarena, vine în DIRECT în studioul Paginademedia

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech

VIDEO. Erika Isac şi piesa ei Macarena

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus