Skip to main content

VIDEO. Acestea sunt cele 20 de piese calificate la Semifinala Eurovision, de sâmbătă

 
VIDEO. Acestea sunt cele 20 de piese calificate la Semifinala Eurovision, de sâmbătă

VIDEO. Eurovision 2022. Care sunt cele 20 de piese calificate în semifinala românească. Doar una singură va fi câştigătoare. Şi ne va reprezenta ţara anul acesta în mai, la Torino, în Italia.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă toate cele 20 de piese şi clipurile lor.

Înainte, câteva informaţii:

Sunt 20 de piese în semifinala de sâmbătă, din care 10 se vor califica pentru Marea Finală Eurovision, o selecţie organizată de TVR.

Din cele 20 de piese, 15 au fost alese de juriu, iar 5 au vost decise de public, prin vot online, pe Facebook.

Aproape 50.000 de fani şi-au votat favoriţii. Cea mai votată melodie, la mare distanţă faţă de celelalte, cu peste 10.000 de voturi, a fost „Malere“ cântată de trupa de folk metal E-an-na.

Acestea sunt cele cinci piese care s-au calificat în semifinale, prin votul publicului:

Artist/Trupa Melodia Nr. voturi
E-an-na Malere   10.124
VIZI Sparrow 2.753
Oana Tăbultoc Utopia 2.629
Mălina Prisoner 2.336
Andra Oproiu Younique 1.860
 

Videoclipurile pieselor au adunat peste un milion de vizualizări pe canalul de Youtube al TVR, a anunţat Televiziunea Română.


Citeşte şi: EUROVISION, start vot. În premieră, fanii au 24 ore să voteze online pe cine trimit în semifinală


Semifinala de sâmbătă va fi transmisă la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00.

Cele cinci melodii votate de public şi cele 15 alese de juriu vor concura, sâmbătă, pentru un loc în marea finală Eurovision. Din 20 de piese vor râmâne în concurs doar 10 în etapa finală, care va avea loc pe 5 martie.

În competiţia internaţională Eurovision Song Contest 2022 s-au înscris 41 de ţări, printre care şi România. Aceasta va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022.

România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2, au mai precizat organizatorii.


Citeşte şi: Juriul Eurovision 2022: Randi, Ozana Barabancea şi Alexandra Ungureanu, printre nume


Lista artiştilor/pieselor calificate de juriu şi de votul publicului în a doua etapă a semifinalei (în ordine alfabetică):

1. Aldo Blaga - Embers

2. Alex Parker & Bastien - All this love

3. Andra Oproiu - Younique

4. Andrei Petruş - Take me

5. ARIS - Do Svidaniya

6. Cezar Ouatu - For everyone

7. Cream, Minodora, Diana - România mea

8. Dora Gaitanovici - Ana

9. E-an-na - Malere

10. Eliza G - The other half of me

11. Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers - Doina

12. Gabriel Basco - One night

13. Kyrie Mendél - Hurricane

14. Mălina - Prisoner

15. MOISE - Guilty

16. Oana Tăbultoc - Utopia

17. Petra - Ireligios

18. VANU - Never give up

19. Vizi Imre - Sparrow

20. WRS - Llamame

TVR a anunţat că videoclipurile pieselor semifinaliste au adunat peste un milion de vizualizări pe canalul de YouTube al televiziunii, în primele cinci zile de la publicare. 

Topul pieselor, conform voturilor acordate de fani:

E-an-na - Malere / 10124

Dora Gaitanovici - Ana / 3218

VIZI - Sparrow / 2753

Oana Tăbultoc - Utopia / 2629

Mălina - Prisoner / 2336

Gabriel Basco - One night / 2140

Andra Oproiu - Younique / 1860

Andrei Petruş - Take me / 1650

Cream, Minodora şi Diana Bucşă - România mea / 1497

Outflow - Running in Circles / 1430

Aldo Blaga - Embers / 1423

Dan Helciug - 241 / 1271

Aris - Do Svidaniya / 1110

VANU - Never give up / 1084

Eugenia Nicolae feat Cazanoi Brothers - Doina / 1042

Alina Amon - Without you / 985

Romeo Zaharia - Until the fight is over / 915

Miryam - Top of the rainbow / 902

Roberta-Maria Popa - Indigo / 896

Alexa - Hoodies and Cold Nights / 863

WRS - Llamame / 842

Stelian - Remember / 839

Cezar Ouatu - For everyone / 598

Carmen Trandafir - Măşti / 588

Eliza G - The other half of me / 566

MØISE - Guilty / 537

Leyah - I'll be fine / 534

Andrea Stocchino - Avere paura / 502

Letiţia Moisescu - Mirunica / 500

Giulia-Georgia - Find your way / 457

Alex Parker feat. Bastien - All this love / 453

Bogdan Dumitraş - Sign / 444

Forţele de muncă - Hai afară, frate! / 420

Sophia - Beautiful lies / 410

Ana - Youngster / 380

Othello - You're worthy / 329

Olivia Miheţ - Fragile / 274

Ayona - Let me come to you / 254

Jessie - Regret / 251

Petra - Ireligios / 218

Kyrie Mendél - Hurricane / 148

Ciro De Luca - Imperdonabile / 147

Seeya - Save me / 71

Ivel - Neverending / 25

FABI - That way / 4


Citeşte şi: AUDIENŢE. Câţi români s-au uitat la finala Eurovision 2021, câştigată de Italia? TVR 1 n-a fost mai sus de locul cinci (VIDEO)


 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gavril Carmen Gavril Carmen
    ***. ***. ***! ***.
  • Gigi Gigi
    Ce rusine de show a avut TVR-ul, o plictiseala de nedescris, probleme tehnice la greu, prezentatori de mana a cincea, juriu execrabil, Ilinca a lalait vreun sfert de ora fara rost, piesele alese sunt aproape toate non-qualifiers, o mizerie totala.
  • VLX VLX
    Sper sa scrieți despre dezastrul din Semi Finala. Tehnic Show ul a fost un dezastru, au fost foarte multe probleme. La foarte multe momente se auzea regia pe tv, de multe ori au avut probleme și cu sunetul. Iar Show ul a fost ținut intr un studio TVR deci nu mai au ce sa spună ca in alți ani in care dădeau vina ca organizau la depărtare. Nu mai zic de scandalul iscat in care jurații au adormit iar ultimele piese din concurs nu au mai fost jurizate. De se foiau TVR istii ca și au pus oamenii in cap. De la nr 14 in concurs nu s a mai votat nimic pana la 20. Nu e posibil așa ceva.
    Totul a fost un dezastru, asta e televiziunea Naționala? Nu sunt in Stare nici măcar sa organizeze un Show live? Doamne Ferește… M am simțit ca și cum m as fi uitat la o televiziune locală nicidecum la televiziunea naționala
  • Dragos Dragos
    Criticul muzical, e manea toata ziua, ce e drept e imbracata in niste riff-uri de chitara (ce sa-ti spun?!) Daca imi arati unde e satira, poate te cred, dar, pe langa ritmurile clare de manea, are si versuri la fel de stupide, adica tot de manea. Sincer (si nu sunt singurul) nu m-am prins unde e acea satira. Da-mi exemplu.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Nu e manea băi deștepților! Este o satiră, adică și-au bătut joc de manele într-un mod subtil. Trupa este de metal greu (sataniști cum le ziceți voi) și nu sunt oricine, au fost premiați la cel mai important festival de gen. Cei care ascultă manele au votat cu Minodora &comp. Gizăs!
  • Dragos Dragos
    O manea rock ordinara vrea sa ne reprezinte la Eurovision. Daca era o manea simpla, strangea si mai multe voturi, asa ca lasati-ma cu preferintele publicului din Romania, ca manelele sunt in trend non stop pe YouTube, dar nu inseamna ca sunt capodopere muzicale. Tot publicul de la noi ii canta in struna si acum 1 an lui Roxen, ca vai ce tare e! S-a vazut in ce hal a falsat. N-am avut niciodata un artist care sa falseze in asemenea hal. Lumea a luat-o razna de tot. Acum daca nu esti altfel, nu te numesti muzicican. Daca nu te dezbraci si-ti pui pene, nu te mai numesti artist. Nu mai primeaza muzica, numai circul conteaza. Unde sunt piesele de bun simt? ca artisti avem cu gramada, si chiar buni. Acum 3 ani am trimis alegerea unor incompetenti dintr-un juriu vadit pro el gi bi ti si chiar nu m-a deranjat ca a existat acest juriu, ci doar cum a dat-o sucita cand s-a aflat ca fata sustinea familia traditionala. Da, pentru asta a fost pedepsita crunt, desi atunci publicul alesese corect (da, cand nu avem manele in preselectie si avem artisti care chiar canta, publicul alege bine). Nu stiu cum se va vota in finala, dar as face o alegere 50-50 public-juriu. Asa mi se pare corect.
  • RzV RzV
    Nu inteleg de ce unii se streseaza asa de tare cu acest Eurovision si ce melodie vom ava acolo.
    Nu il mai consider un concurs asa de important care sa reflecte calitatea muzicala a unei tari, pana la urma acolo se inscriu artisti la inceput de drum pentru a scoate capul in lumea muzicala si artisti care nu reusesc sa mai apara pe nicaieri si isi incearca norocul aici.
    Parerea mea e ca acest concurs ar trebui sa fie despre piese in limba natala a fiecarei tari si care reuseste sa impresioneze si publicul din alte tari, nu totul doar in engleza si linie melodica asemanatoare.
  • je je
    juriu de doi lei. cum sa nu fii deschis la dorintele publicului? cum? voi trimiteti acolo numai balade plictisitoare pe care le poate trimite orice tara. nu ati vazut nici pana acum ca la eurovision castiga ceva iesit din comun, nu banalitatea?
  • margo margo
    penibil, publicul a votat o manea sinistra... eu as fi votat cu Alex Parker feat. Bastien. desi arata ca naiba, zici ca sunt *** de prin anii 80, baietii aia au o melodie superba.
  • B.A.M B.A.M
    A fost sondaj Facebook sau un link pe Facebook către nu știu ce platformă online de votare?
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    Mark my words, de acum, o sa castige si selectia nationala, dar mai important, tot Eurovisionul o echipa sau un individual homosexual sau parte din grupul L ghe be te. "Concurs" de propaganda LGBT si atat, calitate muzicala zero, joc de lumini care te orbeste si te distrage!
  • Iorovizon dăla Iorovizon dăla
    Nicio surpriză că o manea strânge cel mai mare punctaj de la public. Apoi românașii noștri fac botul mare că nu prind finala. E drept, toate piesele sunt mediocre, "Do Svidaniya" e singura care ar fi putut face ceva impresie, în special prin faptul că Aris are și VOCE live. Dar na, românașii noștri nu vor PĂ engleză, PĂ Rusia, PĂ Ava Max etc. Vor să-i urmărească pe alții performând finala, doar au experiența ultimilor 3 ani. :)))
  • Stefan Stefan
    Piesa aia Malere e jalnica. Nu inteleg de ce a fost votata atat de mult. Trebuie sa intelegem ca la Eurovision nu voteaza romanii pe romani, asa ca trebuie sa alegem o piesa care le-ar placea celorlalti europeni.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Tvr-ul s-a umplut din nou de ridicol prin alegerea unui juriu total depășit. Concret, acesta a reușit performanța de a nu califica direct melodia favorită a românilor, fiind salvată de votul publicului. Ei și ce, ar putea spune unii? Când piesa Malere are un număr de voturi cât următoarele patru la un loc, se poate spune cu certitudine că juriul este de-o calitate execrabilă. Dar cine sunt "specialiștii" care au făcut o asemenea gafă? Ozana Barabancea, Adrian Romcescu, Cristi Faur, Alexandra Ungureanu și Randi.

Trimite un comentariu

sus