Skip to main content

EXCLUSIV. Unul din cei mai experimentaţi producători a plecat din Pro TV la Antena 1. S-a ocupat de trei sezoane Românii au talent

 
EXCLUSIV. Unul din cei mai experimentaţi producători a plecat din Pro TV la Antena 1. S-a ocupat de trei sezoane Românii au talent

EXCLUSIV Paginademedia. Plecare din zona de producţie de la Pro TV. Andreea Godeanu, producător cu peste 20 de ani de experienţă, trece la Antena 1, în echipa Monei Segall.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Andreea Godeanu se va ocupa, la Antena 1, de emisiunea Preţul cel bun (realizat după licenţa Preţul corect).

Andreea Godeanu este unul dintre cei mai experimentaţi producători TV de pe piaţa autohtonă. A fost producătorul emisiunii lui Teo Trandafir timp de aproape zece ani (la Pro TV, la Romantica şi la Kanal D).

Din 2015, de când a revenit la Pro TV, s-a ocupat, printre altele, în calitate de producător, de emisiunile Ce spun românii (cu Cabral), Fort Boyard, Jocuri de celebritate şi Pe Bune.

Timp de trei sezoane - 6, 7 şi 8 - a fost producătorul emisiunii Românii au talent.

În ultimii doi ani, a coordonat producţiile Vorbeşte lumea, La Măruţă, Lecţii de viaţă şi Ce spun românii.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Godeanu a confirmat plecarea din Pro TV, fără a dat alte detalii.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de la Pro TV au mai plecat Emilia Vlad, producător general, printre altele, la Imperiul leilor şi la Ferma, dar şi regizorul Alex Fotea (după şapte ani în Pro TV).

Citeşte şi: EXCLUSIV. Producătorul lui Teo pleacă de la Kanal D la Pro TV. Au colaborat aproape 20 de ani. Ce emisiune va produce Andreea Godeanu

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mitza Mitza
    Sânziana a fost data afara de Mona Segall acum ceva vreme. E o diferență. A-ncercat sa rămână în Antene, dar soarta a fost potrivnica. A devenit producător în Pro pentru ca le-au plecat mulți oameni buni. Are grija Alexandrescu de oamenii cu care se înconjoară. A făcut tot ce a putut sa scape de oamenii vechi care știau meserie. Producătorii actuali din Pro sunt foști șoferi, analiști financiari și toți refugiații de la alte posturi mai slabe. Calitatea producțiilor este din ce în ce mai slaba. Postul merge în virtutea inertiei brandului cât se mai poate. E frumos sa avansezi, dar nu poți sa o faci peste noapte. Alexandrescu nu va pleca pentru nu are unde, iar ceilalți colegi îl așteaptă cu mult drag, iar el știe foarte bine asta. Momentan sta bine pe poziția de vataf de producție. Ar mai pleca mulți de acolo, dar deocamdată nu au unde. Televiziunea din fosta Pache Protopopescu actualmente Fluierului nu mai are nicio legătură cu spiritul și atmosfera Pro TV. Actualmente este o corporație multinațională care nu are niciun pic de sentimente. TOTUL este CIFRE: audiente vânzări, ANGAJAȚI.
  • Mark Mark
    De Imperiul Leilor se va ocupa Alina Tolontan, care începând din acest sezon nu mai este producătorul La Măruță! Ea va coordona întreaga activitatea de producție din prime time!
  • Sabina Sabina
    Iuli, Sanziana Zaharia este o fată care a plecat în 2014 cu Mona Segall la Antena 1 ,iar acum s -a întors Pro pentru emisiunea Căsătoriți pe nevăzute. Sunt de acord cu tine,nu cred că emisiunea va avea prea mare succes.
  • U U
    Astia cred ca vor sa vînda cat mai repede,
  • Mile Mile
    Marean iar tu ce faci pupai pro TV
  • Sabina Sabina
    Iuli, Sanziana Zaharia este o fată care a plecat în 2014 cu Mona Segall la Antena 1 ,iar acum s -a în Pro pentru emisiunea Căsătoriți pe nevăzute. Sunt de acord cu tine,nu cred că emisiunea va avea prea mare succes.
  • Sabina Sabina
    Villy, cred că Andreea Marin o va înlocui pe Alexandra Dinu, iar în locul lui Florin încă nu se știe cine va fi .
  • Iuli Iuli
    Cine-i Sânziana Zaharia și de ce atâta “bucurie” că este producător la Căsătoriți pe fakes? Emisiunea asta cu Nunțile de la ProTV o să fie un mare fail, mai ales că au pus emisiunea marțea la bătaie cu Asia Express.
  • Marian Marian
    Doamne ,dar ce de multi il plang de mila pro tv-ului ,au mai fost cazuri cand tot asa s-a spus ca va fi ,va drege si tot in picioare a ramas , cand a plecat Sarbu au fugit ca potarnichile la antenuta tradatori , bine a zis Maruta in emisiune ca a fost tradat , sunt destui care au fost facute vedete de el si au fugit ,oricum credeti ca nu se va sparge buba si la antenuta , prea multi fug acolo dupa bani ,oare nu se goleste sacul varanului la un momendat ?
  • B.A.M B.A.M
    Hai că am prins și ziua asta în care Marian îl acuză pe Allex că este "pupin... al Varanului" (citare textuală)!!!
  • Mile Mile
    Marean stunci ce te oftici postac
  • iulia iulia
    Si show runner-ul ultumului sezon de Imperiul Leilor le-a dat pass celor din Pro. In ritmul asta, Pro TV o sa ramana doar cu Tubi Show.
  • . .
    Extrem de serioasă, profesionistă până la Dumnezeu, și severă în meseria ei! Dorește seriozitate de la echipă și are o viziune fantastică! Cum au arătat sezoanele RGT produse de ea, amintiți-vă 7epic, ale cărui preselecții au avut audiențe apropiate cu cele din primele sezoane. Să nu mai vorbim că se pricepe la live-uri mai bine ca oricine, chiar și ca Mona Segall, care este o tipă extrem de dependentă de câțiva oameni jurul ei. În scurt timp Pro Tv va cădea pe 2 . Nu mai există niciun fel de viziune, mai sunt maxim 3-4 oameni ok în toată organigrama, dar nu ține nimeni cont de ideile lor. Dan Alexandrescu e și el pe picior de plecare, probabil de îndată ce primește o ofertă de la vreun post, va pleca. Restul nu contează, sunt doar niște executanți lipsiți de suflu local. Mossad, cred că glumești, din documentaristă și reporteriță , aia a devenit peste noapte producătoare. Haha.
  • Sabina Sabina
    Mult succes, Andreea.
  • Mile Mile
    Bravo postaca mica va tuna și fulgera

Trimite un comentariu

sus