Skip to main content

EXCLUSIV. Unul din cei mai experimentaţi producători a plecat din Pro TV la Antena 1. S-a ocupat de trei sezoane Românii au talent

 
EXCLUSIV. Unul din cei mai experimentaţi producători a plecat din Pro TV la Antena 1. S-a ocupat de trei sezoane Românii au talent

EXCLUSIV Paginademedia. Plecare din zona de producţie de la Pro TV. Andreea Godeanu, producător cu peste 20 de ani de experienţă, trece la Antena 1, în echipa Monei Segall.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Andreea Godeanu se va ocupa, la Antena 1, de emisiunea Preţul cel bun (realizat după licenţa Preţul corect).

Andreea Godeanu este unul dintre cei mai experimentaţi producători TV de pe piaţa autohtonă. A fost producătorul emisiunii lui Teo Trandafir timp de aproape zece ani (la Pro TV, la Romantica şi la Kanal D).

Din 2015, de când a revenit la Pro TV, s-a ocupat, printre altele, în calitate de producător, de emisiunile Ce spun românii (cu Cabral), Fort Boyard, Jocuri de celebritate şi Pe Bune.

Timp de trei sezoane - 6, 7 şi 8 - a fost producătorul emisiunii Românii au talent.

În ultimii doi ani, a coordonat producţiile Vorbeşte lumea, La Măruţă, Lecţii de viaţă şi Ce spun românii.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Godeanu a confirmat plecarea din Pro TV, fără a dat alte detalii.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de la Pro TV au mai plecat Emilia Vlad, producător general, printre altele, la Imperiul leilor şi la Ferma, dar şi regizorul Alex Fotea (după şapte ani în Pro TV).

Citeşte şi: EXCLUSIV. Producătorul lui Teo pleacă de la Kanal D la Pro TV. Au colaborat aproape 20 de ani. Ce emisiune va produce Andreea Godeanu

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Andreea Godeanu este o pierdere pentru Protv, dar s-a întors În acest an, Sanziana Zaharia, plecată în 2014 la Antena unu cu mona.
  În această toamnă, Sanziana Zaharia este producător general căsătoriti pe nevăzute, iar în primăvară se va ocupa de Imperiul leilor.
 • Allex , poate primesti un covrig cu gaura de la varanul drept premiu pentru pupaturi in ,,,,,,,,
 • Nu este nici-o paguba toti sunt de inlocuit , o fi fost buna nimic de zis , a plecat pe bani mai multi , cand a plecat de la pro emisiunile au mers si fara ea . cand a plecat de la kanal d au mers si ei , asa ca sa nu o mai plangeti ca nu merita ,
 • Mult succes Andreea! Eu știu că ești unul dintre cei mai buni producători din România, iar locul tău este printre cei mai buni, iar acum, cei mai buni oameni pe zona de producție sunt la Antena 1! Te îmbrățisez cu drag!
 • V-am spus eu. Vor fi si alte plecari din Pro. Vin specialisti din Israel si Bulgaria.
  Brenciu la Romanii au talent ?
 • Andreea Godeanu este o pierdere pentru Pro, dar s-a intors in acest an Sanziana Zaharia, plecata in 2014 cu Mona Segall la Antena 1. In aceasta toamna, Sanziana Zaharia este producator general Casatoriti pe Nevazute, iar in primavara se va ocupa de Imperiul leilor.
 • Pro TV cauta mereu sa reduca din costuri si asta se va vedea in rating-uri, din pacate. Singurul produs care mai merge la Pro, in zona de divertisment, este ”Las Fierbinti”. Nasol moment. Lituanianul asta prinde fluturi cu basca. Aia de la A1 erau vai de mama lor, acum 5 ani, azi se bat de la egal la egal cu Pro. Daca va produce ea sau Mona Segall, iUmor si X Factor (cu bugete corecte), Pro TV poate trage obloanele.

Trimite un comentariu

sus