Skip to main content

Fain şi simplu, ediţie live. Mihai Morar îl are invitat pe tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii ucişi la 2 Mai. „Nu putem rămâne indiferenţi la modul cum decurge procesul...”

 
Fain şi simplu, ediţie live. Mihai Morar îl are invitat pe tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii ucişi la 2 Mai. „Nu putem rămâne indiferenţi la modul cum decurge procesul...”

Fain şi simplu, ediţie specială. Mihai Morar, gazda podcastului Fain şi simplu, va realiza o ediţie live cu Valentin Olariu, tatăl studentului ucis în accidentul provocat în august 2023, de Vlad Pascu, la 2 Mai, în judeţul Constanţa.

Publicitate

Podcastul cu tatăl lui Sebastian va fi difuzat diseară, de la ora 19.00, pe canalul de YouTube Fain şi simplu.

Amintim că în august anul trecut, Sebastian şi Roberta au fost ucişi de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care se afla drogat la volan. Pascu a intrat cu maşina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar studenţii Sebastian şi Roberta au decedat.

„Nu putem rămâne indiferenţi la modul cum decurge procesul ucigaşului celor doi tineri de la 2 Mai. Judecătoarea cere în şedinţă audierea victimelor ucise.

Omorul calificat devine ucidere din culpă. Vlad Pascu, drogat la volan, poate scăpa doar cu 5 ani de închisoare”, spune Mihai Morar, gazda podcastului Fain şi simplu.

VIDEO. Podcastul va fi disponibil de la ora 19.00

Mihai Morar:

„În seara asta, la ora 19.00 avem un podcast live. Un tată îşi strigă nedreptatea: Vor să-l scape pe Vlad Pascu. Cred că e un subiect care ne priveşte pe toţi. Nu putem rămâne indiferenţi la modul cum decurge procesul ucigaşului celor doi tineri de la 2 Mai.
 
Judecătoarea cere în şedinţă audierea victimelor ucise. Omorul calificat devine ucidere din culpă. Vlad Pascu, drogat la volan, poate scăpa doar cu 5 ani de închisoare. În proces, morţii devin şi ei vinovaţi. Părinţii în doliu sunt disperaţi. 
 
Într-o Românie oarbă la suferinţă, Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, distrus de durere, cere ajutorul semenilor.
 
Familiile victimelor trăiesc de luni de zile  umilinţa supremă. Iar sîmbătă, de la 19.00, ne cheamă la protestul din Piaţa Victoriei, la care să cerem împreună dreptate pentru copiii nevinovaţi omorâţi de dragoaţi pe şoselele din România”.

Cazul a ajuns şi pe masa CNA-ului (Consiliul Naţional al Audiovizualului), deoarece postul România TV a difuzat imagini de la înmormântările celor doi tineri. Postul a fost sancţionat cu o somaţie (avertisment) pentru că a difuzat imagini cu sicriul descoperit în care se afla una dintre victimele accidentului de la 2 Mai.

Citeşte şi: DERAPAJ. România TV, transmisiune în direct de la înmormântările tinerilor care au murit la 2 Mai. Şi cu sicriul în groapă. Prim-planuri cu familia îndurerată, deşi normele cer evitarea lor

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus