Skip to main content

Se termină primul sezon din serialul Clanul

 
Sursa foto: Denis Hanganu, Facebook
Sursa foto: Denis Hanganu, Facebook

Serialul Clanul - un serial despre mafie şi poliţie ajunge la final cu primul sezon. Clanul are la bază formatul turcesc Içerde (Intrusul), difuzat la noi pe Happy Channel şi TDC, cu actorii Çağatay Ulusoy (Feriha, Yaman) şi Aras Bulut Iynemli (Öyle bir geçer zaman ki) în rolurile principale.

Publicitate

Clanul difuzează în seara aceasta ultimul episod din primul sezon, de la ora 20.30. Serialul Clanul a început deja filmările pentru sezonul al doilea, după cum Paginademedia.ro a relatat despre acel moment.

George Mihăiţă are un rol principal în serial, fiind liderul unei organizaţii mafiote, iar Şerban Pavlu joacă în antiteză, fiind comisarul-şef din serialul Clanul. Actorul Denis Hanganu este „băiatul rău” din serial, iar Marian Olteanu este mâna dreaptă a comisarului şef.

Din distribuţie mai fac parte Carmen Tănase (mama lui Tudor), cântăreaţa Theo Rose, Mădălina Craiu (Umbre, Ruxx), Cătălina Grama (Jojo), Codin Maticiuc şi George Ivaşcu.

Citeşte şi:Pro TV a anunţat numele noului serial pe care-l va difuza din toamnă. Filmările au început deja

Citeşte şi:Încep filmările pentru sezonul 2 din serialul Clanul. De când?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lemon lemon
    Idea si formatul serialului sunt interesante.Distributia serialului e buna si nu debutantii mi se par a fi o problema.Cumva serialul e realizat decent doar ca regizorul e cu mintea la spectaculos.Personajele sunt exagerate peste maxim,unele ajung la ridicol cum e Tatutu jucat de George Mihaita care seamana cu Joker din Batman,muzica agresiva la scene fara nicio importanta.A disparut aproape de tot ideea de natural acting si mafia bucuresteana seamana cu greu de ucis varianta s.f.
  • Cristinel Cristinel
    Salut! E multa abureală in Clanul. Secvente filmate care sunt menite sa umple spatiul de emisie. Nu acelasi lucru am vz la Umbre, care ma tinea cu sufletul la gura. Imi place Serban Pavlu, dar ii sta ff bine in rol principal.
  • B.A.M B.A.M
    Asta e opinia omului. Cândva va afla că au murit/retras/etc și trebuie înlocuiți în caz de consecință.
  • Bluemoon Bluemoon
    Draga Cris,
    Relax man, sa nu faci vreun AVC! Nu te uita daca nu îți place cum " joaca" actorii! De ce nu te uiți, tu, la desene animate și nu ne mai zice toate balivernele, pe care le crezi păreri!
  • Bitza Bitza
    Bolovane Cris, acest comentariu de ce nu l-ai postat si pe stirile cu Antenuta Zero ? Uite o stire cu un serial, copie dupa un turcesc. Acolo nu bagi comentariul asta ?
  • Cris Cris
    Mai scutiti-ma,voi,si Antenele,cu aceste seriale de doi bani.Si,daca ăștia de interpretează,se numesc actori,atunci Ștefan Iordache,Gheorghe Dinică,etc,ce mai sunt?Adevarul e ca toate nulitățile,un- doi,gata,cât ai pila un pic de"coca"ajung "vedete".E clar cu nivelul de cultura"CUCUTENI",cu care sunt înzestrați cei care savureaza asemenea gunoaie.,E atata calitate in interpretarea lor..
  • Marius Marius
    Imi permit sa spun ca pe parcurs a ajuns la nivelul Umbre chiar.
  • Sabina Sabina
    În ultimul episod al sezonului 1 Karmen și Lucian Viziru se alătură distribuției serialului. La finalul episodului, putem urmări un sneak peak al sezonului 2.

Trimite un comentariu

sus