Skip to main content

Pro TV a anunţat numele noului serial pe care-l va difuza din toamnă. Filmările au început deja

 
Anghel Damian, Creative Producer al noului serial. Sursa foto: Facebook
Anghel Damian, Creative Producer al noului serial. Sursa foto: Facebook
Pro TV a că a început filmările pentru noul serial pe care-l va difuza în toamnă, după cum a relatat Paginademedia.ro. Se numeşte Clanul şi are la bază un format turcesc.
Publicitate

„Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător“, aşa descrie Pro TV noua producţie, care este o adaptare după formatul Icerde.

Seria a fost difuzată la noi Happy Channel şi TDC sub numele de „Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) şi Aras Bulut Iynemli în rolurile principale.

Televiziunea nu a dat detalii despre distribuţia din noul serial, însă firul roşu al poveştii este lupta dintre Poliţie şi Mafie.

Potrivit TV Mania, în serial joacă nume cunoscute care au făcut parte din echipa Vlad, dar şi debutanţi. Producţia a fost lăsată în mâinile lui Anghel Damian - actor, scenarist şi chiar regizor al episoadelor finale din Vlad.

Antonii Mangov, Programming Director Pro TV, despre noul serial:

„O producţie de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locaţii de filmare, dar şi cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experienţa Clanul.

Abia aşteptăm să împărtăşim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă şi să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”. 

Anghel Damian, Creative Producer, a declarat pentru PRO TV:

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeţi este un summum de calitate pentru un serial de ficţiune în limba română.

De la distribuţie, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locaţii, la acţiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant.

Un labirint către o lume interzisă, unde binele şi răul se amestecă şi dragostea şi ura se confundă.”

Icerde, o producţie semnată de Ay Yapim, este distribuită la nivel internaţional de Eccho Rights.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorela Cocostârcea Dorela Cocostârcea
    Dacă și acest băiețel de bani gata e crieitiv prădâser... Să mă bată mama.
    Râzgâieli via Codinel.
    Oribile combinații...
    Aș vrea să existe un HBO Europa și-n Prost TV care să anuleze elucrubrații gen Ruxx...
    Ireal ce cantități neglijabile iau salarii bune pentru NIMIC!
  • sunt anonim sunt anonim
    Jojo - Cătălina Grama joaca in clanul, a pus astazi story de la filmari. A renuntat la serialul strada sperantei de la kanal d
  • Sabina Sabina
    Astăzi au început filmările pentru sezonul 10 Vocea României.
  • Copiuta Copiuta
    Numai copii imperiul , cabral , survivor , chiar acest post nu știe nimica sa facă original plus toate din America nimic ha

    Numai copii Mangalita , Adelinara , Varciu , Ultimul Trib , Stand Zero , Povesti familie , chiar acest post nu știe nimica sa facă original plus toate din America nimic ha
  • Pistugi Pistugi
    Cata prostie pr plătit rușine postaci ha

    Cata prostie pr platiti rusine postaci antenisti. Hi hi ho
  • Zerovi Zerovi
    Ce agitata e postaca mica

    Ca tine postac mare. Deja ai 1000 de comentarii. Apropo, dupa Adelinara Zero (mare esec), ce alt serial de 2 lei mai face Antenuta Zero ?
  • Provi Provi
    Înseamnă că happy are seriale nu acasă

    Degeaba postacule. Tot sub Pro TV se afla Happy Zero. Si Adelinara Zero din toamna, pe pariu ca sub noul serial de la Pro TV ?
  • Mile Mile
    Cat de penibili pr postaci ha
  • sunt Anonim sunt Anonim
    @Comentatorul Și george ivașcu e în distribuție. Se pare că pentru acest serial au reușit să adune niște actori foarte mari lucru care mă bucură nespus de mult, sigur acest fapt poate fi un garant al calității producției. Din câte știu eu Jojo este în momentul de față angrenată în serialul Strada Speranţei de la kanal d, poate a renunțat la proiect.
  • Comentatorul Comentatorul
    @Sunt anonim Da, asa este. Si Codin Maticiuc a postat story-uri cu Denis Hanganu, George Mihaita, George Ivascu si Serban Pavlu de la filmarile de azi.
    Se confirma ce am banuit legat de George Mihaita, foarte probabil el va fi seful clanului si, din cate am mai auzit, foarte probabil Jojo va fi concubina lui din serial. Ramane de vazut cine dintre Theo Rose si Madalina Craiu va fi fiica din serial a lui George Mihaita.
  • Mile Mile
    Numai copii imperiul , cabral , survivor , chiar acest post nu știe nimica sa facă original plus toate din America nimic ha
  • Mile Mile
    Cata prostie pr plătit rușine postaci ha
  • Sunt anonim Sunt anonim
    Am văzut pe story-urile actorului Cătălin Nicolau că George Mihăiță va juca în serialul Clanul, erau amândoi în rulotă.
  • Mile Mile
    Ce agitata e postaca mica
  • Comentatorul Comentatorul
    @Valentin Ai perfecta dreptate! Si acum cand ma uit la "Secretul Mariei" pe youtube ma captiveaza coloana sonora. Nu a fost un serial genial poate, dar coloana aia sonora dedicata special si diferentiat fiecarui tip de moment (fericire, tristete, tensiune, uimire si asa mai departe) a pus in valoare fiecare moment.
    Vlad a fost un serial bun, dar a dus lipsa de o coloana sonora pe masura. "Clanul" se bazeaza pe serialul "Icerde" care a avut o coloana sonora de exceptie! Nu avut parte doar de scenariu bun si o distributie foarte buna, a beneficiat si de o coloana sonora de nivel inalt. Si acum se intampla sa mai ascult un playlist cu coloana sonora a serialului, atat de buna e si atat de mult mi-a placut. Oricum, turcii sunt extraordinari la realizat muzica pentru serialele lor.
    Sper ca acest serial, "Clanul" sa nu fie o dezamagire la acest capitol.
    Ieri, contul de instagram @clanulserial a postat o poza la story, probabil de la filmari, in care aparea si George Ivascu alaturi de Codin Maticiuc, probabil va fi si el personaj in serial?

Trimite un comentariu

sus