Skip to main content

Florin Călinescu, în weekend la Antena 1

 
Florin Călinescu, în weekend la Antena 1

După plecarea de la Prima TV, Florin Călinescu reapare pe TV: invitat în juriul iUmor. Este prima apariţie TV a realizatorului, după plecarea de la Prima TV, acolo unde a realizat Chestiunea zilei.

Publicitate

Florin Călinescu este "jurat surpriză" la iUmor, la ediţia care va fi difuzată de Antena 1 duminică, 25 septembrie, de la ora 20.00.

Călinescu a realizat un sezon de Chestiunea zilei la Prima TV, în toamna anului trecut. Din ianuarie, emisiunea nu a mai fost în grilă. În luna mai, Călinescu anunţa că rămâne doar pe online.

Citeşte şi: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial

Citeşte şi: AUDIENŢE. Câţi români au urmărit a doua ediţie a emisiunii lui Florin Călinescu? A scos audienţe mai bune? Cifrele serii

Citeşte şi: Florin Călinescu lasă televiziunea pentru online. „Televiziunea a murit. Traiasca internetul!”

Ce se va întâmpla în emisiunea de duminică iUmor?

Andreas Petrescu, Dan Frînculescu şi Radu Pietreanu îl vor lua la roast pe Florin Călinescu, aflat pe banca juraţilor, alături de Mihai Bendeac, de Delia şi de Cheloo.

Drumurile lui Andreas Petrescu şi ale lui Florin Călinescu s-au intersectat de multe ori - spun cei de la Antena 1 -  şi chiar au avut anumite colaborări, care au dus la o prietenie dincolo de camerele de filmat şi scenele pe care au performat.

Andreas Petrescu, în roast:

„Mi-aţi spus că, dacă scriu un scenariu de film, aţi vrea măcar să treceţi un pic prin cadru şi vă mulţumesc. Pentru mine ar fi o onoare, pentru dumneavoastră, o zi normală de filmare. (...) acum sunteţi aici, vă admir din tot sufletul, mi-aş fi dorit să lucrăm împreună (...). Pentru mine, aţi fost, sunteţi şi veţi rămâne mereu cel mai bun! Şi asta a fost ultima glumă“.

Dan Frînculescu, despre Călinescu:

"În 1981, primeşte primul său rol într-un film, în serialul «Lumini şi umbre». Vă zic sincer: am văzut primul episod şi pot să spun cu mâna pe inimă că a fost al doilea cel mai mare dezastru al acelui an – pentru că tot în 1981 m-am născut şi eu“.

"Suntem prieteni de 30 de ani", spune Radu Pietreanu (Vacanţa Mare) despre relaţia cu Florin Călinescu. Cât despre roast: „Deschide uşa, Florine!/C-am venit cu roast la tine/Nu te supăra pe mine,/Că am 10 pagini pline“.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Mie imi place umorul lui Calinescu... Este unul dintre cei mai buni oameni pe zona de divertisment. Facea tot show-ul lui Romanii au talent... Eu nu am mai urmarit ultimul sezon din R.A.T. din cauza lipsei din show a lui Călinescu si inlocuirea cu 2 figuri mult prea sterse....
  • Acciduzzu Acciduzzu
    Florin Calinescu a ramas la nivelul de acum 129 de ani, cel cu Chestiunea Zilei. Nu a venit cu nimic nou pe piata. Are, la fel ca Andreea Marin, aerul de vedeta rasuflata, traieste doar din trecut. A facut turul televiziunilor pe principiul ca poate mai pacaleste viata, poate i s-o mai potrivi ceva. Imbatraneste urat omul...
  • Expertul Expertul
    Conform declaratiilor lui Bendeac de saptamana trecuta pentru Fanatik sunt filmate inca trei editii Iumor cu el la masa juriului. Pe 2 octombrie va fi ultima aparitie a lui Bendeac la Antena 1. Oare Iumor va avea soarta Romania danseaza? Emisiunea Romania danseaza a avut audiente mari cu Mihai Bendeac in juriu, dar dupa scandalul din toamna lui 2013, a fost inlocuit in juriul acestei emisiuni cu Connect-R, iar audientele s-au prabusit.
  • Xenox Xenox
    @abc+, se ziceau pe aici atât de multe nume, că nici nu mai știi ce să crezi. Ba Loredana, ba Costel, ba Florin Călinescu. Eu cred că până la urmă va fi Bendeac până la finalul sezonului. Și apoi va pleca, că și așa îi expiră contractul.
  • abc+ abc+
    Se zvonește că rămâne definitiv la iUmor în locul lui Bendeac
  • Gino Gino
    mai avea de luat banii de la Prima tv/Tomsa. poate macar el a luat banii intr-un final. platesc greu astia de la prima, platesc foarte greu.
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    Se muta ***!! Cred k a sosit momentul sa se retragă din tv
  • An An
    Sunt curios. Astept cu interes.

Trimite un comentariu

sus