Skip to main content

Lasă şorţul pentru scena iUmor. Chef Florin Dumitrescu este juratul surpriză de duminică

 
Lasă şorţul pentru scena iUmor. Chef Florin Dumitrescu este juratul surpriză de duminică

Florin Dumitrescu dă jos şorţul de bucătărie ca să ia un loc confortabil pe fotoliul de jurat de la iUmor. Chef-ul este juratul surpriză, invitat special la următoarea ediţie a show-ului umoristic de la Antena 1.

Publicitate

Când îl vedem pe Florin Dumitrescu la iUmor? Nu vineri seara. După ce a fost pus la bătaie cu Românii au Talent, show-ul mai vine cu o surpriză. Va fi difuzat duminica seara, de la ora 20.00, pe intervalul Survivor.

De altfel, Antena 1 a făcut nişte modificări majore săptămâna aceasta în grila sa de programe.

  • a anulat debutul noii emisiuni Stand Up Revolution
  • a mutat iUmor duminică, după ce vineri, 11 februarie, a debutat cu un nou sezon
  • a mutat data premierei Chefi fără limite şi zilele de difuzare

Mai multe informaţii despre schimbări citiţi în: Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite


„Ce va fi intresant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe Youtube. Mi-a plăcut şi pot vota în consecinţă. Consum genul acesta de divertisment, stand-up şi momente amuzante”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Tot în această ediţie, Florin Dumitrescu va avea parte şi de tratamentul iUmor, roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia. 

 
Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Howard Howard
    Bobonete este actor, deci are treaba cu talentul. La fel era și Florin Călinescu, sau Bebe Cotimanis. La fel și Pavel Bartoș sau Smiley. Actori, cântăreți, sunt oameni de televiziune. Tot actor e și Dragoș Bucur. Ei măcar au vreo treaba și cu partea asta.
    Pavel prezinta Romanii au talent, care e o data pe an. A prezentat și Masked singer. Dar cam atât. Ca Vocea nu s a mai făcut de vreo 2 ani. Nu prezintă toate emisiunile de la Pro. La fel și Smiley. Nu e jurat la Masterchef. Prezintă Romanii au talent, și a fost în juriu la Superstar.
  • Anonim Anonim
    Howard, hai să nu vorbim prostii!
    Bobonete ce caută la o emisiune de talent dacă el este actor? Bartoș aproape prezintă toate show-urile la ProTV, Smile ba în juriu, ba prezentator. Dragoș Bucur de la emisiune cu lacrimi la emisiune cu talent.

    Televiziunile își folosesc vedetele (care oricum sunt plătite peste măsură) pentru că atrag public. Mai bine Dumitrescu decât Bitănescu!
  • Howard Howard
    Bine că bagă aceleași persoane absolut peste tot. Dar adevărul e că antena nu prea are "vedete". Ce caută un bucătar la o emisiune despre umor? Bine, umor e mult spus, iumor fix umor nu are.

Trimite un comentariu

sus