Skip to main content

Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite

 
Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite

Schimbări de la o oră la alta în grila Antenei 1. Ieri, la prânz, postul anunţa ora lansării noii emisiuni Stand Up Revolution: mâine, miercuri, de la 21.30.

Publicitate

Câteva ore mai târziu, postul se răzgândea. În programele trimise către presă, seara, emisiunea era înlocuită de un film şi nu mai apare deloc în grila pe următoarea săptămână.

Apar şi alte schimbări în grila postului pe următoarea săptămână:

  • iUmor îşi schimbă ziua de difuzare, după ce a fost pus la bătaie cu Românii au talent. Emisiunea se mută duminică. 
  • Chefi fără limite, noul cooking show al Antenei 1, care trebuia să înceapă duminică, 20 februarie, îşi schimbă şi el data premierei şi zilele de difuzare. Va debuta pe 21 februarie. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele schimbări din grila Antenei 1, din următoarea săptămână

  • Miercuri, 16 februarie, urma să înceapă iRoast de la 20.30 şi emisiunea Stand Up Revolution, de la 21.30. În locul acestor două emisiuni, postul a programat un film, Prinţul Persiei
     
  • Joi, 17 februarie, rămâne în grilă serialul Adela
     
  • Vineri, 18 februarie, ziua în care era difuzat iUmor, la bătaie cu Românii au talent, Antena 1 a programat un film, Lunetistul.
     
  • Sâmbătă, 19 februarie, postul a mutat emisiunea iRoast şi filmul Creed.
     
  • Duminică, 20 februarie, era programată premiera emisiunii Chefi fără Limite. Postul a mutat duminică emisiunea iUmor, ziua de difuzare a emisiunii şi în sezoanele trecute. 
     
  • Luni, marţi şi miercuri vor fi zilele de difuzare pentru noul cooking show Chefi fără limite. Emisiunea va debuta luni, 21 februarie, în loc de 20 februarie, cum fusese anunţat în ultimele săptămâni. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rodica Doina Costica Rodica Doina Costica
    Aceasta lupta continua pentru a fi doar locul I in audienta este in detrimentul telespectatorilor. Cand nu sunt emisiuni de interes, nu sunt pe nici un post TV, nici ca le pasa. Difuzeaza aceleasi filme rasuflate. Cand incep sa fie, le inghesuie toti, unele peste altele si le muta de te ia ameteala. De fapt, nu le pasa de telespectatori, decat in masura in care se uita cat mai multi la reclame, ca sa fie si cumparatori. De fapt, si reclamele sunt difuzate la aceleasi ore! Jalnic!
  • Marius Marius
    @Teo se pare că și tu îți bați joc de limba română. Poate din cauza inculturii și a lipsei de patriotism al televiziunilor.
  • Claudiu Covaci Claudiu Covaci
    Sunteti niste *** , nu prezentati incredere ***
  • Claudiu Covaci Claudiu Covaci
    Pacat ca pe langa faptul ca sunteti slabi si aveti abia 2 emisiuni bune , mai trageti si vedetele in jos . Sunteti penibili , urmaresc podcastul lor si baietii erau foarte entuziasmati ***
  • Iurie Iurie
    iUmor se va bate cu Survivor duminică, chefi fără limite la fel se va bate cu Survivor, iar dacă va merge și miercuri se va bate cu Las Fierbinți (Protv)
  • JFK JFK
    Cand credeam ca nu exista amatorism mai mare ca la TVR,ne contrazice A1 :))))
    La mai mare!!!
  • Theo Theo
    Ce este trist,este ca de 32 de ani,platim sa vedem cum i-si bat joc unii de limba,cultura si spiritul acestei natii.Cu alte cuvinte,sub pretextul ca "asta vrea poporul",asistam la tot felul de *** care apar pe sticla.Cica sunt "Influenceri" si ne spun ce sa gandim si cum sa gandim.Umor de 2 lei,grobian pe alocuri,toate ***le,*** si incultele apar si lanseaza tendinte,actori de mana a 2-a care sunt promovati de trusturile conduse de fosti nomenclaturisti si oameni fara orizont.Recent,am citit cum fetita unuia dintre cei enumerati mai sus,l-a facut "Martafoi" .De fapt asa a auzit saracuta.Fara sa vrea spunea adevarul.Repet,ei ne baga pe gat si noi inghitim ca niste curcani,inainte de taiere.Si mai si platim.Treziti-va....,
  • abc+ abc+
    Mutarea iUmor în ziua de duminică e la fel de proastă ca și în toamna trecută când au mutat iUmor din ziua de sâmbătă în ziua de miercuri.
    Nu mai bine mutau ei iUmor sâmbăta? Au sanse mai mari ca să adune ceva telespectatori contra filmelor ProTV decât în fața Survivor.
    Chefii nu vor aduce audiente mari la Antena1 și nici nu o să rupă din publicul Survivor — probabil vor fi câteva scăderi minuscule pe Național/Urban, dar comercialul rămâne la fel.
  • Elena Elena
    Au dat vrabia din mana pe *** de pe gard.
    Rezultatul se vede.
  • Mihaitza Gadea Mihaitza Gadea
    Din suflet ma bucur ca cei trei crai ai pseudo-comediei nu vor avea sansa la sticla. Ipocriti, veniti la *** de la Felix, orice felie de branza e buna. Mai lipsea sticluta Mocanu cu rasul inutio de primata in Amazon... Mare tristess... Plange nimeni.
    Batalia e la la alt nivel si isi dau seama ca au investit in niste glume de idei si productii... PRO TV e prea sus si manelismele *** nu prind.
  • Expertul Expertul
    iRoast nu va sta mult timp sambata la 20:00 in grila Antena 1.
    Sambata este rezervata pentru Dancing on Ice si sa nu uitam ca Iumor a luat bataie constant de la filmele Pro sezoanele trecute. Ma astept ca iRoast sa fie mutat duminica dupa Iumor foarte curand.
  • Sabina Sabina
    Expertul,și eu aș fi vrut ca Survivor să fie și sâmbătă, dar mi se pare o decizie bună și aceasta.
  • Expertul Expertul
    EXCLUSIV! de saptamana viitoare, Survivor va fi difuzat luni si marti in intervalul 20:30 - 00:00. Aceasta mutare s-a facut pentru ca Survivor sa acopere tot intervalul in care este difuzat Chefi fara limite. Eu preferam sa ramana editii doar de 3 H, dar sa fie difuzat si sambata. Imperiul Leilor este de asteptat sa fie depasit de Chefi fara limite, dar daca diferenta va fi mare, ma astept sa apara modificari de grila si la ProTV.
  • Ha Ha
    Howard, probabil că altfel n-ar fi scos-o așa degeaba

    Părerea mea e că aceste schimbări sunt ok, vinerea n-aveau șanse oricum așa că mai bine difuzează filme. Însă tot oscilez la iUmor între duminică și miercuri. Dar pe de altă parte, mă gândesc că au vrut să fie siguri că măcar o zi să fie lideri în perioada duminica-miercuri
  • BogdanP BogdanP
    Reacția lui Teo de pe Facebook spune totul :))).

Trimite un comentariu

sus