Skip to main content

Focus la Prima oră nu mai e... la prima oră. Matinalul Prima TV începe mai târziu

 
Focus la Prima oră nu mai e... la prima oră. Matinalul Prima TV începe mai târziu

Focus la prima oră îşi schimbă ora de emisie. Matinalul de ştiri de la Prima TV, prezentat de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici, va începe mai târziu, de săptămâna viitoare. Şi... va avea o oră în minus.

Publicitate

Prima TV a anunţat că emisiunea de ştiri Focus la prima oră va începe de luni, 7 februarie, de la ora 8.00 şi nu de la 7.00, cum a fost până acum. În plus, în loc de trei ore, producţia va cuprinde doar două. Care sunt motivele?

Daniel Osmanovici, co-prezentator

“Vom începe de la 8. De ce? Pentru că e important să ajungi la cei care te privesc cu informaţiile de care au ei nevoie când au ei nevoie într-o formă cât mai apropiată de ei.

Eu şi Irina ne dorim să devenim partenerul alături de care cel de acasă comentează informaţiile, să ne pregătim împreună pentru ce va urma peste zi, să fim diferiţi. Toate schimbările sunt gândite în acest sens, aşa că ne vedem de la 8 de luni până vineri”

Matinalul cuprinde ştiri şi dezbateri despre actualitate, fiind inclus în grila de programe a televiziunii Prima TV de luni până vineri, de la 08.00 la 10.00.

EXCLUSIV Paginademedia.ro! Despărţire după un an. Septimiu Sărăţeanu pleacă de la matinalul Prima TV

Irina Gologan, co-prezentator

“Suntem fresh şi pregătiţi să facem dimineţile telespectatorilor mai bune. Venim cu un vibe bun, cu informaţii utile, cu voie bună şi ştiri echilibrate”.

EXCLUSIV Paginademedia.ro! Despărţire după un an. Septimiu Sărăţeanu pleacă de la matinalul Prima TV

 
Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Mircea, situația este și la Digi 24, nu numai la Prima TV. Tomșă cu Teszari sunt apropiați, iar la Digi 24 este mai gravă decât la Prima TV: 99% din echipa Digi 24 sunt tineri prăfuiți și de 2 bani angajați de Prelipceanu, au dat afară foarte mulți oameni, tinerii care prezintă și care îi vezi zici că sunt prezentatorii de la Antena Stars și Kanal D și nu de la Digi 24, Prelipceanu are doar ca idei emisiuni prezentate de tinerii prăfuiți și de 2 bani, să dea afară toți din echipa veche din afară de Pândaru, Negruțiu, Mândruță și CTP, grafica și promo-uri au aspect de amatori, știrile date aproape în reluare 24 din 24 de ore fără breaking news-uri și news alert-uri, aproape 70%, 80% sau 90% din program sunt reluări, în rest doar știri și emisiuni de dezbatere moderate de Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu și tinerii prăfuiți și de 2 bani și Digi 24 a devenit o mizerie și o nesimțire pentru ce a rezultat din ce a făcut Prelipceanu. Adevăratul Digi 24 a fost cel din 2012 până în 2018, iar din 2019 a început treptat să moară și să dea știri în reluare aproape tot timpul, cu mai multe emisiuni date în reluare și mai puține ediții noi la câteva emisiuni.
  • Mircea Mircea
    merge foarte prost totul la Prima tv. Are Tomsa doar idei falimentare si vrea sa dea afara pe toata lumea dar mai bine se da pe el afara. Isi injura angajatii ca un birjar, datoriile cresc asa ca insolventa urmata de faliment asteapta la usa. Sa mai dai 10 colegi de la stiri afara si te punem sa montezi, daca te pricepi la ceva. Sa-ti aduci specialistii de la Cluj ca sa vedem cat de nuli sunt, ca doar iti seamana. Cand nu mai dai salariile la timp sa ai bunul simt sa anunti, daca ai asa ceva. Atat de multa mizerie si nesimtire nu am crezut ca exista dar esti cel mai proasta emisiune din istoria Primei tv. Felicitari, ai reusit sa faci atractiv un ***.
  • Soby Soby
    @mile, da, sunt real.
  • mile mile
    In curand vor avea o singura ora dupa care dispare de tot. @andrei si ionela - sunteti astia care prezinta emisiunea sau producatoru?
    @soby - tu chiar esti real ?
  • Adi Adi
    ,,explicațiile,, tăierii sunt puerile. Adică au avut nevoie de 1 an ca să-si dea seama că oamenii nu au nevoie de știri și de la 7 la 8 ? Sau are legătură cu plecările și nemulțumirile oamenilor? Care muncesc mult pentru nimic?
  • Insider Insider
    Doi oameni frumosi, care au performat la Pro si la Antene inainte de a ajunge la PrimaTV. Unde au dat peste niste insi expirati care fac sa colcaie pixelii: Vlad Sterescu, Septimiu Sarateanu, Anca Budinschi etc. Astia si altii ca ei, cu lefuri de la 150 de milioane in sus, au mai nenorocit programe si prin alte locuri. Fugiti, simpaticilor, ca se impute treaba!
  • ddd ddd
    Mă scuzați că întreb Dar domnul Călinescu cu bordul Clever când au de gând să dea drumul grilei de primăvară și să anunțe când deja toate televiziunile și au conservat publicul și obișnuit cu produsele? ăștia de la prima abia se trezesc după aia se miră De ce sunt Vai de capul lor cu niște produse care oricum sunt praf la nivel de producție calitate conținut
  • Soby Soby
    @explicații nu chiar atât de Clever... (Media), sau la Digi 24, unul care prezintă știri la Digi 24 vrea să plece de la ei și să treacă ori în PR, ori în comunicare pentru că vrea să retragă din presă.
  • ionela ionela
    O echipa placuta de privit dimineata la TV. Fac zapping, de regula, la ora aia. Dar ma opresc si la cei doi matinali. Imi pare ca ar trebui sa fie lasati mai mult sa fie ei, sa interactioneze si sa nu fie doar cititori de prompter. Au si chimie si par sa fie si capabili.
  • explicații nu chiar atât de Clever... (Media) explicații nu chiar atât de Clever... (Media)
    Deci taie o oră din program strict din dorința de a ajunge mai bine la public. AHAHAHA. Știu ei mai bine televiziune, nu ca ăștia de pe la Antenă sau Pro care încep știrile de la 06.00 de ani buni... Cine știe, în curând poate îi vedem pe la Metropola TV, sub coordonarea lu' Rafaelo.
  • Soby Soby
    @B.A.M Probabil că reluări din prime-time.

    Văd că la Digi 24, au băgat și teleshopping, dar fără mențiune Teleshopping în ecran. Când am dat ultima oară la Digi 24, a fost difuzat un spot cu Alo Shop fără mențiunea Teleshopping.
  • wow man wow man
    Petrisoare, articolul asta trebuia bagat la Comunicate ca-i contra cost! Cand nu vrei sa mai cheltui bani, schimbi mobila prin casa sau pui secretara pe post de manager, asa si cu astia de la Clever. A ajuns secretara lui managerul faliment/exPro pe post de producator general interimar la Prima/Telekom Sport. Buuun, tineti-o tot asa, clever people!
  • B.A.M B.A.M
    Auci! Nu sunt în stare nici să ascundă *** sub preș! Halal argumentare la Daniel...
    Păcat!
    P.S.
    De la 7 la 8 ce va fi programat în loc?
  • andrei andrei
    Tare simpatici sunt! 2 jurnalisti buni, obiectivi si haiosi. Imi plac si fetele de la sport si meteo. Sper sa fie ceva mai relaxant si amuzant, ca ne-am saturat de Covid, omoruri si accidente:)
  • Soby Soby
    Văd că noul Prima TV, relansat de Tomșă, a devenit un proiect eșuat, la fel ca Aleph-urile lui Sârbu, cele două Realități, reluări la greu marcă Frutti Fresh, 10 TV, Giga TV, TVR Info și altele. Adevăratul Prima TV a fost cea când a fost în ograda ProSiebenSat.1 Media și era un fel de ProSieben al României, după ce a fost cumpărat din nou de Burci, a intrat în insolvență și mai apoi, a fost cumpărat de Tomșă, Prima TV ușor a început să aibă un declin și tot în declin a rămas, Tomșă nici măcar nu face treabă bună și salariile întârzie cu o lună.

    Digi 24 iese din proiecte eșuate: Din informațiile mele, postul se va relansa la primăvară, cu un program mai îmbunătățit față de acum, va avea 2 emisiuni noi: jurnalul principal, de la 18 la 20 și o emisiune de weekend, care se va difuza doar în weekend, s-ar putea să scoată din grilă mai multe emisiuni precum Business Club (nu mai este așa de performant după ce a plecat Muscalu), mai mulți din echipă vor fi tineri, cu vârste între 20 și 30 de ani, iar cei peste 30 de ani vor fi mai puțini, precum Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu împreună cu jurnalistul sau jurnalista nouă care nu a lucrat niciodată la Digi 24 și va lucra la Digi 24 pentru prima oară (momentan este un mister) și o reorganizare la grila lor de programe dacă va intra jurnalul principal de la 18 la 20 și emisiunea de weekend ce se va difuza în weekend. S-ar putea să mai fie plecări de la Digi 24 tot din informațiile mele. Văd că și Digi 24 difuzează mai nou teleshopping din câte știu eu, dar nu are mențiunea Teleshopping în ecran.

Trimite un comentariu

sus