Skip to main content

George Burcea nu va mai apărea în sezonul doi al serialului de pe Netflix. „Din motive personale şi manageriale, am decis să nu mai fac parte din Wednesday”

 
foto: protv.ro
foto: protv.ro

Actorul George Burcea a anunţat că nu va mai face parte din distribuţia serialului de comedie horror Wednesday, regizat de Tim Burton. În serial, George l-a interpretat pe majordomul Lurch.

Publicitate

„Din motive personale şi manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul doi”, a scris George Burcea pe reţelele sociale.

Primul sezon de opt episoade a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 - martie 2022, în locuri precum Castelul Cantacuzino (care este internatul Nevermore), Universitatea Politehnică, Grădina Botanică sau Casa Monteoru. 

După ce a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2, însă nu se mai filmează în România, ci în Irlanda.

George Burcea poate fi urmărit în serialul de comedie Bravo, tată! de la Antena 1, difuzat în fiecare duminică, de la ora 23.15.

De asemenea, actorul face parte din distribuţia filmului Noaptea lui Vlad, producţie care se află în pregătire în acest moment. În Noaptea lui Vlad, Goerge îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza.

FOTO. Imagini cu George Burcea, în rolul lui Lurch

Rolul principal în serial e jucat de Jenna Ortega, iar producţia mai aduce nume cunoscute, precum Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luiz Guzman (Gomez Addams) şi Christina Ricci (Marilyn Thornhill).

Primul sezon al serialului Wednesday este disponibil pe Netflix.

Citeşte şi: Wednesday spune La revedere, România! Sezonul al doilea al serialului Netflix va fi filmat în Irlanda

 
Tim Burton are în portofoliu producţii precum Beetlejuice, Batman (cu Michael Keaton), Edward Mâini-de-Foarfecă, Batman Returns, The nighmare before Christmas, Mars Attacks, Planeta maimuţelor, Charlie şi fabrica de ciocolată (Johnny Depp), Dumbo şi multe altele.
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus