Skip to main content

Matinal nou la Radio Impuls şi Kanal D2, cu Greeg, ex-Pro FM, şi Cosmin Cernat

 
Matinal nou la Radio Impuls şi Kanal D2, cu Greeg, ex-Pro FM, şi Cosmin Cernat

Greeg, unul dintre cei mai vechi oameni din Pro FM, a lăsat postul de radio pentru un nou matinal. El s-a alăturat trustului Dogan, unde va realiza noul matinal de la Radio Impuls, difuzat simultan şi pe Kanal D2, televiziune nou lansată a grupului de media. 

Publicitate

Greeg va face echipă cu Cosmin Cernat pentru matinalul Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat. 

Noul program matinal va fi o combinaţie de dialoguri, ştiri de actualitate, muzică bună şi invitaţi pe măsură, numeroase rubrici şi momente interactive.

Greg (Grigore Şerban) vine în echipa Kanal D2 şi Radio Impuls cu o experienţă de două decenii în radio (a început la radio Uniplus). Din 2005, a intrat în echipa ProFM, urmând o carieră strălucită pe undele radio, ca producător, prezentator de emisiune sau director de programe şi playlist (DanceFM).  A prezentat matinalul ProFM timp de patru ani, începând din 2014, alături de Marius Onuc, apoi din 2015, a fost timp de doi ani alături de o legendă a radioului românesc, Andrei Gheorge, la acelaşi matinal. În ultimii patru ani a prezentat emisiunea “Greeg până la 16:00” la ProFM. 

Greeg:

„Intru în noua mea familie, Kanal D2 şi Radio Impuls, cu mult entuziasm şi chef de trezit dimineaţa, într-un proiect cu totul nou în care radio-ul se „aude” la TV şi TV-ul se „vede” la radio. Pe Cosmin Cernat îl ştiam deja de mult timp, însă cu ocazia acestei emisiuni ne vom cunoaşte şi mai bine; este un om pe care îl admir. Ne dorim să construim împreună un brand puternic, pe radio, şi pe TV”, a spus Greeg.

Alături de Greeg, Cosmin Cernat vine cu o experienţă vastă în televiziune, ceea ce va reprezenta un atu pentru noul matinal, „Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat”,  dar şi cu experienţă dobândită în radio, prin intermediul emisiunii “Invitatul de 12”, ce va putea fi urmărită atât pe Kanal D2, cât şi pe Radio Impuls, în fiecare duminică de la 12:00.

„Este foarte interesant şi îndrăzneţ acest mix de TV şi Radio; mă regăsesc perfect în el pentru că iubesc atât radio-ul, cât şi televiziunea. Mi se pare interesant că acei care îşi doresc să vadă emisiunea o pot <auzi> în drum spre serviciu, din maşină, de exemplu, sau că persoanele care vor să vadă tot ce se întâmplă în studioul emisiunii, de la reacţii, gesturi până la invitaţi - o pot face din faţa micului ecran. E un mix media pe care îl oferim cu bucurie, în curând, publicului Kanal D2 şi ascultătorilor de la Radio Impuls”, a adăugat Cosmin Cernat. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus