Skip to main content

GALERIE FOTO. Antena 3 CNN, grafică nouă. Vine cu schimbări şi în grila de emisiuni

 
GALERIE FOTO. Antena 3 CNN, grafică nouă. Vine cu schimbări şi în grila de emisiuni

Antena 3 a trecut oficial la Antena 3 CNN de marţi, 27 septembrie, odată cu emisiunea Sinteza zilei, prezentată de Mihai Gâdea. 

Publicitate

Gâdea a început emisia cu un tur de studiouri, dar şi cu o prezentare a câtorva noutăţi din grila de programe. 

De menţionat că schimbările vizează mai ales formulele de prezentatori. La ştirile de dimineaţă, vor fi trei prezentatori, în loc de doi. Iar pe segmentul de seară, la emisiunea În Faţa Naţiunii, alături de Sabina Iosub vor fi şi Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu şi Mircea Badea. 

Iată principalele schimbări la Antena 3 CNN: 

Programul Ştirile dimineţii are o nouă formulă şi un nou studio. Pe lângă Ana Iorga şi Andrei Tomescu, intră în emisie şi Mădălina Tanasă, care până acum era în weekend. 

Citeşte şi: Câţi români s-au uitat la prima zi de Antena 3 - CNN?

Apare emisiunea NewsRoom, prezentată dintr-un studio nou, care include şi o „masă inteligentă”. Berta Popescu şi Andreea Dumitrache sunt fiecare gazdele ediţiilor NewsRoom de la 11.00, respectiv, 13.00.

Emisiune Decisiv, prezentată până acum de Cătălina Porumbel, are trei prezentatoare: Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache

Schimbare şi la emisiunea În faţa Naţiunii, de la ora 19.00. Va avea un tronson mai lung, până la 21.00, iar alături de Sabina Iosub vor fi şi Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu şi Mircea Badea. 

 

 

GALERIE FOTO. Noua grafică şi studiourile Antena 3 CNN

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    ***
  • otevistudeserviciu otevistudeserviciu
    În SUA, CNN e in picaj liber în audiențe: -15% față de anul trecut (sursa mai jos). A3 nu-și mai revine din cădere de câțiva ani deja. Și normal, după ce dă jocuri pe calculator pe post de știri, sau încearcă să manipuleze românii cu subiecte la comandă, cu iz de partid democratic iuesei (vezi emisiuni gen Radu Tudor).
    Presimt că pătrățelul roșu nu va produce efectul pe care mizeaza dl. Gâdea & Co. Or fi românii proști, dar simt când cineva face chestii murdare și schimbă canalul. Păcat de A3, a început excelent.
    Să vină audiențele după o lună, să ne mirăm!

    sursa: https://www.forbes.com/sites/markjoyella/2022/08/02/fox-news-sweeps-july-cable-news-ratings-as-all-networks-see-declines/
  • R R
    Dati audientele cooking show-ului Te cunosc de undeva
  • ONe ONe
    Întreb și eu:la Antena 3 CNN nu sunt bani de medicamente pentru durerea de gat?O domnisoara prezentatoare de stiri era ragusita bine ieri la stiri
  • Camelia Camelia
    Vor mai fi "Adevaruri ascunse" și "Voi cu Voicu"?
    Aspectul nu ma interesează. Tineti minte ca Dan Diaconescu avea mai mult succes cand facea emisiunea intr-o garsonieră, și a decăzut cand s-a mutat in studioul acela mare si alb. Omul de rand nu se mai regăsea în ceva mai "de fițe".
  • Andrei Andrei
    Emisiunea lui Mircea Badea de la Radio Zu iese definitiv din grilă?
  • Asi Asi
    Un *** *** de dl voiculescu.servim.patria cu dl sereist si *** fara armata, tudor
  • Andrei Andrei
    O întrebare pentru Mihai Gâdea: e mulțumit de modul în care a fost filmată ediția de ieri în stilul "nunta". Eu înțeleg ca ei incearcă sa recreeze efectul camerelor robotizate de la CNN (mult mai vizibil la Fox), dar a aratat absolut groaznic. Si inca o intrebare: e mulțumit de grafica (burtiere, locații, direct, exclusiv)? Par a CNN? Antena 3 avea nevoie de un brand book, o unitate grafică. Speram s÷ elimine haos-ul, dar e mai rău. Site-ul alb, gri, rosu. Cartoanele CNA albastre cu delfini ca la lansare. Ident-urile cu vechile platouri. Noile platouri: dezamagitor. 3 set-uri in total. Puțin. Macar 5. Cat despre grila din weekend cu Mihaela Birzila (doamne fereste)...sa-i mai dea emisiune si Mariei Coman si suntem bine. Emisiunea Florentinei Fantanaru e filmata prin tot felul de locuri. Macar de ar fi interesante. Unele promo-uri nici măcar nu sunt actualizate cu ANTENA 3 CNN. Mai bine mai asteptau un an...doi...trei sa puna toate aceste lucruri la punct. Desi nu-mi place CNN, trebuie sa recunosc ca e interesant sa vad logo-ul ala pe un post romanesc. Dar cam atat...un logo care a facut istorie si a decazut. La fel ca Antena 3. Se pare că și editia de azi Sintezaa Zilei de filmata tot pe genul nunta
  • An An
    Grafica cea mai vizibila (burtiera, semnalizare direct si restul elementelor) a ramas neschimbata...logo-ul e aproape identic ca inainte... studioul de la News hour e acum la toate stirile... Nu prea e nimic senzatie... Era mult mai ok sa preia grafica de la Cnn... Scoaterea emisiunii lui Mircea Badea care era mai de hahaiala, a emisiunilor de prin weekend mai umane, vor transforma un post care mai avea si o latura mai umana in ceva rigid...
  • lili stan lili stan
    Deci raman pe locul doi... De ce nu dat audiemtele? Toata ziua ati pritocit-o... Bravo voua!
  • R R
    Dqti audientele chefi la cutite

Trimite un comentariu

sus