Skip to main content

Horia Ghibuţiu, plecat recent de la matinalul lui Exarhu, s-a alăturat agenţiei Golin

 
Horia Ghibuţiu, plecat recent de la matinalul lui Exarhu, s-a alăturat agenţiei Golin

Horia Ghibuţiu, plecat recent de la Rock FM, a trecut în PR. S-a alăturat agenţiei Golin, unde ocupă rolul de PR Director şi coordonează o echipă din poziţia de Head of Unit.

Publicitate

„Deşi e vorba tot despre comunicare, venirea mea - după 30 de ani de presă -  la Golin e game changing. Am fost foarte bine primit într-o cultură organizaţională care mă face să învăţ în fiecare zi ceva nou - doar unul dintre motivele pentru care mă bucur că sunt atât de ocupat”, a spus Horia Ghibuţiu pentru Paginademedia.ro. 

Are o experienţă de peste 30 de ani de presă, cu multe publicaţii mari în CV. La finalul lunii martie şi-a anunţat plecarea de la Rock FM, unde era producătorul emisiunii lui Răzvan Exarhu - Morning Glory.

„Plec din presă, după 30 de ani, cum am învăţat de la marii fotbalişti: mai bine te retragi pe la tribuna oficială decât să ţi-o ceară galeria de la peluză. La Rock FM au fost cinci ani grozavi, ani în care am muncit de mi-au sărit capacele, ani nebuni - cum îmi plac mie”, spune el în urmă cu aproape o lună. 


Citeşte şi: Morning Glory, Morning Glory, ne pleacă producătory! Emisiunea lui Exarhu rămâne fără producător. Ghibuţiu lasă şi presa


Carte de vizită Horia Ghibuţiu

Horia Ghibuţiu are o experienţă de peste 30 de ani în presă. A debutat în 1990 la Tineretul Liber. În 1993 s-a alaturat echipei Evenimentul zilei, pe poziţia de secretar de redacţie, apoi şef de departament.

În 2006 a devenit redactor-şef al ziarului gratuit Compact. Cariera jurnalistică a lui Horia Ghibutiu mai include, de asemenea, revistele Viva şi TV Mania.

Pentru o scurtă perioadă a fost redactor şef la Evenimentul zilei. În vara lui 2011, Horia Ghibuţiu a trecut la Adevărul Holding unde a preluat conducerea proiectului Weekend Adevărul. În 2012 a preluat conducerea editorială a revistei FHM, titul care a fost închis după doi ani.

În ultimii cinci a fost producătorul emisiunii Morning Glory, cu Răzvan Exarhu la Rock FM.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fost presar Fost presar
    Ghibuțiu s-a plimbat pe post de sef prin tot felul de redactii. Relevanta personajului e spre zero: n-are materiale memorabile, ci doar vrajeala multa din vorbe. Inteligent, dar comod. Succesuri!

Trimite un comentariu

sus