Skip to main content

FOTO. Primele imagini din show-ul Kanal D, Insula de 1 milion. S-a dat start filmărilor

 
Primele imagini cu participanţii de la Insula de 1 milion / foto: Kanal D
Primele imagini cu participanţii de la Insula de 1 milion / foto: Kanal D

FOTO. Se apropie premiera formatului de aventură Insula de 1 milion (Million Dollar Island) de la Kanal D. Postul turcesc prezintă primele imagini cu participanţii show-ului din Republica Dominicană.

Publicitate

Show-ul va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, şi va putea fi urmărit sambăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00. Show-ul va fi prezentat de Cosmin Cernat.

Amintim că noua emisiune de la Kanal D îi are ca participanţi pe Jaguaru - Ionuţ Sugacevschi (fost concurent Exatlon în sezonul 1), Carina Murariu (a participat în cel de-al optulea sezon al emisiunii Bravo, ai stil!), Sindy (a participat în cel de-al doilea sezon Survivor, difuzat de Kanal D), Flori Boboi (câştigătoarea sezonului 10 Chefi la cuţite), Iulian Olaru (fost concurent Chefi la cuţite).

 FOTO. Primele imagini cu participanţii de la Insula de 1 milion

În urmă cu câteva luni, postul anunţa că a achiziţionat acest format Insula de 1 Milion (Million Dollar Island), care poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol (cel care a semnat emisuni cunoscute ca Big Brother, The Voice, Deal or No Deal). 

Detalii despre concurs:

La intrarea în concurs, fiecare participant primeşte o brăţară în valoare de 20.000 de lei. Cele 50 de brăţări valorează împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei.

Concurenţii vor înainta în concurs pe măsură ce adună cât mai multe brăţări, fie în urma probelor la care sunt supuşi, fie "moştenind" brăţări de la cei care părăsesc competiţia. 

Aşa cum s-a anunţat deja, competiţia care se pregăteşte va avea 50 de participanţi şi un premiu în valoare de 1.000.000 de lei.

Despre Cosmin Cernat:
  • Cosmin Cernat a fost prezentatorul “Exatlon”, un format care s-a lansat în ianuarie 2018 la Kanal D
  • A fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002.
  • A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport. 
  • Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat “FanArena”, emisiune cu o componentă sportivă în care erau dezvăluite culisele “Survivor România”.
  • Cosmin Cernat este prezentatorul celor două formate care sunt difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls: matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi “Invitatul de 12”
  • A intrat în media în urmă cu 30 de ani; după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului “Dimineaţa”, timp de doi ani, Cosmin Cernat ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum “Ploaia de stele” sau “Stele de 5 Stele”.
  • În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor “Fluier final” şi “Fluier de start”.
  • În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea “Spune-mi preţul”.
Alte articole despre Insula de 1 milion:

Citeşte şi: Primul show de aventură la Kanal D, după ce au pierdut Survivor. Postul anunţă start casting pentru un nou reality-show. Marele premiu: 1.000.000 de lei

Citeşte şi: Kanal D caută concurenţi pentru noul show de aventură. În ce oraşe au loc preselecţiile?

 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus