Skip to main content

Insula de 1 milion de la Kanal D are dată de lansare. Când e programat show-ul prezentat de Cosmin Cernat?

 
Insula de 1 milion de la Kanal D are dată de lansare. Când e programat show-ul prezentat de Cosmin Cernat?

Noul show de aventură de la Kanal D are dată de lansare. Insula de 1 milion (Million Dollar Island), noul show de la televiziunea turcească, va avea premiera sâmbătă, 16 martie, de la ora 21.00.

Publicitate

Insula de 1 milion se va difuza sâmbăta şi duminica de la ora 21.00, şi lunea, de la 20.00, la Kanal D, anunţă reprezentanţii postului.

Amintim că în această competiţie din Republica Dominicană sunt 50 de concurenţi care se luptă pentru premiul de 1.000.000 de lei.

Cosmin Cernat, gazda emisiunii:

"Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domneşte legea junglei. 50 de concurenti ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante, locul unde sunt complet izolaţi şi unde sunt nevoiţi să îşi construiască propriile reguli de la zero.

Miza uriaşă, presiunea competiţiei, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafaţă şi ce este mai bun, dar şi ce este mai rău din fiecare. Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măştile cad repede. Din 16 martie, fiţi cu ochii pe spectacolul naturii umane, la Kanal D!"

Ce difuzează celelalte posturi?

  • Antena 1 - Te cunosc de undeva (sâmbăta), iUmor şi Bravo, tată! (duminica), Chefi la cuţite, sezon nou (luni)
  • Pro TV - filmul Pro (sâmbăta şi duminica), Clanul (luni)
Alte articole despre Insula de 1 milion:

Citeşte şi: Primul show de aventură la Kanal D, după ce au pierdut Survivor. Postul anunţă start casting pentru un nou reality-show. Marele premiu: 1.000.000 de lei

Citeşte şi: Kanal D caută concurenţi pentru noul show de aventură. În ce oraşe au loc preselecţiile?

 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus